sausau

Harta Adauga

Tancabesti, vila cu vedere si deschidere lac:120m

500.000 €

Peris, 29 nov, 10:17

Descriere anunt

Situata Pe Malul Lacului Tancabesti, Avand Ponton si O deschidere de 120m la lac terenul fiind de 4000mp deservit de curent, gaze si canalizare vila are 6 cam cu baie proprie, birou, living, garaj

Detalii suplimentare

Caracterizata de o Locatie Unica, o Peninsula Inconjurata de Lacul Tancabesti Avand Ponton Si o Deschidere de 120 metrii la Lac, Seducatoare Prin Contextul Natural Autentic Nealterat, Vila Pe Care Am Placerea Sa V-o Prezint Construita pe o suprafata de 4000mp, Are 6 dormitoare fiecare cu baia sa, o camera(cu rol de birou sau dormitor)la parter, Garaj, Piscina si Ponton aflat in deschiderea generoasa de 120m la lacul Tancabesti, avand acces cu trepte din beton pentru diferenta de nivel intre lac si platoul inalt unde este edificata Vila cu Piscina si anexele aferente.

Locuinta Incadrata Natural De Un Guler De Copaci In Aceasta Toamna Tarzie, Avand o Forma Precisa Iconica Demna De Un Statut Social Inalt Iesit din Sfera Obisnuita, Confera o Amprenta Originala Ce Nu Poate Fi Egalata Sau Copiata Intr-o Alta Locatie. Devine Prin Sine Insasi Un Refugiu Privat Intr-un Peisaj Natural Extraordinar.

Aflata La Numai 20 Minute De Capitala, Aceasta ... a Casa Va Intampina Cu o Arhitectura Moderna, Finisaje Simple , Oferind Suportul Ideal Activitatilor Diurne In Perfecta Armonie cu Lumina Generoasa si Peisajul Idilic ce Inunda Spatiul Interior Prin Ferestrele Mari, Generoase.

Motivele Enumerate Mai Sus, Fac Din Aceasta Vila o Optiune Ce Nu Trebuie Ratata Pentru Destinatia Finala a Cautarilor Dvs., Oferindu-va o Atmosfera Enigmatica De Liniste si Izolare ce Va

Vor Incanta Ca Locatar Care Pretuieste Un Stil De Viata Sanatos, Ce Vrea Sa Se Recupereze Dupa o Saptamana Ocupata , Intr-o Atmosfera Curata- Ecologica, Nealterata de Agitatia si Poluarea Aglomeratiei Urbane Bucurestene.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alarma
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa

Optiuni exterior

Curte amenajata
Curte pavata
Garaj
Gradina
Piscina
Porti electrice
Vezi telefon
cpirvu@*****.com
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat