Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

3cam-2min pe jos statie STB – CET Vest Militari

63.000 €

3cam-2min pe jos statie STB – CET Vest Militari

63.000 €
Caracteristici
Suprafata 59 mp An 2022 Decomandat Etaj demisol din 8
Descriere
Proprietar
Contact pentru info suplimentare si vizionare: 0720002332

Vand(asa cum se vede in fotografii), apartament compus din 3 camere si dependinte, situat la demisol, intr-un bloc de 8 etaje cu lift, in ansamblul rezidential Avangarde Grande Village, situat la 2 minute de mers pe jos de statia STB – CET Vest Militari.

Apartamentul este nou, din toate punctele de vedere, dotari, mobilier, etc. si se vinde dupa cum se vede - partial mobilat, avand doar un dormitor si bucataria, care nu sunt mobilate.

Pozitia ansamblului este retrasa de la bulevardul Timisoara pe strada Valea Drumul Calmatuiului si permite accesul usor catre Zona Dedeman –Valea Cascadelor, metrou Pacii-Preciziei, Scoala Gimnaziala 206, Parcul C-tin Brancoveanu, Kaufland Bucuresti-Brancusi.

Bucataria este inchisa, avand o forma aproape patrata, ceea ce permite o amenajare flexibila, chiar daca are o suprafata de aproape 7mp .

Toata tamplaria exterioara este din PVC cu geam termopan, apartamentul fiind izolat exterior-interior, oferind astfel apartamentului, o certificare a eficientei energetice de clasa A.
Cod oferta: 1716508
Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Optiuni exterior
Structura beton
156 vizualizari Bucuresti 02 Jun, 18:20
Statii STB
Firos 3 min
136 , 221 C.E.T. Vest Militari 5 min
Evolutia preturilor imobiliare in Militari
se incarca..
Anunt inactiv