Harta Adauga

Mogosoaia,

275.000 €

Mogosoaia, 24 nov, 19:20

Descriere anunt

vila S+P+1+M, 7 camere, 2006, amprenta 170 mp, supr. totala teren 500 mp, living + dining 55 mp, foisor, 3 dormitoare, jacuzzi, Libera,

Detalii suplimentare

Ned Com Imobiliare va propune spre vanzare o proprietate superba la doar 25 de minute de centrul Bucurestiului, in localitatea Mogosoaia.-Str. Martha Bibescu

Imobilul este construit in anul 2006 pe un teren cu suprafata de 500mp, situat foarte convenabil in apropiere de centrul orasului Mogosoaia, cu o amprenta la sol de aproximativ 170 mp si un regim de inaltime S+P+1 etaj+mansarda.

Suprafata utila totala este de aprox. 280mp si suprafata totala (inclusiv balcoane, terase) de 370mp, care ofera un spatiu de locuit elegant si multe posibilitati de decor. Poarta este actionata automat.

Printre cele mai importante caracteristici se numara: camera de zi + dinning cu suprafata totala de 55mp, crama la subsol de 27mp, dormitor matrimonial de 27mp cu acces la balcon si dressing, in total 3 dormitoare la etaj, spatiu deschis la mansarda de 55mp, foisor in curte, etc.

Proprietatea este imbunatatita cu materiale de cea mai buna calitate, centrala termica si boiler, sistem de alarma, aparate de aer conditionat, bucatarie mobilata si utilata, obiecte sanitare moderne, geamuri mari si luminozitate excelenta.

Vila se ofera mobilata si este libera.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa

Optiuni exterior

Curte amenajata
Curte pavata
Garaj
Gradina
Porti electrice
Sistem irigatii
Vezi telefon
nedcom.imob@*****.co..
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!