Prelungirea Ghencea, casa complex privat, curte 95 mp

111.000 €

Prelungirea Ghencea, casa complex privat, curte 95 mp.

111.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 100 mp Teren 95 mp An 2020 4 camere La cheie
Optiuni interior: Aer conditionat Alimentare apa Canalizare Centrala termica Dressing Gaze Izolatie termica
Descriere
Te-ai saturat si tu? De case urate. Invechite. Banale....Dar ca sa fie ieftine, asa trebuie sa fie. Sau poate ca nu....

Bun venit intr-o casa frumoasa. Moderna. Aerisita. Frumoasa. Eleganta. Luminoasa si vesela. Si al naibii de ieftina raportata la toate avantajele, beneficiile si dotarile sale. Si mai ales, pentru pozitie!

Salutare. Haideti sa va plimb astazi prin Prelungirea Ghencea, la "piciorul podului" de la Domnesti. Suntem inca inainte de linia de centura si practic, in Bucuresti. O zona noua, dezvoltata, cu acces rapid la mijloace de transport in comun, o zona cu destinatii comerciale in imediata vecinatate(daca discutam despre Mega Image, Profi, Penny sau Lild la 2-3 minute de mers pe jos, iar daca discutam despre Kaufland sau Auchan, la 11-15 minute cu masina), dar si cu locatii destinate relaxarii(fie ca vorbim despre adulti, fie ca vorbim despre copii). Si mai mult, o zona care creste din punct de vedere al valorii proprietatilor si interesului, de la an la an. Tot mai mult.

Proprietatea noastra nu e vila, pentru ca nu e mare, nu are teren generos, nu este "impunatoare" si nici "luxoasa". Dar nu este nici un apartament, ci mai degraba "un apartament pe verticala", adica un apartament cu 4 camere, cu 2 bai, de 100 mp, care vine la pachet si cu 95 mp de teren! Cu gradina in spatele locuintei, cu 1 loc de parcare in fata. Intr-un ansamblu rezidential cu circuit inchis. Alaturi de vecini tineri, moderni, cu copii si cu bun simt. Oameni ca tine. Cu joburi, cu "alergatura" in toate partile si cu timp cat sa stea sambata la gratar si duminica "la soare" cu copii. Dar fara timp de mai mult, pentru a se justifica o gradina mai mare si deranjul aferent ei.

La interior, locuinta se prezinta astfel:

-la parter, avem hol de acces, living luminos, bucatarie si o baie, plus casa scarii;

-la etaj, avem: trei dormitoare, o baie, hol, balcon si casa scarii si pod pentru depozitare.

Am spus deja, 100 mp de casa, si aproape tot atatia de teren. Si cei 100 mp din "apartamentul-casa" sunt 100 mp frumosi, moderni si eleganti. Care merita atentia, interesul si banii dumneavoastra. Iar eu sunt aici, oricand, pentru a raspunde nevoilor, intrebarilor si temerilor dumneavoastra. Si pentru a va lua banii, dandu-va la schimb acest FRUMOS ACASA!
272 vizualizari Bucuresti 14 Mai; 08:55
Statii metrou
Statii STB
Prelungirea Ghencea 350 13 min
Cartier Rezidențial Dimri 16 min