Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
59.900 €
Ilfov 10 Iun. '24 (12:27)
...
12.752 €
Dambovita 18 Iun. '24 (15:54)
...
19.900 €
Giurgiu 18 Iun. '24 (11:03)

Anunt inactiv

Prahova, Cel mai frumos teren pentru cea mai frumoasa casa

49.000 €

Prahova, Cel mai frumos teren pentru cea mai frumoasa casa

49.000 €
Caracteristici
Suprafata 2.033 mp Intravilan Deschidere 79 ml
Descriere
Comision % la Cumparator
Zona: Prahova, Poiana Campina, str. Pitigaia, nr. 98B
Pret: 49.000 EUR
Suprafata teren: 2033 mp
Cu posibiliatea alipirii unui alt teren cu suprafata de 1606mp


Front stradal: 79,50 ml
Indicatori urbanism: P+E+M, POT 30%, CUT 0,6

Facilitati:

- zona superba submontana, langa padure
- ideal constructie casa de vacanta sau rezidenta permanenta
- utilitati langa teren (canalizare, gaze naturale, curent electric)

Salutare!

Ceea ce va voi prezenta in cele ce urmeaza depaseste asteptarile oricui. Pentru ca un milion de cuvinte nu ar fi suficiente pentru ceea ce se poate vedea cu ochiul liber intr-o zona care nu poate genera decat INCANTARE!

Daca te-ai hotarat sa iti construiesti propria casa de vacanta, am pentru tine o bijuterie. Si nu ma refer la vreun colier, inel, pandantiv sau orice altceva care ar straluci in lumina soarelui ci la un teren pe care sa-ti asezi inima si sa uiti de toate grijile cotidiene.

Daca mergi spre munte, opreste-te pret de o ora sa vezi si sa simti ceea ce am simtit si eu. Fosnet de padure, ciripit de pasarele, explozie de culoare dar, mai ales, LINISTE! Acea liniste pe care ti-ai dori-o cand nu mai faci fata provocarilor de zi cu zi.

Daca te afli pe DN1 via Valea Prahovei, in dreptul orasului Campina coteste-o la stanga spre Poiana Campina, apoi iarasi stanga pe strada Pietris si dreapta pe Pitigaia. De la intrarea in Poiana Campina mergi fix 2 km pe unde ti-am indicat si vei ajunge intr-un loc spectaculos.

ATENTIE! Terenul este situat in Campina,Orasul cu cele mai multe zile insorite din Romania si la 5 minute de Breaza,Orasul cu cel mai curat aer din Romania....Ce mai astepti vino sa vezi Locul ideal pentru o Casa langa padure sus pe deal.

Vei gasi acolo cateva case de vacanta imprastiate printre dealuri si paduri iar la bifurcatia de drumuri pe care o vei intalni, vei gasi un teren cu deschidere de peste 72 de metri liniari, avand o prima parte in panta urmata de un platou senzational marginit de padure si care, o mica parte din ea, face parte din suprafata de peste 3600 mp a terenului.

Odata ajuns acolo nu ai cum sa nu te gandesti la o viata tihnita. Si sa-ti spun si de ce...

In primul rand, te afli intr-o comunitate mica, la margine de localitate, unde nu gasesti nici trafic, nici stres, nici manele. Si nici macar oameni nervosi care sa tipe sau sa se injure.

Acolo, timpul se opreste, parca, in loc, si tu, odata cu el. Si chiar nu-mi vine sa-ti dau aici detalii tehnice ca m-as trezi din vis.

Vreau doar sa-ti mentionez ca in tot arealul asta naucitor de frumos, gasesti toate conditiile posibile. Ma refer la utilitatile pe care le gasesti disponibile langa teren. Canalizare, gaze naturale si curent electric. Apa ti-o poti procura singur dintr-un put, e mai recomandata si ca gust, si din punct de vedere al costului.

Iar pentru orice alte detalii si programarea unei vizionari, indiferent de statutul tau (cumparator final sau agentie imobiliara colaboratoare), in calitate de reprezentant exclusiv al proprietarului, va asigur de intreaga mea deschidere si suport. In acest sens, te rog sa ma contactezi oricand:
Luni - Vineri intre orele 09.00 - 18.00;
Sambata intre orele 10.00 - 14.00.

11 vizualizari Bucuresti 20 Mar. '23 (08:05)
Anunt inactiv