sausau

Harta Adauga

Locuri de munca | Joburi videochat, masaj, adult - 112 anunturi

Vrei sa ai o viata ca in filmele de Hollywood? Vrei castig garantat intr-un timp cat mai scurt? Studio 20 ,cel mai bin studio din lume ! Alplica acum! Vom fi alaturi de tine in cea mai frumoasa experienta a vietii tale!Pentru ca te vei simti ca un star de cinema www.studio-20.ro
Bucuresti, azi, 23:00

program de noapte 21-06. Discretie si seriozitate maxima, locatie non-aglomerata, publicitate pe mai multe site-uri de profil, castiguri zilnic: 700-1.000 Ron. Preturile sunt de: 200-300 Ron/ h.
Bucuresti, azi, 22:17

Veniturile tale s-au diminuat? Si te temi ca se vor diminua si mai mult? E momentul sa te adaptezi si gasesti noi solutii. BestStudios iti ofera sansa de a castiga un venit garantat si consistent.
Bucuresti, azi, 20:48

Oferim 4.000 ron / luna garantat in primele 3 luni. Suntem un studio 100% legal unde vei beneficia de: - Contract de munca - Training profesionist personalizat - Sedinte foto/video profesionale - Machiaj realizat de catre un make-up artist certificat - Promovare pe site-urile ..
Bucuresti, azi, 22:29

Attraction Club Massage este cel mai mare lant de saloane de masaj din tara, singurul care rezista bine cu trei saloane. Ai comision mare, organizare excelenta, jobul respectat, colege de treaba.
Bucuresti, azi, 20:36

Salariu+comisioane mari 50-60%. Fara garantie. Plata la zi, tipsuri mari. Program flexibil. In centru salon masaj vila+curte. Fete simpatice sociabile cu sau fara exp. la masaj erotic. Clienti multi.
Bucuresti, azi, 18:25

personal fete pentru masaj de relaxare, somatic din Bucuresti sau provincie, nu e necesara experienta, posibilitate diploma, cazare gratuita, castiguri substantiale, salon lux, clientela formata;
Bucuresti, azi, 18:15

daca crezi ca esti o fata cu bun simt si doresti sa colaborezi intr-un colectiv civilizat, suna-ma, locatia veche de 2 ani. Este apartamente. Mai multe detalii la telefon, putem vb si pe WhatsApp (doar pe noapte caut colega).
Bucuresti, azi, 20:05

Veniturile tale s-au diminuat? Si te temi ca se vor diminua si mai mult? E momentul sa te adaptezi si gasesti noi solutii! BestStudios iti ofera sansa de a castiga un venit garantat si consistent.
Bucuresti, azi, 19:36

vrei sa ai o viata ca in filmele de Hollywood? Vrei castig garantat intr-un timp cat mai scurt? Studio 20, cel mai bin studio din lume ! Aplica acum!
Bucuresti, azi, 19:15

A venit timpul sa cauti noi solutii pentru veniturile tale. Rezerva un loc din timp in studioul BestStudios si iti garanta cele mai mari incasari.
Bucuresti, azi, 17:54

Varsta min 18 ani, din provincie, pentru a practica masaj la Bucuresti. Ofer cazare si anunturi pe mai multe siteuri. Castig minim 100 euro pe zi, bani in mana. Nu percep comision. Contact WhatsApp
Bucuresti, azi, 17:34

Lion Studio angajeaza modele pentru activitatea de videochat legal. Oferta: In luna septembrie daca esti studenta vino la un interviu si ai 500$ bonus la angajare! CAZARE GRATUITA!!! Pentru mai multe detalii vizitati www.lionstudio.ro si luati legatura cu un operator de al nostru. lionstu..
Bucuresti, azi, 18:05

Vrei sa lucrezi intr-un salon de lux si sa faci foarte multi bani? Te asteptam la un interviu. Oferim program flexibil si de comun acord. Comisioane mari
Bucuresti, azi, 17:40

Sudio exclusiv feminin recruteaza personal pentru postul de trainer si modele. Se cere minim 6 luni experienta in domeniu, limba engleza, program 8 h/5 zile. Posibilitate de avansare salariala si profesionala. Pt mai multe detalii tel.
Bucuresti, azi, 17:40

Nu exista cel mai bun studio, exista cel mai potrivit pentru tine. Fancy Dollar Studio ofera comision de 65%, iti punem la dispozitie produse profesionale de make-up plus multe alte beneficii. Daca esti o fire comunicativa, prietenoasa, ambitioasa cu aspect fizic placut si dorinta de a evolua te a..
Bucuresti, azi, 17:00

Lasa grijile si cauta solutii pe termen lung pentru a avea un venit asigurat. Iti oferim un loc in studioul nostru si iti promitem venituri garantate.
Bucuresti, azi, 16:27

Caut colega pentru masaj de relaxare, colaborarea este una placuta si avantajoasa. Ofer si cazare pentru provincie. Bani se fac garantat.
Bucuresti, azi, 16:26

cu sau fara experienta pentru masaj erotic, salonul este situat la vila, stradal, conditii de lux, discretie, plata zilnic, comision 50%, castiguri substantiale, salon deschis de 10 ani, clientela formata, colege dragute, comunicative
Bucuresti, azi, 16:15

Modelele noastre de top incaseaza 10.000$ lunar. Reseteaza-ti viitorul. Central, program 7 ore online, siteuri cu extra trafic, 3$/ minut, zile libere la alegere. Selectam modele videochat, cere detalii! Modelele noastre castiga intre 5.000 ron si 50.000 ron lunar. Alaturi de noi poti iti permit..
Bucuresti, azi, 16:05

Care este cea mai mare grija a ta in aceasta perioada? BestStudios iti ofera optiunea de a face bani si in timp de criza. Aplica la interviu astazi si vei avea bani maine.
Bucuresti, azi, 15:15

Alege BeYou Studio, comision 80% net prima luna, bonus 300 $, venit lunar 5.000 lei, Ia atitudine, Castiga-ti independenta. Suna si programeaza un interviu, pozele sunt dovada incasarilor modelelor BeYou,
Bucuresti, azi, 16:55

ai nevoie de bani urgent, noi platim zilnic. profita si tu de ocazie si angajeaza-te. Comision 60%, locatie usor accesibila la 3 min. de metrou si STB. Singurul studio cu 10 ani experienta special pentru cupluri. www.no2studio.ro;
Bucuresti, azi, 16:25

Ai 5000 ron garantat in primele 3 luni. Alege sa lucrezi intr-una din cele 20 de locatii. Comision pana la 75% in studio si 95 % acasa. Alege sa fii fericita si independenta financiar in fiecare zi. Cu ajutorul echipei noastre, care se implica 100%, poti ajunge sa ai o viata asa cum ti-o doresti, li..
, azi, 16:00

Iti doresti sa lucrezi la Elite Agency? Loc de munca perfect legal, stabil si castiguri excelente. Castiguri lunare intre 1.000 si 3.000 de euro. Procent progresiv de pana la 80%. Conditii de munca la cel mai inalt nivel. Discretie si confidentialitate depline. Suport tehnic, asigurat non-stop; www...
Bucuresti, azi, 15:15

recruteaza modele videochat,plata la zi; salariu fix garantat 3000 lei/luna sedinta foto/video, bonusuri, camera rezervata, -- - comision studio 50% din incasari - comision pt modele de acasa 60% - 70% din incasari - taxa fixa 40$/zi pentru modele cu conturi individuale seriozitate si conf..
Bucuresti, azi, 14:25

Poti face intre 300 si 700 de ron pe zi. Noi avem incredere in tine si te vom ajuta sa ajungi cat mai sus
Bucuresti, azi, 14:04

8.000 €
Buna. Ma numesc Elena, sunt interesata de o colaborare pe termen lung, caut o fata serioasa. Ofer cazare si venituri substantiale, va pup
Bucuresti, azi, 14:04

5.000 Lei
buna, eu sunt Irina si te astept sa facem bani impreuna, caut colega serioasa si cu drag de munca, va pup
Bucuresti, azi, 14:04

Caut colega pt masaj de relaxare, colaborarea este una placuta si avantajoasa. Ofer si cazare pt provincie. Bani se fac garantat.
Bucuresti, azi, 13:57

ai nevoie de bani urgent, noi platim zilnic. Profita si tu de ocazie si angajeaza-te. Comision 60%. Locatie usor accesibila la 3 min. de metrou si STB. Singurul studio cu 10 ani experienta special pentru cupluri. www.no2studio.ro
Bucuresti, azi, 15:10

plata la zi; salariu fix garantat 3000 lei/luna, sedinta foto/video, bonusuri, camera rezervata, comision studio 50% din incasari, comision pt. modele de acasa 60% - 70% din incasari, taxa fixa 40 dolari/zi pentru modele cu conturi individuale,seriozitate si confidentialitate 100%. Bonus de fidelita..
Bucuresti, azi, 15:10

Studio cautam fete pentru colaborare in domeniul videochat. Oferim cazare gratuita. Profita de beneficiile pe care noi le oferim. Toate detaliile necesare le poti primi pe WhatsApp +40723620025
Bucuresti, azi, 14:15

esti in cautare independentei financiare? Cum iti suna un salariu fix garantat 4000 lei, cazare asigurata, plata la zi sau saptamanala, totul cu forme legale de munca? Loft Studio este solutia!
Bucuresti, azi, 08:50

Cea mai prietenoasa echipa te va ajuta sa ajungi in top! Ai procent pana la 65% si un venit minim de 1000 $ lunar. Planurile tale (case,masini,vacante) sunt la un click distanta!! Be a star, Like You!
Bucuresti, azi, 13:05

Veniturile tale s-au diminuat? Si te temi ca se vor diminua si mai mult? E momentul sa te adaptezi si gasesti noi solutii! BestStudios iti ofera sansa de a castiga un venit garantat si consistent.
Bucuresti, azi, 12:33

avand in vedere perioada prin care trecem te gandesti ce ai de facut, ce se va intampla cu jobul tau, dar cu veniturile tale, BestStudios iti ofera sansa de a avea un venit asigurat,
Bucuresti, azi, 12:21

arta de a face bani, pentru fete, baieti cupluri cu/ fara experienta, transexuali, gay, vii cand vrei, stai cat vrei, pleci cand vrei cu banuti la buzunar, regula bunului simt este singura, www netlive.ro, cu plata zilnica.
Bucuresti, azi, 12:20

iti oferim castiguri intre 3000 - 6.500$ lunar. Comision 70%. Bonus angajare 500$. Bonus lunar 200$. Program flexibil, carte de munca, bonusuri suplimentare. Plati oferite zilnic, bilunar. Puncte de lucru: Unirii, Alba Iulia, Crangasi, Obor, Universitate, Romana.
Bucuresti, azi, 11:56

Iti doresti un venit care sa-ti permita achizitionarea unei locuinte intr-un trimp scurt? Sau poate masina mult visata? Alege sa lucrezi intr-una din cele 20 de locatii ! Iti oferim 65 % si tot suportul echipei Studio 20. Ai 5000 ron garantat in primele 3 luni
Bucuresti, azi, 11:40

Sofi, caut colega. Dulce si rabdatoare te astept cu un apel telefonic pentru mai multe detalii.
Bucuresti, azi, 09:31

Esti plina de viata, exuberanta si deschisa? Hai sa-ti descoperi senzualitatea intr-un mod profitabil! Minim 10.000 lei Scapa de toate grijile financiare! Hai alaturi de cei mai buni!
Bucuresti, azi, 09:25

Nu crezi ca e momentul sa te gandesti serios la veniturile tale, in perioada de criza modelele noastre nu au de suferit. Aplica la interviu si rezervati locul in studioul nostru
Bucuresti, azi, 09:15

Angajam modele videochat. Bonus de angajare 1500 $. 80% din incasari in prima luna. Pachet "Welcome". 60% incasari de weekend. Alege sa lucrezi intr-un studio de videochat profesional in care iti oferim servicii premium, locatie centrala, mediu intim, suport pe tot parcursul colaborari din partea ..
Bucuresti, azi, 09:00

tanara fara prejudecati, pentru un apartament doreste un domn program flexibil, salariu f bun, plata la zi, plus bonusuri.
Bucuresti, azi, 08:30

Timisoara buna, caut colega de apartament urgent, banutii se fac garantat chiar din prima zi, nu conteaza experienta si nici aspectul fizic, fara intermediari, program de zii sau de noapte. Ptr mai multe detalii astept tel.
Bucuresti, azi, 00:01

buna caut colega ptr masaj erotic, orice varsta, peste 18 ani, nu conteaza aspectul fizic, doar sa vrei sa muncesti. Banutii se fac garantat. Se ofera si cazare!!!
Bucuresti, ieri, 23:23

Eleven Models Studio angajeaza model online. Oferim 80% comision primelor 10 modele. Oferta limitata. Email: contact@elevenstudio.ro Exclusiv personal feminin
Bucuresti, ieri, 21:25

Timisoara, buna, urgent, banutii se fac garantat chiar din prima zii, nu conteaza experienta si nici aspectul fizic, fara intermediari, program de zi sau de noapte. Pt. mai multe detalii astept tel.
Bucuresti, ieri, 21:25

Cautam fete dragute care doresc sa castige bani si care lucreaza legal cu varste intre 18-40. Pentru mai multe detalii va asteptam la nr. 0041792983079 cu whatssapp,
Bucuresti, ieri, 20:00

dragute care doresc sa castige bani si care lucreaza legal cu varste intre 18-40. Pentru mai multe detalii va asteptam la nr. de tel. cu whatssapp.
Galati, ieri, 20:00

independenta financiara. Bonus de angajare 500$. Carte de munca. Cazare. Castiguri substantiale. Domeniu- conversatii online. Ne poti contacta la numere de telefon: 0773377139-Cristina, 0770855109-Office.
Bucuresti, ieri, 18:24

Vrei sa faci bani rapid, sigur si 100% legal. Alege sa o faci zambind. Oferim cazare in garsoniere special amenajate, Bonus de angajare 500$ (supus unor termene si conditii). Contract munca legal.
Bucuresti, ieri, 18:24

fotografie artistica in studio sau locatie. Nud, lenjerie, fotografie erotica. Asteptam poze recente si contact whatsapp sau mail. Plata foarte buna pe loc. Fara sau cu experienta. Orice varsta.
Bucuresti, ieri, 17:45

caut partenera, 20-38 ani, din Bucuresti sau provincie, pentru colaborare videochat (cuplu) de acasa sau hotel. Ture zi /noapte. Plata zilnic / saptamanal / lunar. Se poate oferi cazare lux.450 ron/tura.
Bucuresti, ieri, 17:05

Baiat, caut partenera videochat la cuplu, de acasa. Plata zilnic, saptamanal, lunar. Minim 150$/tura, garantat.
Bucuresti, ieri, 17:03

Asigura-ti independenta financiara printr-un job bine platit la un salon de masaj erotic de lux In Bucuresti. Vino la Mon Amour Massage si te invatam tot ceea ce trebuie sa stii despre aceasta meserie,
Bucuresti, ieri, 16:38

studio cautam fete pentru colaborare in domeniul videochat. Oferim cazare gratuita. Profita de beneficiile pe care noi le oferim. Toate detaliile necesare le poti primi pe WhatsApp +40723620025
Bucuresti, ieri, 16:35

studio cautam fete pentru colaborare in domeniul videochat. Oferim cazare gratuita. Profita de beneficiile pe care noi le oferim. Toate detaliile necesare le poti primi pe WhatsApp +40723620025
Bucuresti, ieri, 16:35

daca lucrezi intr-un salon e timpul sa-ti faci si clientii tai. Locuiesc in centru orasului, sunt o pers civilizata si de bun simt. Astept te rog detalii pe mail: vladut0202@yahoo.com. Exclus escort
Bucuresti, ieri, 15:35

arta de a face bani, pentru fete, cupluri cu/ fara experienta, transexuali, gay, vii cand vrei, stai cat vrei, pleci cand vrei cu banuti la buzunar, regula bunului simt este singura, cu plata zilnica, 60% din ce realizezi fara target
Bucuresti, ieri, 14:55

Buna! Sunt convinsa ca ai citit multe anunturi insa ma bucur ca ai ajuns in final la noi! Ne aflam in sectorul 4 si cautam tinere pentru postul de maseuza in cadrul salonului nostru, nu-ti face griji avem deja o clientela formata de 4 ani si iti garantam chiar si salariu pe timp de criza. Poti f..
Bucuresti, ieri, 13:16

cu/ fara experienta cu varsta minima 18 ani, engleza nivel incepator pt. conversatii online. Oferim cazare, locatie lux, contract de munca, ambient placut, program flexibil, bonusuri de performanta, zona Unirii.
Bucuresti, ieri, 12:54

acum ai posibilitatea sa faci bani din confortul casei tale, iar noi iti suntem alaturi si-ti oferim comision 85% in prima luna! Ai nevoie de un laptop si o camera web, de restul ne ocupam noi.
Brasov, ieri, 12:53

cazare gratis in garsoniera, scapa de chirie. Oferim un bonus generous de 500 $, cazare gratuita in garsoniere, comisioan de pana la 70%, aparatura ultraperformanta si camere 4K.
Bucuresti, ieri, 12:53

Esti tanara, frumoasa, senzuala, lipsita de prejudecati si in cautarea unui venit consistent? Club ultramodern, ultracentral din Bucuresti angajeaza doamne si domnisoare cu/fara experienta pentru masaj erotic.
Bucuresti, ieri, 11:58