Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Berceni, metrou Aparatorii Patriei

100.200 €

Berceni, metrou Aparatorii Patriei,

100.200 €
Caracteristici
Suprafata 84 mp An 2022 Decomandat M 12 min.
Descriere
Eden Concept Premium Apartments, Drumul Jilavei nr. 34 A, sector 4, imobil constr 2022, D+P+9E, ap. 3 cam, su 84 mp, dec., et. 9/9, bucatarie inchisa, 2 grupuri sanitare, centrala proprie de apartament,
Detalii suplimentare
Localizat in zona de sud a Bucurestiului, Eden Concept – Premium Apartaments,este un proiect imobiliar ambitios gandit astfel incat sa raspunda nevoilor unui stil de viata modern. Cu un regim de inaltime D+P+8E + 9 R, pune la dispozitia viitorilor proprietari apartamente cu 2 si 3 camere decomandate, inteligent compartimentate pentru a oferi un plus de confort si luminozitate.
Fiind un proiect premium, este pus accentul pe siguranta viitorilor proprietari, fiind folosite materiale de ultima generatie (integral beton b600 ), pentru o rezistenta sporita si finisaje moderne, de la furnizori de prestigiu.
Pozitionat astfel incat sa ofere accesul facil catre reteaua orasului, dispune de statie STB chiar in fata ansamblului rezidential (Arcadiei),linia autobuzului 241 si este situat la doar 5 minute de statia de metrou Aparatorii Patriei.
Amplasarea in apropierea principale centre comerciale Metro,Auchan,Jumbo Berceni cat si a unitatilor de invatamant si spitalelor face din Eden Concept o investitie sigura si bine plasata reusind astfel sa raspunda nevoilor unui stil de viata modern .
Apartamentele se vor preda complet finisate si utilate
2.064 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 10 Aug 23 08:05
Statii metrou
Apărătorii Patriei 12 min
Dimitrie Leonida 17 min
Evolutia preturilor imobiliare in Berceni-Giurgiului
se incarca..
Anunt inactiv