sausau

Harta Adauga

Soseaua Berceni metrou, garsoniera incredibila, 64 mp

42.666 €

Bucuresti, 10 iun, 11:00

Descriere anunt

Garsoniera noua de vanzare in Berceni, direct de la dezvoltator, amplasata in unul dintre cele mai bune ansambluri rezidentiale din Zona de Sud. Pozitionat in partea de sud a Capitalei, imobilul dispune de o infrastructura complet dezvoltata (strazi asfaltate, iluminat public, trotuare) si este racordat la toate utilitatile. De asemenea in imediata apropiere gasiti mijloace de transport precum si statia de metrou Berceni.

Constructia este realizata din cadre de beton armat cu caramida Porotherm de 25cm la exterior, iar la compartimentarea interioara se foloseste caramida de 12cm, izolatia exterioara a blocului este facuta cu Polistiren de 10cm. Constructia intruneste toate cerintele din domeniul Constructiilor Civile.

Apartamentul dispune de o compartimentare eficienta avand un living generos cu bucatarie open space, un dormitor modern si grup sanitar. Accesul in apartament se face dintr-un hol de decomandare si se preda finisat la cheie.

Principalul beneficiu il reprezinta pozittionarea sa intr-o zona complet dezvoltata unde aveti acces rapid la centre comerciale, scoli, gradinite si mijloace de transport in comun. Materialele pentru finisarea apartamentului pot fi alese de viitorul proprietar dintr-o gama variata pusa la dispozitie de constructori.

Pretul afisat este pentru plata cash

Se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar si Prima Casa

Zero Comision

DIrect Dezvoltator.

Va astept acasa!

Reper: Popesti-Leordeni - Metrou Berceni

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Izolatie termica
Renovat recent
Usa metalica

Optiuni exterior

Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida
Anunt expirat