Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Basarabia 100, etaj 1/4, bloc rusesc, Stadionul National, mobilat si utilat modern*

99.500 €

Basarabia 100, etaj 1/4, bloc rusesc, Stadionul National, mobilat si utilat modern*,

99.500 €
Caracteristici
Suprafata 55 mp An 1965 Semidecomandat Etaj 1 din 4 M 14 min.
Descriere
Cauti un apartament primitor si modern? Avem placerea sa va prezentam un apartament de 3 camere, situat la etajul 1 al unui bloc reabilitat termic de 4 niveluri amplasat pe bld. Basarabia nr.100.
Cu o suprafata utila de 54,77 mp, acest apartament beneficiaza de o amplasare perfecta pentru a va bucura de multa liniste si lumina naturala, fiind orientat spre sud si avand vedere spre spatele imobilului. Cele trei camere, living-ul spatios de 16 mp, doua dormitoare generoase de peste 10 mp, baia moderna, dressing-ul, bucataria cu camara, doua holuri si balconul sunt concepute sa va ofere confortul si functionalitatea de care aveti nevoie.
In plus, apartamentul a fost recent renovat si este mobilat si utilat cu gust si atentie la detalii, astfel incat sa va bucurati de un spatiu modern si primitor in care sa va simtiti acasa.
Blocul, edificat dupa un proiect rusesc pe structura de beton armat si inchideri cu ziduri groase din caramida arsa, este unul dintre cele mai solide imobile din categoria constructiilor postbelice, iar reabilitarea termica a adus beneficii considerabile in ceea ce priveste eficienta energetica.
Localizat in apropierea Parcului National si a Arenei Nationale, cu mijloace de transport in comun si multiple facilitati in zona, proprietatea noastra reprezinta o investitie excelenta, perfecta atat pentru locuirea dumneavoastra, cat si pentru a fi inchiriata.
Asadar, daca sunteti in cautarea unui apartament confortabil, modern si bine amplasat, nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare!
178 vizualizari Bucuresti 22 Mar, 09:14
Statii metrou
Piața Muncii M1 14 min
Titan 21 min
Costin Georgian 23 min
Statii STB
Stadionul Național 2 min
Stadionul Național 5 min
101 , 102 , 202 , 335 Bd. Nicolae Grigorescu 7 min
70 , 79 I.O.R. 8 min
Patinoar 8 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv