sausau

Harta Adauga

Parcul Carol, apartament in vila 126 mp,

159.000 €

Sector 4, 19 ian, 17:10

Descriere anunt

de vanzare apartament in vila (1/1), strada Lamaitei, Parcul Carol, Dealul Filaret, 5 camere, 2 bai, debara mare, 126 mp, complet decomandat, curte comuna cu verdeata

Detalii suplimentare

Str Lamaitei, una dintre strazile care urca, pe langa Parcul Carol, spre Autogara Filaret. Vecini de calitate, ambianta respectabila, una dintre putinele zone pitoresti ale Bucurestiului!

Se vinde apartament in vila nobila interbelica, la etajul 1, cu suprafata utila de 126 metri patrati. Imobilul are subsol, parter si etaj (adica 1/1) - fiecare etaj un apartament. Compartimentarea apartamentului este complet decomantada: dintr-un hol lung se deschid 6 incaperi cu suprafete de 9, 11, 12, 16, 18, 33 metri patrati + doua bai (o baie completa, o toaleta de serviciu) + o chicineta (adica o bucatarie mititica).

Tinand cont de structura complet decomandata (5 camere si o debara de 11 metri patrati), aceasta proprietate poate fi ideala pentru o familie numeroasa, poate fi achizitionata pentru investitie (putand fi ulterior inchiriata) sau poate fi utilizata pentru activitati comerciale: o agentie de creatie, studio-boutique sau birouri pentru activitati ce presupun trafic redus.

Imobilul este solid, fara risc seismic (exista de cativa ani - inclusiv in prezent - pe langa polita obligatorie PAD, o asigurare complexa Groupama Alexa ce include si riscul de cutremur). Se accepta si credit ipotecar (in martie 2021, un alt apartament din imobil a fost vandut cu credit ipotecar).

Apartamentul este - in cea mai mare parte - etaj complet (exista pod deasupra), iar in aproximativ 1/3 din spatiu avem aspect de mansarda (in cinci dintre incaperi acoperisul 'coboara' spre peretii exteriori). In restul de aproximativ 2/3 din spatiu exista un pod deasupra apartamentului, pod care este (conform contractului) integral in proprietatea acestui apartament.

Acest aspect, al proprietatii integrale a podului, ofera optiuni excelente de dezvoltare si adaptare a acestui apartament! (spatii de depozitare, terasare etc)

Finisajele, executate in urma cu aprox. 10 ani, sunt medii - e loc de imbunatatiri si optiuni personale. Electrocasnicele (centrala Bosch-condesare-in garantie, calorifere din aluminiu-fiecare cu cap termostatat, aer Electrolux, masina spalat Grundig si frigider Samsung) sunt de buna calitate. Izolatia de 10cm si, in multe locuri, 15cm, face ca iarna factura de gaz sa fie mica.

Usa de la intrare este din metal, iar usile interioare: partial, termopan (sticla si PVC), partial, MDF. Ferestrele sunt termopan: Salamander si Trocal.

Curte comuna cu multa verdeata.

Utilitati generale: curent electric, apa, canalizare, gaz, catv.

Sistem incalzire: centrala proprie, calorifere.

Intabulare/cadastru. Situatie legala clara (fara legea 112 sau alte aspecte problematice).

Exista certificat energetic: clasa A.

Va astept la vizionare!

Negociabil.

Confort: 1

Tip imobil: Casa/Vila

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. sanitare noi
Termopan
Usa metalica

Optiuni exterior

Structura caramida
Vezi telefon
lamaiteifilaret@****..
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Vezi prețul mediu al zonei
Trimite mesaj privat