sausau

Harta Adauga

1 Mai bulevard, comuna Berceni

144.900 €

Berceni, azi, 10:57

Descriere anunt

Vila P+1, 4 camere, 131mp, foarte spatioasa si atent compartimentata, complet decomandata, finisaje la alegere, curte amenajata , se vinde prin credit ipotecar, 144900 euro + tva

Detalii suplimentare

Venim in intampinarea dumneavoastra cu o vila tip duplex ce face parte cel mai inovativ proiect imobiliar, Quantum Garden Villas, un ansamblu rezidential unic, din Zona de Sud a ariei metropolitane Bucuresti, proiectat si construit cu o pasiune nascuta din dorinta absoluta de a crea cel mai bun loc pe care tu si cei dragi tie sa-l numiti “Acasa”!

Este totodata si primul proiect rezidential din Zona de Sud a ariei metropolitane Bucuresti, in comuna Berceni, ansamblu rezidential fiind de la inceput gandit si proiectat sa se incadreze in clasa energetica A si in categoria de "cladiri eficiente energetic”.

Proiectul se desfasoara pe o suprafata pe o suprafata foarte generoasa de 15.000 metrii patrati cu deschidere stradala ampla la drumul judetean. Vilele din cadrul proiectului au un regim de intaltime P+1.

Ansamblul rezidential Quantum Garden Villas cuprinde:

50 Unitati locative tip vila

2 cladiri comerciale

Cu 25 de spatii pentru parcare

3 cai de acces in ansamblu

15.000 mp teren total

Din care 5000 mp de spatii verzi

2 tipuri de vile

Gradini proprii de dimensiuni diverse

Vila dispune de o arhitectura moderna si de o compartimentare interioara ideala a spatiilor locative. Are in componenta 4 camere: trei dormitoare, living, doua bai, grupa sanitar, spatii pentru depozitare, terase si curte imprejmuita.

Proiectul imobiliar este amplasat in Comuna Berceni la o distanta aproximativa de 9 km fata de intersectia cu Centura Capitalei si la doar 8 min de mers cu masina pana in Sectorul 4, Bucuresti.

Casa dispune de un sistem Smart Home, produs de catre compania Google, numite Google Smart Hub, cu ajutorul caruia va este permis controlul facil al unor functii importante ale noii dumneavoastra locuinte, chiar si de la distanta.

Suprafata totala de care dispune casa este de 131 mp, aici fiind incluse balcoanele si terasele .

Vila dispune de un teren in proprietate exclusiva de 211mp care satisface dorinta de confort si intimitate a celor mai pretentiosi clienti, care nu se pot lipsi, pe de o parte, de luxul specific unei locuinte urbane, dar isi doresc sa traiasca inconjurati de linistea si frumusetea naturii, intr-o casa deosebita, construita la standardele unei locuinte eficiente energetic.

Mai mult decat atat, exista la interior o delimitare perfecta dintre zona de zi, unde poti petrece cu prietenii si familia si zona de noapte, care devine oaza ta de liniste din propria ta casa, iar terasa exterioara este excelenta atunci cand doresti sa-ti petreci timpul liber in propria ta curte.

Finisajele la alegere, atat finisajele interioare, cat si cele din spatiile comune sunt alese cu grija impreuna cu echipe specializate in amenajari interioare, astfel incat sa te poti bucura impreuna cu familia de noua ta casa inca din prima zi.

Specificatii tehnice si carateristici:

•Regim de inaltime P+1;

•4 camere trei dormitoare, living, bai , grupuri sanitare, spatii de depozitare si terase;

•Smart home (Google Smart Hub );

•Statie de incarcare electrica pentru autoturisme;

•Tamplaria Salamander BluEvolution 82 din gama Brugmann;

•Sistem panouri solare pentru folosirea lui in sistem de uz casnic (aport apa calda ) ;

•Sistem dublu de racire inteligent tip aer conditionat rezidential,de la HYUNDAI,model HTAC-12CHSD, 12000 Btu/h, A++ ( sau similar );

•Videointerfon – alarma, sonerie si sistem detectie incendiu Google Home Smart ;

•Centrala termica folosita este Immergas sau Ariston in condensatie, conform standadelor in vigoare, de 24 kw ;

•Incalzirea in unitatile locative este realizata prin pardoseala, iar in bai – calorifere port-prosop ;

•Concept modern de design pentru gresie si faianta, in bai realizat de catre Avalon Romania;Obiecte sanitare – Cersanit premium;Intrerupatoare si prize – modulare;

•Zugraveli interioare – vopsea ecologica fara miros;

•Balustrade din sticla securizata si mana curenta de inox interior si exterior;

•Usa exterioara blindata Bella Casa;

•usi interioare gama premium Bella Casa;

•Imprejmuire completa cu gard din panouri prefabricate din beton iar intre propietati gard ornamental din lemn;

•Fiecare casa va fi bransata la toate utilitatile disponibile in momentul de fata in zona ( gaze naturale, energie electrica, apa curenta, canalizare bazine ecologice pentru fiecare casa in parte);Pereti vor fi din caramida Ytong atat la exterior cat si la interior;

•La exterior izolatia va fi din polistiren grafitat de 10 cm grosime iar unde avem fatada ventilata cu vata bazaltica tot de 10 cm;Acoperis tip terasa necirculabila compusa din: termoizolatie de inalta densitate care este realizata din 2 straturi de polistiren a cate 10 cm fiecare si membrane PVC termosudabile;Terasa amenjata cu ceramica de exterior si hidroizolatie complete;Amenajare peisagistica exterioara a curtii cu rulouri de gazon si plante ornamentale, alei delimitate.

Pret si modalitati de plata:

144900 Euro + tva 19%

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alimentare apa
Canalizare
Centrala termica
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa

Optiuni exterior

Curte amenajata
Curte pavata
Vezi telefon
tiberius@*****.ro
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat