sausau

Harta Adauga

Calea Dorobantilor,

518.400 €

Sector 1, ieri, 19:03

Descriere anunt

proprietar vand spatiu comercial de 46,10 mp si o vitrina generoasa de 10,67 m. Clasa energetica A. Spatiul se gaseste situat in inima capitalei, in imediata apropiere a Pietei Charles de Gaulle

Detalii suplimentare

Spatiu comercial propus spre vanzare, avand o suprafata totala de 46,10 mp si o vitrina generoasa de 10,67 ml, se gaseste situat in inima capitalei, in imediata apropiere a Pietei Charles de Gaulle, intr-o zona cu importante obiective si atractii.

Acest spatiu comercial are acces direct din Calea Dorobantilor 172, zona ce inregistreaza mult interes din partea brandurilor premium si de lux, fiind accesibila locuitorilor din nordul capitalei si avand deja format un vad cu clientela selecta, cu gusturi culinare internationale si potential financiar peste medie.

Eficienta energetica a spatiului este clasa A, consumul total specific de energie primara este de 115,92, indicele de emisii echivalent CO_2 este de 30,18.

Spatiul este inchiriat din anul 2014 catre Marius Musat, un brand puternic si foarte apreciat printre pasionatii de fashion.

Achizitia spatiului se poate efectua si printr-un sistem de rate fixe, fara dobanda, in baza achitarii unui avans.

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare

Alarma
Apa
curent electric
Gaze
Grup sanitar
Renovat
Vad comercial
Vitrina stradala
Vezi telefon
office@*****.ro
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Vezi prețul mediu al zonei
Trimite mesaj privat