Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
115.000 €
Constanta 27 Mar 10:54
...
95.000 €
Constanta 25 Mar 10:55
...
75.000 €
Constanta 25 Mar 10:41

Anunt inactiv

Eforie Nord, str Marinarilor 8, Pescaria lui Matei

63.700 €

Eforie Nord, str Marinarilor 8, Pescaria lui Matei

63.700 €
Caracteristici
Suprafata 54 mp An 2022 Decomandat
Optiuni interior: Aer conditionat Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Izolatie termica Repartitoare caldura Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Loc parcare
Descriere
Steaua de Mare Residence va propune spre vanzare ap. 2 cam. dec, in imobil P+5E in constructie, su 54mp, et p/5, finisaje si utilitati, centrala proprie cu incalzire pardoseala, loc parcare.
Detalii suplimentare
Steaua de Mare Residence este un complex de locuinte moderne, ce va cuprinde 10 blocuri – situate in Eforie Nord, zona Pescaria lui Matei.
Ansamblul este localizat intr-o zona linistita, cu acces facil de pe autostrada, la doar 200m fata de plaja si are ca vecinatati: Restaurant Golful Pescarilor, Pescaria lui Matei, parc de distractii, Lidl, Eforie Aqua Park, Spitalul Clinic de recuperare si Balneologie, Duty Free, Aqvatonic Balneo Spa.
Ansamblul rezidential „Steaua de Mare Nord 2” dispune de garsoniere, apartamente cu doua camere si open-space-uri, care insumeaza un numar total de 450 de unitati locative.
Garsonierele sunt oferite spre vanzare cu suprafata construita de la 39 mp pana la 45 mp, iar cu suprafata de la 51 mp pana la 64 mp sunt proiectate locuintele cu 2 camere. La intrare sunt instalate usi din metal iar usile instalate interioare sunt din lemn. Peretii din interiorul apartamentelor sunt claditi din blocuri de BCA si sunt tencuiti calitativ, precum si toate locuintele sunt finisate cu placaje cu gresie, faianta si parchet.
Fiecare apartament este incalzit prin sistemul de incalzire prin pardosea cu centrala termica proprie.
Este racordate la toate retelele de utilitati si fiecare apartament are trase pana la pozitii teava de gaze naturale, este curent electric, conectare la reteaua de apa, canalizare si cablaj pentru TV si internet.
1.857 vizualizari Constanta, Eforie, 10 Aug 23 09:05
Anunt inactiv