sausau

Harta Adauga

Livedea, Popas Sinesti, Ialomita, 35 km Bucuresti

159.999 €

Sinesti, 15 ian, 10:11

Descriere anunt

c-tie lemn, mansarda 183 mp, open space, panouri solare, centrala electrica, hidrofor, camera tehnica, fosa septica, curte amenajata, alarma, supraveghere video, mult spatiu verde. Pret negociabil!

Detalii suplimentare

Va propunem spre vanzare, in Judetul Ialomita, comuna Sinesti, Sat Livedea, casa ecologica P+M,fundatie din piatra, inconjurata de spatiu verde, amplasata pe un teren de 2550 mp, dispune de o amprenta la sol de 197 mp+ mansarda de 183 mp.

Daca va doriti o proprietate unde domina linistea noi avem solutia perfecta pentru dumneavoastra.

Proprietatea este compartimentata astfel :

Parter 200 mp, imediat ce intram in casa ne intampina holul generos din care avem acces catre livingul spatios de 105 mp unde gasim grandiosul semineu din marmura, ( complet functional ) care poate incalzi in perioada rece toata proprietatea.

Tot din living avem acces catre restul incaperilor : Dormitor matrimonial de 24 mp + 11 mp baia proprie, dormitorul 2 de 17 mp, baie cu dus de 4 mp, bucataria de 25 mp + camara 3 mp, holul care duce catre terasa exterioara ( inchisa cu rulouri ) cu acces catre mansarda si camera tehnica.

Terasa exterioara de 40 mp, ofera o priveliste superba catre gradina din spatele casei amenajata cu pomi fructiferi, salcie, brazi, salcie pitica, diverse plante ornamentale, tuia si multe flori, in spatele curtii gasim amplasata si magazia

Mansarda izolata tip open space, 183 mp, se poate compartimenta in 3-4 dormitoare, 2 bai, in functie de cerintele viitorului proprietar, dispune de ferestre mari cu priveliste catre curtea din fata ( se pot face ferestre si catre curtea din spate ) ca fiecare camera sa dispuna de lumina naturala, accesul in mansarda se face din terasa.

Proprietatea este construita cu simt de raspundere, pe structura din lemn cu fundatie din piatra, in anul 2009, beneficiind de toate tratamentele contra incendiului, insectelor pentru o protectie mai buna a lemnului, izolata interior cu vata minerala, exterior cu polistiren de 10 cm.

Imobilul se vinde cu bucataria mobilata si utilata complet, dormitor mobilat si set canapele + 2 fotolii

Dispune de toate imbunatatirile de calitate superioara, geamuri termopan cu rame din lemn stratificat, usi din lemn masiv, centrala electrica, electricitate 380 w, caloriferele fiind montate in fiecare incapere, panouri solare, fosa septica, hidrofor, alarma, gaze in curand, supraveghere video, semineu functional.

Proprietatea este locuita momentan insa se poate elibera in functie de dorintele viitorului proprietar

Se pot face aprovizionarile de la localinici, cu produse Ecologice sau de la ferma din imediata apropriere

Acces rapid DN 2, la 35 km de Bucuresti, ( 35 min Cora Pantelimon ), 22 km Urziceni, Movilita 11 Km.

Rog si ofer maxima seriozitate, Comision 2,5 %

Oferta Exclusiva,

Daca proprietatea reprezinta interes, astept telefonul dumneavoastra la nr 0737.481.773

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alarma
Alimentare apa
Camera serviciu
Centrala termica
Fosa septica
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa

Optiuni exterior

Curte amenajata
Curte pavata
Gradina
Vezi telefon
euro.c.imobiliare@**..
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat