Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Ozana Comision 0%! Vila individuala P+1 in zona Ozana , ansamblu rezidential

275.000 €

Ozana Comision 0%! Vila individuala P+1 in zona Ozana , ansamblu rezidential

275.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 120 mp Teren 180 mp An 2022 5 camere
Descriere
Rasig Imobiliare propune spre achizitie o vila P+1 , amplasata intr-un complex rezidential cochet , de doar 6 vile . Ansamblul are deschidere la doua strazi , toate vecinatatile sunt vile asigurand astfel confort si intimitate sporite . Zona este inchisa din punct de vedere al constructiilor si dispune de toate utilitatile : strazi asfaltate , apa curenta , canalizare , gaz , curent electric. Proiectul este gandit ca fiecarei vile sa-i revina teren in mod egal , distribuit lateral-spate . Imobilele sunt cuplate doua cate doua , tip duplex insa fara pereti comuni , in golul de separatie fiind montat polistiren cu grosimea de 10 cm . Vilele sunt construite pe sistem de stalpi , grinzi si plansee din beton armat iar pentri inchideri si compartimentari se foloseste caramida Porotherm .
Compartimentarile sunt foarte practice si eficiente :
- la parter , accesul se face printr-o terasa de acces placata cu gresie antiderapanta , hol de acces , camera tehnica , hol+scara ( casa scarii ), grup sanitar , dinning , bucatarie , birou , living cu iesire la terasa din spatele vilei ;
- etajul este compartimentat de tip decomandat si este destinat dormitoarelor : 2 pentru copii (+ baie care deserveste cele doua dormitoare + 1 balcon ) si unul matrimonial , cu dressing si baie proprie .
Acoperisul este realizat din tabla faltuita si beneficiaza de un strat de termoizolatie cu celuloza ignifuga de 25 cm . La exterior s-a optat pentru placare cu polistiren expandat de 10 cm . Incalzirea se face prin pardoseala , cu centrala proprie pe gaz . Constructiile se vand finisate integral , contorizate individual .Accesul in complex se realizeaza cu ajutorul a doua porti electrice actionate prin telecomanda . In acest moment mai sunt disponibile vilele 5 si 6 .
La pret nu se aplica tva .
Optiuni exterior
Curte amenajata
501 vizualizari Bucuresti 23 Jun, 09:17
Statii metrou
1 Decembrie 1918 (M3) 20 min
Nicolae Teclu 21 min
Anghel Saligny 36 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv