sausau

Harta Adauga

Calea Dorobanti, investitie spatiu,

1.122.000 €

Bucuresti, ieri, 10:12

Descriere anunt

proprietar ofer spre vanzare spatiu comercial cu o suprafata de 145.54 mp si o vitrina de 5.83 ml. Clasa energetica B. Spatiul este situat in inima capitalei, in imediata apropiere a Pietei Charles de Gaulle

Detalii suplimentare

Spatiu comercial propus spre vanzare, avand o suprafata totala de 145.54 mp si o vitrina generoasa de 5.83 ml, se gaseste situat in inima capitalei, in imediata apropiere a Pietei Charles de Gaulle, intr-o zona cu importante obiective si atractii.

Eficienta energetica a spatiului este clasa B, consumul total specific de energie primara este de 134,25, indicele de emisii echivalent CO_2 este de 31,53.

Acest spatiu comercial are acces direct din Calea Dorobantilor 172, zona ce inregistreaza mult interes din partea brandurilor premium si de lux, fiind accesibila locuitorilor din nordul capitalei si avand deja format un vad cu clientela selecta, cu gusturi culinare internationale si potential financiar peste medie.

Spatiul este inchiriat din anul 2016 catre Beautik, un loc minunat pentru a evada in universul parfumurilor exclusiviste.

Achizitia spatiului se poate efectua si printr-un sistem de rate fixe, fara dobanda, in baza achitarii unui avans.

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare

Aer conditionat
Alarma
Apa
curent electric
Gaze
Grup sanitar
Renovat
Vad comercial
Vitrina stradala
Vezi telefon
office@*****.ro
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Vezi prețul mediu al zonei
Trimite mesaj privat