sausau

Harta Adauga

Afumati Padurea Golasei, Domeniu langa Bucuresti

1.300.000 €

Bucuresti, 10 dec, 11:04

Descriere anunt

un domeniu unic langa Bucuresti. Luxul pe un singur nivel: vila de vanzare discretie la superlativ 10 dormitoare, orientata catre padure, complex securizat, cu vecini alesi de vanzator,

Detalii suplimentare

Caracterizat de o zona Selecta Avand doar case noi, cu tendinta accentuata de dezvoltare din punct de vedere al utilitatilor, asistentei sociale, a invatamantului dar si a accesului facil catre capitala, aceast Loc De Casa Foarte Interesant aflat la intrarea localitatii Gradistea cu o istorie milenara ce incepe cu vestigiile unei asezari geto-dacice si uneia din Epoca Bronzului - site-uri arheologice protejate aflate pe raza localitatii care este inconjurata de Lacului Caldarusani si Rezervatia forestiera Caldarusani , ofera un refugiu privat si o viata sanatoasa La numai 35 km de Bucuresti si 5 minute(8 km) de Autostrada A3 Bucuresti Ploiesti. Viitoarea Dvs. adresa va ofera posibilitatea de a va desfasura activitatea in zona de nord a capitalei nestingheriti chiar si daca aveti copii pe care i-i puteti lasa la gradinita ultramoderna cu program prelungit intre orele 7:30 - 17:00.

Scoala Gimnaziala nr 1 este de asemenea o institutie inoita cu spatii ultramoderne cu acces la internet supraveghere video si avand cadre didactice dedicate si responsabile.

Din acest punct oferit de terenul ideal pentru proiectul casei dvs., puteti sa va lasati purtati de pasiunile sportului nautic - lacul avand o intindere vasta se poate naviga fara disconfortul aglomeratiei din lacul Snagov, pescuitului,

vanatorii, amatorilor de fotografie imprejurumile oferind pesaje si apusuri de soare epice. De asemenea puteti pur si simplu sa faceti plimbari in natura cu bicicleta, drumurile fiind proaspat asfaltate.

Incepeti un nou stil de viata bazat pe miscare recreere cultivarea si punerea in practica a pasiunilor dvs. care pana acum ati fost prea ocupati imbunatatindu-va substantial calitatea vietii dumneavoastra dar si a membrilor familiei , departe de agitatia si poluarea aglormeratiei urbane Bucurestene unde se poate ajunge chiar mai rapid decat daca ati locui in cartierele Rahova, Giurgiului, Drumul Taberei sau Militari.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2+ gr. sanitare
Alarma
Alimentare apa
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Izolatie termica
Living
Terasa

Optiuni exterior

Curte amenajata
Curte pavata
Garaj
Gradina
Porti electrice
Anunt expirat