sausau

Harta Adauga

Sector 3,

38.600 €

Bucuresti, 03 sep, 17:35

Descriere anunt

Codrea Estate este un proiect de familie, situat in partea de est a Bucurestiului, intr-o zona aerisita, deosebit de linistita, aceasta invecinandu-se cu vile si case private, beneficiind de verdeata si aer curat.In acelasi timp constructia se afla in vecinatate centrelor comerciale, cladirilor de birouri, restaurante, gradinite, scoli, parcuri, accesul rapid catre centrul orasului fiind asigurat de statiile de tramvai, autobuz, metrou.

Complexul Codrea Estate este format din 3 blocuri/tronsoane de inaltime P+3 cu un design modern, loc de joaca pentru copii, parcari, boxe pentru depozitare.

Proiectul este dezvoltat pe mai multe etape, iar prima reprezinta finalizarea si vanzarea primului tronson format din apartamente si garsoniere.

Eu sunt proprietarul si va stau la dispozitie in fiecare zi 0762219696 si voi posta zilnic pe pagina mea de facebook Codrea Estate.

Locatia/Adresa Gura Ariesului, 77-85.

Detalii suplimentare

Codrea Estate este un proiect de familie,situat in partea de est a Bucurestiului, intr-o zona aerisita, deosebit de linistita, aceasta invecinandu-se cu vile si case private, beneficiind de verdeata si aer curat.In acelasi timp constructia se afla in vecinatate centrelor comerciale, cladirilor de birouri, restaurante, gradinite, scoli, parcuri, accesul rapid catre centrul orasului fiind asigurat de statiile de tramvai, autobuz, metrou. Complexul Codrea Estate este format din 3 blocuri/tronsoane de inaltime P+3 cu un design modern, loc de joaca pentru copii, parcari, boxe pentru depozitare. Proiectul este dezvoltat pe mai multe etape, iar prima reprezinta finalizarea si vanzarea primului tronson format din apartamente si garsoniere. Eu sunt proprietarul si va stau la dispozitie in fiecare zi 0762 219 696 si voi posta zilnic pe pagina mea de facebook Codrea Estate. Locatia/Adresa Gura Ariesului, 77-85.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica

Optiuni exterior

Boxa subsol
Interfon
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton
Anunt expirat