Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
109.000 €
Bucuresti 23 Mai; 13:21
...
76.000 €
Bucuresti 23 Mai; 13:29
...
380.000 €
Bucuresti ieri; 16:33
...
88.000 €
Bucuresti 22 Mai; 16:22

Anunt inactiv

Barbu Vacarescu, Floreasca

175.036 €

Barbu Vacarescu, Floreasca,

175.036 €
Caracteristici
Suprafata 71 mp An 2020 Decomandat
Optiuni interior: 2 grupuri sanitare Aer conditionat Balcon Centrala termica Termopan Usa metalica
Descriere
pe strada Dambovicioara 10-12, 10 minute metrou Aurel Vlaicu si la doar 3 minute de Verdi Park, ap 3 cam in ansamblu rezidential de lux Floreasca Residence, ap dec, et 3/10, su 71mp, living+dining, buc inchisa, 2 dormitoare, baie si grup sanitar, terasa,
Pretul nu contine TVA
Detalii suplimentare
Floreasca Residence este situata intr-o zona extrem de apreciata si linistita din Bucuresti pe strada Barbu Vacarescu, langa Lacul Tei. Locatia sa unica este evidentiata de faptul ca ansamblul rezidential este foarte aproape de lac.
Floreasca Residence cuprinde apartamente cu una, doua, trei si patru camere, precum si penthouse-uri care redau notiunea de spatiu generos si materiale de inalta calitate, dand nastere unui sentiment de privilegiu si incantare.
Din combinatia materialelor de inalta calitate si locatia exclusivista au rezultat cele mai cosmopolite si selecte apartamente din Bucuresti.
In proiectarea apartamentelor s-a pus in primul rand accent pe o impartire functionala, un design original, confort si folosirea unor finisaje premium.
Toate detaliile au fost atent urmarire: suprafata balcoanelor, fatada, gradina, etc.
Apartamentele vor fi gata sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi atat din punctul de vedere al materialelor si finisajelor, cat si al locatiei in care se afla.
Finisaje exterioare:
Termosistem cu vata minerala bazaltica de 100 mm cu finisaj tip BAUMIT sau echivalent, inclusiv grund si plasa plastic;
Placare Ceramica la fatade ventilate tip teracota Rincon Argelite sau placare cu ALUCOBOND, inclusiv vata minerala bazaltica de 100 mm pentru izolare termica.
Peretii interiori sunt realizati din pereti de beton sau zidarie, tencuiti si finisati cu glet de ipsos si vopsiti cu vopsea lavabila alba;
Usi de interior laminate cu imitatie STEJAR sau wenge cu cadru de lemn si butonul de usa inox;
Lifturile sunt marca Kone din clasa premium, cu 13 opriri;
Usa interior de intrarea in apartament, cu cadru metalic de lucru si tabla, vopsita anticoroziv, izolata fonic, MDF pe fronturi, intr-un singur canat, complet, cu garnituri pe cadre, cu balamale si inferior perie de strangere, inclusiv 3 puncte de blocare si vizor;
Tamplarie exterioara de pvc cu 5 camere si geam securizat; ferestre cu panouri mobile si fixe de sticla si usi, avand incorporate deschideri simple sau duble. Toate ferestrele vor avea glafuri din aluminiu la exterior.
7 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 10 Aug 23; 09:05
Statii metrou
Aurel Vlaicu 23 min
Pipera 27 min
Statii STB
Giuseppe Verdi 5 min
Muzeul Aviației 7 min
Evolutia preturilor imobiliare in Stefan cel Mare-Tei
se incarca..
Anunt inactiv