Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
335.000 €
Bucuresti 17 Iun. '24 (08:06)
...
335.000 €
Bucuresti azi; 13:03
...
1.109.000 €
Bucuresti 16 Iun. '24 (08:01)

Anunt inactiv

Militari, Rosu,complex rezidential vile noi

190.000 €

Militari, Rosu,complex rezidential vile noi

190.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 210 mp Teren 250 mp An 2022 5 camere La cheie
Optiuni interior: 2+ gr. sanitare Alimentare apa Canalizare Centrala termica Gaze Izolatie termica Living Mansarda Terasa
Optiuni exterior: Curte amenajata
Descriere
vile noi de vanzare constructie 2022 in ansamblu rezidential construit in Milititari, Rosu, suprafata construita de 210 mp, repartizata pe parter si 2 etaje compusa din living+3 dormitoare si mansarda,

Situate intr-o locatie linistita si foarte bine conectata spre oras ,din Rosu Chiajna, aceste case sunt potrivite pentru familii care doresc sa locuiasca departe de agitatia orasului fara sa renunte la confortul urban.

In noua ta locuinta pe o suprafata construita de 210 mp ,repartizata pe parter si 2 etaje,exista suficient spatiu pentru a locui, a lucra si a te relaxa.

La parter zona de living are o suprafata de 28 mp suficient de mare pentru familie si prieteni.Ferestrele mari permit accesul in gradina si asigura o luminozitate maxima. Un mare avantaj al bucatariei inchise in suprafata de 10.5 mp este accesul spre gradina unde puteti sa va bucurati de soare si sa serviti micul dejun ,pranzul sau gratarul seara.Desigur , exista si o toaleta pentru oaspeti echipata cu toaleta,chiuveta si cabina de dus in suprafata de 3.9 mp.

Din holul spatios in suprafata de 8.69 mp urci la etajul 1 unde este zona dormitoarelor.

Parintii au spatiul lor separat cu o zona mare pentru dormitor si dresing de aprox 15.5 mp si baie privata de 3.76 mp echipata cu toaleta ,cada si chiuveta.Dormitorul luminat de ferestrele inalte ofera acces catre balconul in suprafata de 4 mp.

In partea opusa este zona pentru copii.Cele doua camere spatioase au dimensiuni apropiate, asa ca vei scapa de clasica confruntare “Care dintre frati primeste camera cea mare?”. Acestea au suprafete de 14 mp respectiv 13 mp, sunt luminoase si incapatoare pentru a fi mobilate cu pat, dulap si un birou.Deasemenea, exista si o baie pentru copii echipata cu cada,toaleta,chiuveta, ambele bai au fereastra pentru aerisire.

Casa nu ar fi completa fara un spatiu la mansarda! De aceea am pregatit un open space de 60 mp ce poate deveni cu usurinta un spatiu de relaxare pentru intreaga familie. Foarte important de mentionat este faptul ca intre etajul 1 si mansarda exista placa de beton iar scara de acces porneste direct din holul de la etaj, tot pe structura de beton si aceasta.Mai sunt lucruri frumoase de povestit, asa ca cel mai bine te asteptam la vizionare!
30 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 14 Dec. '23 (16:05)
Evolutia preturilor imobiliare in Militari
se incarca..
Anunt inactiv