Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
88.000 €
Constanta 20 Mar 13:05
...
70.000 €
Constanta 26 Mar 10:09

Anunt inactiv

Mamaia Nord, Constanta, Navodari

79.000 €

Mamaia Nord, Constanta, Navodari,

79.000 €
Caracteristici
Suprafata 50 mp An 2022 Decomandat
Descriere
AXXIS Nova Resort & SPA imobil in constr finalizare 2023, gars dec et 3/9, su 50mp, cu balcon. Imobilul se vinde finisat cu parchet si gresie,centrala termica, incalzirea in pardoseala si aerul conditmontate si cu baile complet utilate. De asemenea sunt montate si prizele, intrerupatoarele si corpuri de iluminat, usile interioare/exterioare si sistemul smart home care permite controlul centralei, a aerului conditionat si iluminatul.
Pretul afisat nu contine tva
Detalii suplimentare
Complexul se afla in zona de nord a statiunii Mamaia si este compus din 6 blocuri de locuinte si un hotel de 5 stele, dar si foarte multe atractii care te vor face sa-ti doresti sa revii sau sa ramai. Plaja privata de 20.000 de metri patrati va fi dotata cu toate facilitatile necesare unui sejur de neuitat. Toate piscinele din complex vor fi incalzite si vor prelungi sezonul estival chiar daca marea nu va mai fi la fel de prietenoasa. In plus, in zona de spa a hotelului, va exista o piscina care poate fi folosita tot anul. In complex vor exista terenuri de sport in aer liber, dar si la interior. Zonele de promenada prin gradina franceza, pe sub ciresii japonezi, pe langa fantana arteziana din piateta centrala sau zonele de relaxare vor completa peisajele de vis din complex. Zona verde se intinde pe mai mult de 15.000 de metri patrati. Tot in complex veti gasi spatii de joaca interioare si exterioare pentru copii, hotel pentru animalele de companie, turn de belvedere, restaurante, cafenele si magazine de lux.
Terasele superioare ale cladirilor sunt zone comune de relaxare si lounge destinate rezidentilor. Tot pe aceste terase vor exista zone destinate panourilor solare care vor alimenta iluminatul in spatiile comune si vor furniza energia electrica pentru alte facilitati din complex pentru ca ne dorim sa scadem cat de mult se poate costurile de intretinere.
2.171 vizualizari Constanta, Navodari, 10 Aug 23 09:05
Anunt inactiv