sausau

Harta Adauga

Metro Militari Auchan, garsoniera str. Tineretului

26.000 €

Sector 6, 06 dec, 08:20

Descriere anunt

oportunitate de a investi inteligent. Garsoniera, str. Tineretului, langa capatul liniilor de transport in 178, 278 si 138, finisaje la alegere, utilitati canalizare, gaze, curent electric. Comision 0,

Detalii suplimentare

PROMOTIE!!! Direct dezvoltator

Pentru ca suntem tot timpul in cautare de zone si amplasari care sa ofere clientilor facilitati de transport, dar in acelasi timp si confortul unui camin linistit, am ales o noua locatie in cartierul Militari Residence cu acces direct din strada Tineretului.

Blocul este situat pe strada Tineretului, intr-o zona aerisita, cu strazi ilumitate si asfaltate, in care cladirile au regim mic de inaltime. In apropiere regasim facilitati precum, liniile de transport in comun 178, 278 si 138 (la 50 m.l. de bloc), centrul comercial Auchan, Brico Dépôt, Metro, zone de relaxare (parc in apropiere, piscine, sali de fitness, sauna, salina, restaurante), clinica, fiind demarat si proiectul de construire a unui campus scolar.

Va aducem in atentia dumneavostra un apartament cu 1 (una) camera, cu o suprafata utila de 24 m.p., care va fi dat in folosinta in luna septembre 2022.

Apartamentul beneficiaza de toate utilitatile (gaze naturale, energie electrica, apa si canalizare).

Imobilul din care face parte apartamentul are regim de inaltime P+7, beneficiaza de lift si contine apartamente cu 1 si 2 camere.

Pentru structura cladirii sunt folosite: cadre/diafragme si plansee din beton armat cu radier general.

Atat peretii exteriori cat si cei interiori de compartimentare sunt din caramida porotherm. Fatada exterioara a imobilului este termoizolata cu polistiren cu grosime de 10 cm.

Imobilul dispune de parcari supraterane care pot fi achizitionate separat.

Apartamentul este decomandat, compartimentat eficient, modern, cu spatii optimizate iar bucataria este inchisa.

Acesta se preda complet finisat, dotat cu: centrala termica proprie (in condensare), tamplarie Salamander cu 7 camere, calorifere, usa de metal la intrare, interfon, parchet laminat in camera, gresie in hol, gresie si faianta in baie si bucatarie, obiecte sanitare, usi interioare moderne, etc. Finisajele interioare vor fi alese de catre viitorii proprietari, montajul si costul acestora fiind suportate de catre dezvoltator.

Apartamentul va fi contorizat individual pentru apa, gaz si electricitate. Contoarele vor fi amplasate pe palier.

Pretul de achizitie direct de la dezvoltator este de 26.000 Eur, pentru plata integrala din surse proprii si 26.500 Eur, pentru plata prin contractarea unui credit ipotecar, iar comisionul este 0 pentru orice achizitie.

Deoarece reprezentam un pilon al segmentului imobiliar din Jud. Ilfov de foarte mult timp, si pentru ca am realizat sute de tranzactii din tot spectrul imobiliar, insa cu precadere cel residential, venim in intampinarea clientilor cu experienta noastra si seriozitate pentru a putea oferi un proces de achizitie lipsit de griji si probleme. In acest sens oferim asistenta si sprijin incepand de la programarea vizionarii, obtinerea creditului, semnarea contractului de vanzare, amenajarea imobilului.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Apometre
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica

Optiuni exterior

Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida
Anunt expirat