Rahova, apartament 3 camere incalzire in pardoseala, ansamblu nou

93.200 €

Rahova, apartament 3 camere incalzire in pardoseala, ansamblu nou

93.200 €
Caracteristici
Suprafata 67 mp An 2024 Semidecomandat
Optiuni interior: 2 grupuri sanitare Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Structura beton Structura caramida
Descriere
APARTAMENT 3 CAMERE   COMISION 0% DOTARI PREMIUM 

Descopera toate apartamentele de top din complexul Tower Residence, care este situat in 𝐂𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐍𝐨𝐮 𝐑𝐚𝐡𝐨𝐯𝐚 din zona de 𝐒𝐮𝐝 𝐚 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢
Detalii suplimentare
Esti in cautarea unui apartament spatios, elegant, cu o priveliste frumoasa si cu o arhitectura moderna? Atunci Tower Residence este ceea ce ai nevoie! Iti punem la dispozitie apartamente de top ideale pentru tine si familia ta, pe care le poti amenaja exact asa cum iti doresti. 

Gaseste locuinta ideala pentru tine si pentru familia ta, careia sa ii puteti spune acasa! 

      Tower Residence este unul dintre cele mai ambitioase proiecte imobiliare din Zona de Sud a Bucurestiului. Ansamblul nostru este construit pe Soeaua Salaj, nr. 315 - 323, Sector 5.
      Am adus impreuna cu un design deosebit, elemente de confort precum incalzirea in pardoseala, suprafata vitrata care pleaca de la baza pardoselii pana in plafon. Suprafetele vitrate mari faciliteaza o luminozitate aparte locuintei, indiferent de momentul zilei sau de anotimp.  Acestea au fost adaugate pentru a clasifica locuintele noastre in zona premium de confort. 

      Tower Residence prezinta un concept spectaculos, care se diferentiaza prin eleganta arhitecturala, calitatea materialelor folosite si DOTARILOR PREMIUM.

Constructia este executata la CELE MAI INALTE STANDARDE de manopera si materiale existente pe piata!

     Tower Residence, un complex rezidential elegant, construit cu bun gust si responsabilitate intr-o zona care s-a schimbat enorm fata de doar cativa ani in urma.

       Iar pentru cei care nu beneficiaza de propriul autoturism, in imediata apropiere exista statia STB de unde poti accesa autobuzul 117 via piata Unirii, aflata la distanta de doar 6 km de casa.Birou de vanzari direct dezvoltator!
COMISION 0% Pretul de achizitie al Apartamentului cu 3 camere Tip 3B prezentat este de 85.500 EURO + TVA  ///   93.200 EURO TVA 9% INCLUS  si are o suprafata utila de 66.50 mp.

Fiecare locuinta beneficiaza de:

Incalzire in Pardoseala UPONOR cu automatizare pe fiecare zona.

Geamuri Tripan pe suprafata vitrata generoasa cu tamplarie GEALAN si feronerie Winkhaus.

Suprafata vitrata din pardoseala pana in plafon.

2 lifturi electrice ORONA de ultima generatie, capacitate 8 Persoane.

Videointerfon

Centrala BOSCH.

Sanitarele marca IDEAL STANDARD.

Amenajari interioare de calitate Premium incluse in pret. (vopsele super lavabile Caparol, parchet agrementat pentru incalzirea in pardoseala, ceramica portelanata clasa I productie Spania si Italia)

Usi JELD WEN AUSTRIA – STRUCTURA TUBULARA

   Va punem la dispozitie apartamente cu 3 camere, cu 2 camere si garsoniere!     Loc de parcare suprateran la pretul de 5.000 Euro Tva inclus.Plati acceptate: Credit Prima Casa, Ipotecar, Plata Cash.Doriti mai multe informatii?

Va asteptam la numarul de telefon 0751.99.55.05  (inclusiv Whatsapp)

Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna optiune pentru dumneavoastra !
551 vizualizari Bucuresti, Sector 5, ieri; 17:06
Evolutia preturilor imobiliare in Rahova-Sebastian
se incarca..