Drumul Postei 4, Tartasesti, DN7

7.300 €

Drumul Postei 4, Tartasesti, DN7

7.300 €
Caracteristici
Suprafata 462 mp Intravilan Deschidere 28 ml
Descriere
Drumul Postei 4, loturi de teren pe care poate ocnstrui imediat. Pretul este unul avantajos fata de cele din zona
Detalii suplimentare
Pe loturile de teren se poate construi imediat.
Loturile de teren se afla la intrare in Tartasesti pe Drumul Postei & Strada Zambilelor, la 16 km de la iesirea din Bucuresti pe DN7, dupa Chitila. Drumul National DN7 este ca o autostrada pe 4 benzi, ceea ce face ca traficul rutier sa fie foarte lejer, neexistand astfel blocaj in trafic.
Loturile au regimul de teren intravilan pentru constructii, iar proprietarii care au cumparat, lucreaza deja la mai multe constructii, asa cum se vede in poza alaturata. Prin PUZ (Planul Urbanistic Zonal), indicatorul urbanistic care determina regimul maxim de inaltime este P+1(2). Se pot construi astfel locuinte de unul, doua sau maxim trei niveluri. Terenul avand destinatia de constructii locuinte, nu poate fi folosit astfel in alt scop (constructii hale industriale, productie etc), ci doar pentru constructia de locuinte. POT-ul terenurilor (procentul maxim de ocupare) este de 25%. Fiecare lot este delimitat de tarusi, determinarea acestora facandu-se conform dosarelor cadastrale in "coordonate nationale stereo'70 ".
Reteaua de curent electric trifazic de joasa tensiune se afla la terenuri si este receptionata, conectarea putandu-se face prin Autoriztia de construire si contract cu SDEE Muntenia Nord, conotrul fiind gratuit. Teava de gaze este in Drumul Postei 1 si pua in functiune. Primaria are planificate si in derulare, lucrari de canalizare pe toata localitatea Tartasesti. Alternativ, se pot folosi fose moderne, ecologice, la preturi foarte mici, tehnologia fiind acum foarte dezvoltata in acest sens. Langa terenuri se afla si reteaua de telefonie Romtelecom, precum si reteaua de cablu TV si internet.
Preturile sunt foarte ieftine comparand cu preturile din zona.
Loturile vor fi achizitionate direct de la proprietar. Astfel, la vanzarea loturilor NU se percepe comision de agentie.
Drumul Privat din interiorul ansamblului are latimea de 7 metri.
Fiecare lot are propriul cadastru si propria intabulare. La vanzarea loturilor se prezinta un Extras de Autentificare, care atesta faptul ca regimul juridic al terenurilor este fara sarcini. De asemenea, se prezinta si un Certificat Fiscal care confirma faptul ca toate taxele si impozitele aferente lotului ce face obiectul tranzactiei sunt achitate la zi.
Pentru stabilirea unei intrevederi la ansamblul de loturi, este recomandat sa sunati cu o zi inainte si sa anuntati ora la care doriti sa vizionati terenurile. Vizionarea loturilor se va face direct cu proprietarul acestora.
puteti suna la urmatoarele numere: 0761555555/0760555555.
Optional, va putem obtine autorizatia de constructie, contra unui onorariu de 200 € sau va putem asista gratuit cu toate demersurile pentru obtinerea acesteia. Folosind pachetul de 400 €, noi facem toate demersurile si va trimitem autorizatia de constructie acasa prin FAN Courier, imediat ce aceasta este emisa. Pachetul de 200 € include: toate drumurile si demersurile necesare pentru obtinerea Certificatului de Urbanism, Avizelor de Mediu, gaze, electrictate sau orice alte avize mai sunt necesare, depunerea documentatiilor complete la fiecare institutie si ridicarea acestora impreuna cu autorizatia finala de constructie.
1.881 vizualizari Dambovita, Tartasesti, ieri, 16:21