Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
18.000 €
Ilfov 04 Apr 10:34
...
35 €
Ilfov 12 Apr 09:50
...
Ilfov 10 Apr 14:00

Anunt inactiv

Domnesti Cea mai buna pozitie din Domnesti pentru casa si linistea ta

34.900 €

Domnesti Cea mai buna pozitie din Domnesti pentru casa si linistea ta

34.900 €
Caracteristici
Suprafata 500 mp Intravilan Deschidere 29 ml
Descriere
Zona: Domnesti - Intr. Luminitei 7 (Mimozei), jud. Ilfov
Pret: 34.900 EUR
Suprafata teren: 500,00 mp
Front stradal: 4,00 ml (drumul de servitute se inchide in teren)
Indicatori urbanism: P+E+M, POT 40%, CUT 1,6

Facilitati:

- zona rezidentiala de vest
- amplasat intre case, ideal constructie rezidentiala
- vecinatati linistite, case parter si P+1
- zona in plina dezvoltare
- utilitati in fata intrarii pe teren
- mijloace de transport in comun
- in proximitate: Ansamblul rezidential "Curtea Domneasca", Penny Market, Lidl

Cand cauti un teren pentru viitoarea ta casa, ce conditii vrei sa indeplineasca?

Eu m-as orienta dupa cateva criterii, toate "in primul rand": liniste, lipsa traficului auto, sa ma aflu intre case cu vecini de treaba si sa am disponibile toate utilitatile.

Apoi, accesul facil catre oras si nu neaparat sa am magazine "la poarta" pentru ca forfota a cam inceput sa ma enerveze.

Terenul pe care ti-l prezint le are pe toate cele amintite, fara niciun fel de exagerare.

Liniste? Exista din plin.
Lipsa trafic auto? O, da! Pentru ca accesul la teren se face pe un drum de servitute care se termina... chiar la poarta. Si nimeni si nimic nu iti poate perturba linistea de care ai atata nevoie si nici nu poate ridica praful asezat pe majoritatea strazilor.
Utilitati? Le ai chiar la poarta si, garantat, nu vei face niciun efort nepamantesc pentru a-ti obtine bransamentele pentru apa curenta, canalizare, curent electric sau gaze naturale.
Despre vecini... numai de bine. Oameni linistiti si inimosi, gata oricand sa te ajute la nevoie.

Iar dimensiunile generoase ale terenului (cca 17 x 30) iti permit inclusiv constructia unei case pe parter cu amprenta generoasa, astfel incat sa iti ramana si spatiu pentru doua masini, si curte suficienta pe care sa o amenajezi dupa pofta inimii ca mai apoi sa-ti petreci timpul liber alaturi de cine vrei tu.

Vreau sa-ti mai amintesc faptul ca te vei gasi printre constructii frumoase si impunatoare, in imediata apropiere a ansamblului rezidential "Curtea Domneasca", un cartier aparte, compus din vile in stil neoromanesc.

Iar daca iti reamintesc si despre noua pasarela peste soseaua de centura care te scuteste de multe batai de cap ca sa ajungi acasa, iti completez lista de beneficii.

Ca unic "minus", iti spun ca drumul de servitute pana la intrarea pe teren (cca 70 m) este inca neasfaltat pentru ca s-au efectuat sapaturile necesare pentru asigurarea tuturor utilitatilor. Si, cu siguranta, nu vrei sa se asfalteze nici pana iti construiesti tu propria casa caci nu cred ca vei dori sa platesti despagubiri pentru distrugerea lui atunci cand vei vrea sa definitivezi lucrarile de aducere a utilitatilor in casa.

Si inca un aspect important: pentru ca societatea-proprietar este platitoare de TVA, la pretul afisat se adauga TVA 19% si, in acest caz, ar fi ideal ca viitorul cumparator sa fie o societate cu acelasi regim fiscal pentru aplicarea taxarii inverse.

Pentru orice alte detalii si programarea unei vizionari, te asigur de intreaga mea deschidere. In acest sens, te rog sa ma contactezi oricand:
Luni - Vineri intre orele 09.00 - 18.00;
Sambata intre orele 10.00 - 14.00.
8 vizualizari Ilfov 25 Mar 23 13:35
Anunt inactiv