Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Parcul Carol, semicentral, Sos. Viilor, 55A

130.200 €

Parcul Carol, semicentral, Sos. Viilor, 55A

130.200 €
Caracteristici
Suprafata 73 mp An 2022 Decomandat M 17 min.
Descriere
Sector 5, ISG Residence 4, duplex, constr 2023, P+12, dec, et 11/12, su 73 mp utili, 2 bai, balcon, utilitati, finisaje de calitate g, f, p, t, um, sanitare / electrice, ct. Pretul nu include TVA
Detalii suplimentare
ISG RESIDENCE IV este situat pe Sos. Viilor nr. 55, in apropierea Parcului Carol si la cateva minute de Piata Unirii. In vecinatatea ansamblului se afla un magazin Mega Image Shop&Go, o farmacie Sensiblu, gradinita pentru copii, scoli, licee, autogara Filaret, Monetaria Statului, Primaria sectorului 5, Sectia de Politie nr. 18 , parcuri, cluburi si restaurante.

ISG RESIDENCE IV este un ansamblu rezidential situat intr o zona verde, in imediata apropiere a proiectelor deja finalizate ISG RESIDENCE II, RESIDENCE III dar si a Parcului Carol, parc incadrat in lista monumentelor istorice ale capitalei.

Complexul rezidential este format din sapte imobile, avand un regim de inaltime de 2S+P+12 etaje, cu un total de 691 de apartamente. Proiectul ISG RESIDENCE IV se desfasoara pe o suprafata de teren de 16.127 mp si include spatii comerciale, locuri de parcare supraterane si subterane, loc de joaca pentru copii si un Centru SPA. In cadrul ansamblului se regasesc garsoniere, apartamente de 2 si 3 camere, duplexuri de 4 si 5 camere, spatioase si complet finisate, ce se remarca prin stilul arhitectural modern.

ISG RESIDENCE IV se va construi in doua etape cu incepere in 2019 si finalizare in 2023. Apartamente decomandate si semidecomandate, bine construite, amenajate modern si bransate individual. Garsonierele, apartamentele de 2 si 3 camere, duplexurile de 4 si 5 camere sunt disponibile in diverse configuratii.

Structura de rezistenta a imobilelor este formata din stalpi si cadre din beton armat iar fundatiile sunt de tip radier general. Pentru zidaria exterioara vom folosi caramida de tip Porotherm, cu grosimea de 30 cm, iar izolatia imobilului se va face cu polistiren expandat, de 10 cm. Peretii de compartimentare din interiorul apartamentelor sunt construiti din caramida Porotherm si tencuiala, avand o grosime de 15 cm. Pentru spatiile comune, pardoseala va fi din piatra naturala.

Apartamentele se predau la cheie : gresie, faianta, parchet, usi de interior si centrala termica proprie, pentru un cost mai mic de intretinere.
Stilul modern al apartamentelor se remarca prin finisajele calitative, alese in culori neutre.

Fiecare din cele patru imobile dispune de cate doua ascensoare de ultima generatie, silentioase, rapide si economice.
5.211 vizualizari Bucuresti, Sector 5, 10 Aug, 08:05
Statii metrou
Eroii Revoluției 17 min
Tineretului 26 min
Piața Unirii 1 30 min
Statii STB
Dr. Constantin Istrati 1 min
Spatarul Preda 2 min
1 , 11 , 25 , 47 Șoseaua Viilor 3 min
Înclinată 6 min
1 , 11 , 25 , 47 Spătarul Preda 7 min
Autogara Filaret 7 min
Evolutia preturilor imobiliare in Unirii
se incarca..
Anunt inactiv