sausau

Harta Adauga

Piata Rosetti Universitate, terasa La Dud, proiect extindere comision 0%

499.000 €

Bucuresti, 01 aug, 06:22

Descriere anunt

Se vinde restaurantul La Dud, foarte cunoscut in anii '90 si 2000, situat pe strada Sperantei, la intersectia cu Constantin Nacu, in imediata vecinatate a Pietei Rosetti si Universitate. Imobilul are deschidere de 39metri liniari, la trei strazi, fiind situat pe colt si este format din casa s+p+1 si curte libera (terasa- 90mp). In total sunt 210mp de teren, din care amprenta casei 120 mp. In prezent casa este pregatita si functionala pentru restaurant cu o capacitate maxima de 180 locuri si dispune de linie completa de bucatarie, (circuit complet - vesela-alimente-gunoi), camera frigorifica, depozitare, evacuare gunoi, 4 grupuri sanitare, inclusiv pe terasa, 3 saloane interioare mari, birou, vestiar, necesita doar o reamenajare spatiul suportand patru renovari radicale in perioada 1991-2011. Aceste renovari au inclus si schimbarea acoperisului, a instalatiilor sanitare , termice si electrice.

In plus se vinde impreuna cu o Autorizatie de Constructie in curs de obtinere de la Primaria Capitalei, pentru extinderea constructie la un POT de 95% cu dublarea capacitatii restaurantului. Avand in vedere ca deschierea este foarte mare, pot fi asigurate peste 10 locuri de parcare. Utilitatile sunt calibrate pentru functionarea la capacitate maxima a locatie, curentul fiind tras direct si individual din postul trafo, situat in imediata apropiere.

Pretul este discutabil si se accepta si variante, spre exemplu, inchiriere sau asociere, pentru readucerea la viata a vestitului restaurant.

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare

centrala termica
curent electric
Gaze
Parcare
Vitrina stradala
Vezi telefon
vlad@*****.ro
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Vezi pretul mediu al zonei