sausau

Harta Adauga

Vila deosebita in complex zona Ferme, Otopeni

176.000 €

Ilfov, ieri, 10:45

Descriere anunt

Tocmai ai gasit casa mult visata! Iata 3 motive pentru care aceasta casa merita toata atentia ta:

- este amenajata cu eleganta si bun gust

- este gata pentru mutare si tot ce trebuie sa faci este sa o cumperi

- au fost folosite materiale de constructii si finisaje de calitate pentru usurinta in exploatare si ofera doar "surprize placute"

Daca te afli in cautarea casei ideale pentru tine si familia ta, acest lucru poate fi un mare consumator de timp si energie. De aceea iti propunem acaesta noua oportunitate, cu increderea ca va corespunde nevoilor familiei tale. Iata si descrierea casei:

Casa se afla intr-un complex rezidential de casute insiruite situat in zona Ferme a orasului Otopeni, vis-a-vis de Institutul Ana Aslan. Casa este ideala pentru o familie ce prefera linistea, confortul si securitatea pe care acest complex le ofera si a carei membrii isi desfasoara activitatea in zona de nord a Capitalei.

Casuta este foarte spatioasa si foarte bine organizata, astfel:

- Parter: zona de intrare cu spatiu pentru haine, living si dining ce impreuna formeaza un spatiu generos si armonios de 44 mp , bucatarie deschisa complet mobilata si utilata, debara, toaleta de serviciu,

- Etaj: dormitor matrimonial cu dresing si baie proprie, inca 2 dormitoare cu dulapuri incastrate dintre care unul a fost amenajat pentru copil, o baie cu cada si un hol generos

- Curtea proprie de 67 mp se afla in spatele casei si este formata din terasa acoperita si gradina cu gazon

- Cele 2 locuri de parcare proprii sunt situate in curtea comuna a complexului in partea din fata a casei.

Proprietarii au achizitionat casa la gri si s-au ocupat de amenajarea ei in totalitate, folosind dupa cum spuneam cele mai bune materiale si finisaje: instalatia electrica cu stabilizator de tensiune, camere de supraveghere, parchet si usi de calitate, scara interioara din lemn, bucatarie din MDF pe comanda, gradina cu gazon; Pretul casei include mobilierul incastrat realizat pe comanda.

Sunt disponibile toate utilitatile, casa are centrala termica proprie.

Accesul este extrem de facil catre zona de nord a Capitalei, cum ar fi: zona de business - sos Pipera / Barbu Vacarescu / Dimitrie Pompeiu, sau zonele Kiseleff, Romexpo, Piata Victoriei, Dorobanti. Pentru cumparaturile zilnice la 2 pasi se afla supermarket-ul Auchan, pentru sport, relaxare si timp cu familia - centrul Therme, pentru schopping - centrul comercial Baneasa, deasemenea banci, scoli si gradinite.

Pentru mai multe detalii cat si pentru vizionare va stam la dispozitie!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Aer conditionat
Alimentare apa
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Gaze
Izolatie termica
Vezi telefon
contact@*****.ro
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona