sausau

Harta Adauga

Popesti Leordeni, Berceni, Metrou Dimitrie Leonida

137.000 €

Popesti - leordeni, ieri, 17:00

Descriere anunt

Casa P+1 in Popesti Leordeni, intr-o zona linistita, cu suprafata utila de 99 mp si curte de 50 mp, racordata la toate utilitatile: apa, curent, gaze, canalizare si finisata complet "la Cheie".

Detalii suplimentare

Propunem spre vanzare casa P+1 amplasata pe un teren de 116 mp cu suprafata utila 99 mp si terase + balcoane de 29mp, racordata la toate utlitatile orasului apa,canalizare,gaz curent.

Locuinta se preda complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi de interior si obiecte sanitare tiate la alegere.

Zona este una linistita numai de case, cu iesire in Sos Oltenitei in aproximativ 3 minute. Casa face parte dintr-un ansamblu rezidential cu acces securizat,format din 6 case tip duplex,fiecare avand curte dezmembrata.

Constructia este realizata pe cadre de beton armat si compartimentata integral din caramida,izolata pe exterior cu Polisitren Eps 80 de 10 cm grosime.

Intre imobile avem perete dublu de 70 cm grosime, peste etajul 1 este turnata placa de beton, coperisul este din tabla tip Lindab de 0.5 cm grosime.

Se accepta si plata prin credit. Pentru informatii suplimentare ma puteti suna la 0742225050.Imaginile sunt cu titlu informativ.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa

Optiuni exterior

Garaj
Vezi telefon
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat