sausau

Harta Adauga

Sterilizator Apa Lampa UV 2,7 mc/h

1.051 Lei

Vezi pagina: TopWater.ro
Harau, 07 ian, 22:25

Descriere anunt

Sterilizator apa cu lampa ultraviolete Model UV55W

Conexiune 3/4”

Bec 55 watti

Un sterilizator UV este special construit pentru a elimina din apa bacteriile, virusii, algele si fungii, prin iradierea apei cu raze ultraviolete.

Apa rezultata este sigura din punct de vedere bacteriologic fara folosirea de substante chimice, deci in mod natural, fara a genera reziduuri.

Eficienta sistemelor cu UV depinde de compozitia apei care trebuie sterilizata.

IMPORTANT

Se va instala un filtru cu lampa UV doar in cazul in care: duritatea totala este mai mica de 6 gr. G(in caz contrar se va deduriza apa in prealabil) fier < 0,3 mg/l hidrogen sulfurat < 0,05 mg/l suspensii solide < 10 mg/l mangan < 0,05 mg/l

Daca nu se elimina acesti compusi enumerati mai sus sticla de protectie se va acoperi si iradierea nu mai este eficienta.

Sterilizatorul cu lampa UV se poate monta orizontal sau vertical si cu intrarea pe la un capat sau pe la celalalt functie de viteza specifica de curgere prin sterilizator.

Ideal, se monteaza in pozitie orizontala avand in vedere un spatiu liber suficient pentru scoaterea becului din lampa in vederea schimbarii.

Lampa UV este functionala pentru o durata de viata de aproximativ 8000 de ore(aproximativ 1 an), dupa care trebuie schimbata.

ATENTIE: Expunerea directa sau prin reflexie la lumina ultravioleta va cauza iritatii dureroase ale ochilor si pielii. Persoanele ce pot fi expuse accidental, trebuie sa poarte ochelari, manusi si costum de protectie adecvat

Vezi telefon
comenzi@*****.ro
Cumpara
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat