sausau

Harta Adauga

Baneasa,cartier Henri Coanda, 129mp, vila de inchiriat,1100 EURO

1.100 €

Bucuresti, 09 dec, 14:20

Descriere anunt

O casa este facuta din pereti. Peretii sunt proiectati pentru a „contine” lucruri. Cumparam peretii si peretii „ne tin” gandurile, emotiile. Cream camere in interiorul peretilor. Coloram peretii cu visele noastre. Pe masura ce zidurile se incorporeaza in personalitatile noastre - experientele noastre, casa se transforma in „casa” noastra.Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Aducem spre inimile dvs Vila in cartierul Henri Coanda. Constructie realizata in anul 2020, din cadre de beton armat si zidarie de caramida. Casa este compusa din 4 camere decomandate, 3 grupuri sanitare, bucatarie mare patrata, RENOVATA, finisaje superioare, MODERNE, gresie, faianta, parchet, termopan, semi-mobilata. Terenul are o suprafata de 450mp, vila dispune de CENTRALA PROPRIE, gradina, demisol imens, spatii de depozitare, drum asfaltat, toata utilitatile (apa, canalizare, gaze).

Deoarece ne aflam intr-o perioada in care traficul ne creaza uneori probleme, suntem incantati de a va anunta faptul ca, in momentul in care va decideti sa inchriati aceasta vila, o sa va puteti bucura si de locuri de parcare. Iar in cazul in care nu aveti masina, nu este nici o problema. Deoarace ne gandim cum sa va ajutam in cel mai bun mod, ne-am interesat si de caile de acces din zona. Aveti la cativa pasi statiile statiile de autobuz ( 231) AVeti la dispozitie magazine precum La doi pasi etc. Am reusit sa va pun putin pe ganduri? Va invitam la o vizionare, pentru a putea vedea si dvs aceste detalii pe care noi le-am prelucrat pentru dvs. Puteti beneficia de toate aceste avantaje, in momentul in care va decideti sa inchiriati vila in valoarea de 1100Euro ( usor negocialil, desigur) care este pregatit sa devina noul dvs ACASA!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Alimentare apa
Aer conditionat
Gaze
Canalizare

Optiuni exterior

Garaj
Anunt expirat