Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Berceni, metrou, str. Biruintei

68.900 €

Berceni, metrou, str. Biruintei

68.900 €
Caracteristici
Suprafata 61 mp An 2022 Decomandat
Optiuni interior: Balcon Centrala termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Structura beton M 12 min.
Descriere
Popesti Leordeni, complexul Siena Residence imobil P+6 in constructie, ap 3 cam su 61mp, dec, et. 1/6, centrala proprie, calorifere, finisaje premium g, f, p, t, um, structura c-tie beton.
Pret cash 68.900 € / credit bancar 74.900 €
Detalii suplimentare
Ansamblul este amplasat in zona de sud pe strada Biruintei nr 71, este in constructie avand regim de inaltime P+6 etaje. Ansamblul este alcatuit din apartamente spatioase si luminoase, indiferent ca vorbim despre garsoniere, apartamente cu doua sau cu trei camere.
Complexul de locuinte din strada Biruintei 71 se afla la cateva minute de statiile de metrou Dimitrie Leonida si Berceni (M2 – magistrala albastra) si principalele mijloace de transport in comun ale STB.
In apropierea complexului si a zonei in care il dezvoltam se afla centre comerciale mari, piete agroalimentare, magazine, sali de fitness, cafenele, restaurante, clinici si cabinete medicale, spitale, crese, gradinite, scoli, centre after si/sau before school.
Imobilele sunt construite cu o clasa superioara de eficienta energetica si toate fiind dublu izolate la etajele de la parter si la ultimul etaj. Structura constructiva a clairilor este realizata din caramida Porotherm pe carcasa din beton armat, izolare termica din polistiren, finisarea fatadei este cu tencuiala decorativa in culori contraste pe fon alb cu gri inchis si visiniu. Blocurile rezidentiale sunt construite si finisate intr-un design asemanator. Sunt dotate lifturi silentioase si spatiile comune, casa scarii sunt complet finisate. Tamplaria exterioara dispune de geam termopan si profilul este din PVC, acestea la fel asigura un nivel termic sporit. Parcajele subterane se afla organizate la demisolul cladirii si de asemenea la dispozitia locatarilor sunt oferite si locuri de parcare supraterane pentru oaspeti sau pentru parcare temporara. In zona centrala a complexului locativ se afla amenajat un parc personal, plantat cu plante decorative si arbusti. Blocurile locative dispun de servicii de administrare, strazile sunt dotate cu iluminat si accesul este securizat.
5.044 vizualizari Ilfov, Popesti - Leordeni, 10 Aug 23 08:05
Statii metrou
Berceni 12 min
Dimitrie Leonida 14 min
Anunt inactiv