Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
149.000 €
Ilfov 08:01
...
325.000 €
Ilfov 09:18
...
109.000 €
Ilfov 19:42

Anunt inactiv

Corbeanca, str. Toamnei 6

199.000 €

Corbeanca, str. Toamnei 6

199.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 120 mp Teren 310 mp An 2022 4 camere In constructie
Descriere
Complex rezidential Vernis Sunrise Villas casa p+1 in constructie, cu finalizare septembrie, predare la cheie, finisaje premium, 4 camere, su 120mp, s teren 310mp, 3 bai, bucatarie, 2 terase, 2 locuri parcare. Interiorul casei este compartimentat functional pe cele doua etaje, cu zona de zi organizata la parter - living - buc open, baie si zona de noapte la etaj -3 dormitoare, 2 bai.
Pretul afisat nu contine tva
Detalii suplimentare
Vernis Sunrise Villas Corbeanca este un ansamblu rezidential format din 24 de locuinte individuale cuplate, cu stalpi, grinzi de contur si pereti despartitori separati, pentru o izolare fonica corespunzatoare.

Este primul ansamblu rezidential din Corbeanca cu piscina exterioara exclusiv pentru rezidenti, cu vegetatie matura in spatiile comune. Complexul rezidential are circuit inchis, conectat la toate utilitatile din reteaua publica (apa, curent, gaz, canalizare). Finisajele sunt premium Delta Studio

Vilele sunt complet finisate, baile complet amenajate cu obiecte sanitare marca Dalet si Tece. Placile ceramice sunt marca Porcelanosa (format mare 120x120) si GreSpania. Locuinta are sistem de incalzire in pardoseala cu centrala proprie Ariston si parchet special adaptat sistemului.

Fiecare casa are contor individual pentru energia electrica si prize pentru instalatia de internet, contor propriu de gaze naturale si apometru pentru apa rece. Incalzirea si apa calda menajera sunt asigurate de centrala termica proprie, incalzirea este de tip incalzire in pardoseala in toata casa.
Pentru bucatarie sunt realizate circuite separate pentru urmatorii consumatori: masina de spalat vase, cuptor sau plita electrica.

Vilele sunt structurate astfel:
Parter:
- hol acces
- grup sanitar
- living generos cu bucatarie open space si zona de dinning cu acces direct spre terasa laterala
- terasa exterioara in spatele curtii
Etaj:
- dormitor matrimonial cu baie proprie
- dormitor copii
- dormitor copii
- grup sanitar

Pret 199.000€ + tva
Optiuni interior
2+ gr. sanitare Alimentare apa Canalizare Centrala termica Dressing Gaze Living Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata Curte pavata Gradina Piscina
4.982 vizualizari Ilfov, Corbeanca, 10 Aug, 08:05
Anunt inactiv