sausau

Harta Adauga

Titan, Costin Georgian, IOR

400 €

Bucuresti, 30 iul, 21:00

Descriere anunt

proprietar, inchiriez garsoniera ultra lux. Etaj 6/D+P+9E. Prima inchiriere dupa renovarea totala, utilata cu mobila si electrocasnice noi, de cea mai buna calitate. Garsoniera detine: rulouri exterioare electrice cu telecomanda, aer conditionat, pat care coboara din perete, dresing din oglizi, frigider incorporat in acesta, cuptor electric si cuptor microunde incorporate, plita inductie, 2 televizoare smart de ultima generatie, masina de spalat, masa de calcat incorportata, intrerupatoare tactile, baterii Grohe.

Garsoniera este situata exact la gura de metrou Costin Georgian, in apropiere de parcul IOR cu o multime de magazine (Oval Market non-stop, Lidl, Mega Image, Auchan, Mc Donald"s) toate in imediata apropiere.

Colaborez cu agentiile in masura in care inteleg sa ia comisionul de la cei care cauta.

Detalii suplimentare

Proprietar, inchiriez garsoniera ultra lux. Etaj 6/D+P+9E Prima inchiriere dupa renovarea totala, utilata cu mobila si electrocasnice noi, de cea mai buna calitate. Garsoniera detine: rulouri exterioare electrice cu telecomanda, aer conditionat, pat care coboara din perete, dresing din oglizi, frigider incorporat in acesta, cuptor electric si cuptor microunde incorporate, plita inductie, 2 televizoare smart de ultima generatie, masina de spalat, masa de calcat incorportata, intrerupatoare tactile, baterii Grohe. Garsoniera este situata exact la gura de metrou Costin Georgian, in apropiere de parcul IOR cu o mutime de magazine (Oval Market non-stop, Lidl, Mega Image, Auchan, Mc Donald"s) toate in imediata apropiere. Colaborez cu agentiile in masura in care inteleg sa ia comisionul de la cei care cauta.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Apometre
Internet
Repartitoare
Aragaz
Frigider
Liber
Televizor
Aer conditionat
Balcon
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Cablu
Inst. sanitare noi
Renovat
Usa metalica

Optiuni exterior

Lift
Loc parcare
Reabilitat termic
Anunt expirat