sausau

Harta Adauga

Adunatii Copaceni, 40 ha, d. 800 m

15 €

Adunatii-copaceni, 20 sep, 10:36

Descriere anunt

Adunatii Copaceni, Mogosesti, teren 40 ha/ 800 m la DN5, exista proiect dezv. cartier rezidential cu imobile de la p+1et la p+3 et, cca. 400 vile. Utilitati. Distanta teren Piata Unirii 25,8 km,

Detalii suplimentare

Adunatii Copaceni , Mogosesti, teren intravilan 40ha/d= 800 m la DN5 , exista proiect cartier rezidential numit: LIVADA CU CIRESI- imobile P+1 ET la P+3 ET.(cca 400 vile) Utilitati . Distanta teren – Piata Unirii 25,8 km.

Proiect rezidential -Livada cu Ciresi -terenul este in suprafata de 40 HA (400000 mp),intravilan prin PUZ . Are drum asfaltat pe 3 laturi si deschidere de cca. 800 ml la DN 5.Exista un transformator de energie electrica si posibilitatea de a mai amplasa cate este nevoie , deoarece pe una din laturi exista linie de MARE TENSIUNE.Este de asemeni put de apa , dar si apa la reteaua stradala . Reteaua de gaze este in lucru si se apropie de locatia terenului .

Terenul se afala in apropierea zonei de agrement – PARCUL NATURAL COMANA _ si in apropierea DELTEI NEAJLOVULUI – singura delta de interior din Europa . Aerul din zona este considerat a fi unul dintre cele mai curate din Romania , mai curat decat cel din statiunea Breaza.

Proiectele se pot realiza , dupa cum se vede din schite , pe suprafete de cate 9600 – 10000 mp si cuprind mai multe tipuri de imobile ( uni sau plurifamiliale ).

Proiecte de 16 vile cu suprafete de 120- 200 mp – suprafata utila si loturi de cte 400 mp/ fiecare sau proiecte cu vile mai mari de la 250 mp la 450 mp – suprafata desfasurata fiecare , construite pe loturi de de pana la 1000 mp.

Exista spatii pentru amenajare , gradinita , policlinica , alimentatie publica etc.

In zona mai exista proiecte imobiliare realizate , cat si in curs de realizare.De asemeni , in imediata vecinatate se mai afala -REGATUL CAILOR -unde se practica echitatia si unde se afala si hipodromul – ADUNATII _ COPACENI -unul dintre cele mai frumoase din tara , unde se desfasoara multe concursuri hipice.

Distanata de la locatia -LIVADA CU CIRESI -pana la Km 0 din Bucuresti este de numai 25,8 Hm .

Aceasta locatie , pentru dezvoltarea unui superb si unic proiect imobiliar, departe de zgomotul urban poate fi achizitionata cu suma de numai 15Euro / mp.

Asteptam dezvoltatori imobiliari care stiu ce inseamna sa dezvolti un proiect in mijlocul naturii.

Caracteristici, dotari

Detalii suplimentare

Acces drum asfaltat
constructie teren
Curent electric
Vezi telefon
uigimob@*****.com
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat