Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Crangasi, 3 Camere, Decomandat, Balcon De19mp/ Nou

168.067 €

Crangasi, 3 Camere, Decomandat, Balcon De19mp/ Nou

168.067 €
Caracteristici
Suprafata 109 mp An 2023 Decomandat Etaj parter din 3 M 12 min.
Descriere
Ansamblul Residential “Scarlat Varnav 26” a fost proiectat respectand toate standardele de siguranta si confort.Construit din cadre/diafragme si plansee din beton armat si radier general.
Detalii suplimentare
Doriti sa va mutati intr-un apartament modern si finisat la cheie? Vi-l propunem spre achizitie pe acesta, situat la parterul inalt al unui imobil cu regim de inaltime redus si dispunand de o suprafata generoasa de 90 mp utili.

Ce il face diferit fata de alte proprietati? O terasa de 19 mp, camere mari, finisaje premium, o locatie avantajoasa si suprafetele generoase ale apartamentului creeaza un sentiment de "acasa" armonios cu stilul tau de viata!

Apartamentul este compus dintr-un hol de acces cu zona de luat masa, doua dormitoare, un living spatios, o bucatarie inchisa, doua grupuri sanitare si terasa.

Finisajele premium sunt un alt avantaj al proprietatii, impreuna cu zona sa convenabila, cu acces facil la metrou Crangasi si la o gama larga de facilitati si servicii. Comision 0%!

Cu siguranta prezentarea acestui apartament nu poate fi cuprinsa in cateva paragrafe, astfel incat ne face placere sa te invitam la vizionare.

Pretul afisat nu contine TVA!

Manager De Proiect

Stefan Craciun
Optiuni interior
2 grupuri sanitare Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Repartitoare caldura Termopan Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon Loc parcare Structura beton Structura caramida
1.561 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 25 Sep, 21:00
Statii metrou
Crângași 12 min
Grozăvești 15 min
Metrou Basarab (M4) 18 min
Statii STB
Spitalul Panait Sârbu 8 min
Spitalul Dr. Panait Sârbu 8 min
Pasaj Grant 11 min
Evolutia preturilor imobiliare in Crangasi-Giulesti
se incarca..
Anunt inactiv