sausau

Harta Adauga

Magurele, Bd. Atomistilor,

149.000 €

Magurele, 08 apr, 16:03

Descriere anunt

agentie imobiliara vila 5 (7) camere p+1+pod, constructie 2005, teren 724 mp, 4,5 km Sos. Alexandriei, 2 bucatarii, centrala termica, 4 aere conditionate, parchet, termopan, terase, pomi, garaj, gratar,

Detalii suplimentare

Magurele - Atomistilor - 5 camere P+1 - constructie 2005, teren 724 mp) - construita din beton, interioare de caramida si BCA, placata cu polistiren.

Distanta de doar 4,5 km de la intersectia Sos. Alexandriei cu Sos. Antiaeriana este foarte importanta, accesul fiind unul usor, rapid.

In partea de bucatarie exista beci spatios, betonat - util pentru depozitare la temperatura mai scazuta.

La parter exista livingul, un hol care da spre o camera cu baie separata, un intrand mare-se poate realiza un dressing sau orice altceva este necesar noului proprietar, o alta baie mare si o bucatarie - din bucatarie se iese direct in zona de gratar - amenajat rustic. Bucataria se lasa mobilata si utilata. Exista doua bucatarii - una dintre ele se poate amenaja ca dormitor sau altceva - fiind de forma patrata de aprox 16 mp - cu gresie si faianta in ea.

Exista un garaj separat - momentan a fost transformat intr-o garsoniera separata pentru cine are grija de gradina - se poate reface imediat in garaj, avand in continuare usa pentru acces auto sau se poate transforma in a doua camera - pentru cineva care ar avea grija de gradina, de copii etc - acest spatiu are bucatarie si baie separate.

La etaj exista un hol mare (20 mp) cu acces catre cele trei dormitoare, cu baie mare. Doua dintre dormitoare au terasa, una mai mica si alta foarte spatioasa - gen terasa de flori, se poate amenaja ca si camera de hobby etc. La nevoie de mai multe camere si acest hol se poate transforma intr-un dormitor in plus.

Imobilul are centrala termica proprie pe gaze si este placat cu polistiren de 10 cm integral - casa si garaj.

Curtea este amenajata in doua parti, o parte este livada cu pomi fructiferi pe rod, o parte, cea din fata casei, unde se pot parca 4 masini, etc. In situatia in care exista mai multe masini acestea se pot parca in spate - autoturisme. SUV-urile se pot parca in fata casei.

Exista trei unitati de aer conditionat.

Deschiderea la strada principala este de 12 ml - sosea asfaltata, cu trotuar etc.

Podul poate fi amenajat la nevoie, ca spatiu de hobby sau compartimentat in mai multe camere - exista placa de beton deasupra etajului 1.

Imobilul este liber, necesitand zugravire interioara.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa

Optiuni exterior

Curte amenajata
Curte pavata
Garaj
Gradina
Vezi telefon
*****@*****.ro
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat