sausau

Harta Adauga

Calea Mosilor, 3 camere P+M, curte comuna, D+P+M, 500eu

500 €

Bucuresti, 30 oct, 08:20

Descriere anunt

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre inchiriere un apartament – corp de cladire in curte comuna - pe Calea Mosilor, cu design deosebit, la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Apartamentul dispune de 3 camere semidecomandate, dispus pe parter – doua camere, bucatarie si baie cu cabina de dus - si mansarda, unde gasiti o camera si un mic dressing. Apartamentul este finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet nemobilat si neutilat, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA, pe care o poti mobila dupa propriul gust.

Apartamentul spatios, avand o suprafata totala de 100 mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home, prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, in curtea comuna gasiti un mic foisor, potrivit pentru un mic dejun /o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de centrala termica si incalzire in pardoseala.

Stim de problema traficului pe care toti il infruntam zilnic, asa ca ne-am ocupat si de asta. Locul de parcare pe care il veti gasi in zona proprietatii este menit sa va scape de o grija in plus, astfel atunci cand ajungeti acasa, asa cum v-am promis, veti lasa deoparte problemele si va veti bucura in totalitate de timpul petrecut alaturi de cei dragi.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes: mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, parcuri, supermarketuri si restaurante.

Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat: sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Alimentare apa
Gaze
Canalizare
Anunt expirat