Drumul postei 4, Tartasesti, 7300 de euro

7.300 €

Drumul postei 4, Tartasesti, 7300 de euro

7.300 €
Caracteristici
Suprafata 462 mp Intravilan Deschidere 28 ml
Descriere
Drumul postei 4, Tartasesti, 7300 de euro, loturi de teren situate in comuna Tartasesti, jud Dambovita.
Detalii suplimentare
Localizarea loturilor de teren este la intrare in Tartasesti, pe Drumul Postei si Strada Zambilelor, la 15 km de la iesirea din Bucuresti pe DN7, dupa Chitila.Ansamblul de loturi se afla in spatele postei din Tartasesti , cu acces usor la DN7.
Loturile au regim intravilan pentru constructii , iar proprietarii care deja au cumparat, lucreaza la mai multe constructii.
Fiecare dintre lot este delimitat cu tarusi.
Reteaua de curent este electric trifazic de joasa tensiune, deasemenea si teava de gaze aflandu-se in vecinatate la Drumul Postei 1.
Preturile sunt cele mai mici din zona, Drumul postei 1 vanzandu-se integral.
O parte dintre proprietarii care au cumparat, au construit vile noi si locuiesc acolo. La fel si in vecinatatea loturilor, sunt multe constructii noi. La 10 minute se afla Carrefour si noul Mall Colosseum, iar langa terenuri sunt mai multe supermarket-uri. In apropierea loturilor se mai afla un teren de sport, posta, politia, liceul, primaria, scoli, magazine, terase, Mega Image, Hanul Vlasiei (han, motel, complex sportiv si recreeativ), spital, spalatorie auto, etc. Micorbuzele trec permanent la intervale foarte scurte de 10 minute pe DN7 si ajung imediat in Bucuresti. Foarte aproape se afla si gara, aceasta fiind un mijloc de transport alternativ foarte bun. Trenurile, care sunt modern amenajate, circula des si regulat, parcurgand in medie aproximativ 20 minute pana la Gara de Nord. Ansamblul de loturi este, de asemenea, inconjurat de paduri.
Drumul Privat din interiorul ansamblului are latimea de 7 metri si a fost amenajat cu glederul si compactorul, prin indepartarea stratului vegetal si compactarea fiecarui material folosit: zgura, BCA, balastru, refuz de ciur si piatra de 16-31 cm, costurile pentru acest drum fiind de peste 200 milioane lei vechi.
Fiecare lot are propriul cadastru si propria intabulare.
Pentru stabilirea unei vizualizari, este recomandat sa sunati cu o zi inainte si sa anuntati ora la care doriti sa vizionati.Vizionarea se va face direct cu proprietarul acestora.
2.433 vizualizari Dambovita, Tartasesti, azi, 14:03