Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

TEREN 214 MP + CASA INDIVIDUALA CU POSIBILITATE DE EXTINDERE BARBU VACARESCU

155.000 €

TEREN 214 MP + CASA INDIVIDUALA CU POSIBILITATE DE EXTINDERE BARBU VACARESCU

155.000 €
Caracteristici
Suprafata 215 mp Intravilan Deschidere 10 ml
Descriere
Va propunem spre vanzare o casa individuala cu 3 camere si dependinte, aflata intr-o zona rezidentiala de case in proximitatea bulevardului Barbu Vacarescu, aproape de complexul sportiv Pescariu Sports & Spa.
Aceasta proprietate este construita pe un singur nivel in anii '60 si este situata pe o strada inchisa, putin circulata si linistita.
Suprafata utila aproximativa este de 57 mp la care se adauga si o zona de pod ce se intinde pe toata suprafata parterului.
Ce este atragator la aceasta oferta este faptul ca viitori proprietari se pot folosi de cladirea existenta si cu o autorizatie de consolidare, inaltare si chiar extindere ar putea obtine o locuinta cu un spatiu util generos ce poate deveni caminul ideal pentru o familie cu copii si nu numai. In sprijinul acestei posibilitati vine si faptul ca la momentul construirii s-a avut in vedere acest aspect si a fost turnata placa de beton peste parter care sa poata sustine inca un etaj si posibil inca un nivel la mansarda.
In imediata vecinatate se afla mai multe case de acest fel ce au fost deja consolidate si pot servi ca exemplu celui ce alege acest tip de proiect.
Terenul pe care se afla casa are 214 metri patrati si dispune de o deschidere de aproape 10 metri liniari la strada.
Amprenta toala a constructiei este de 76 metri patrati iar curtea ramasa libera are aproximativ 139 metri patrati.
O masina poate fi parcata in curte dar se pot parca chiar si doua masini cu usurinta in fata proprietatii strada fiind una ce deserveste mai mult riveranilor.
Complexul Studentesc Tei, parcul Verdi, parcul Circului, magazinul Kaufland si magazinul Lidl, farmacia Tei se afla si ele la doar cativa pasi de locatia propusa.
Pentru a intelege mai bine avantajele oferite la achizitia unei astfel de proprietati va asteptam cu drag la o vizionare.
1.895 vizualizari Bucuresti 21 Mar, 13:57
Statii metrou
Ștefan cel Mare 27 min
Ștefan cel Mare 29 min
Pipera 31 min
Statii STB
Giuseppe Verdi 10 min
Muzeul Aviației 10 min
Ceaikovski 14 min
182 , 282 Barbu Văcărescu 16 min
Anunt inactiv