Harta Adauga

Prestari servicii | Servicii funerare - 73 anunturi

Stim cat de important este sa vi se raspunda repede si promt, tocmai de aceea serviciile noastre de pompe funebre Bucuresti va sunt oferite la orice ora din zi sau din noapte.
Sector 4, azi, 13:25

Casa Funerara Blaj iti ofera servicii funerare complete. Acum aveti posibilitatea de a lasa unele sarcini funerare importante in grija unor profesionisti animati de intelegere, demnitate si respect. Alegerea dumneavoastra ne va onora si ne va responsabiliza pentru cele mai bune servicii funerare.
Vezi pagina: Casa Funerara Blaj
Sector 1, azi, 12:55

Oferim pachete funerare complete adaptate nevoilor si situatiilor dumneavoastra pentru a va usura momentele delicate!Masini funerare autorizate,inclusiv de DSP.
Vezi pagina: Ingeri Pierduti
Sector 5, azi, 11:45

Oferim servicii funerare non-stop in Bucuresti si Ilfov atat la spital cat si la domiciliul clientului. Stim prin ce momente grele treceti de aceea echipa St. Patricks Funerals este alaturi de dumneavoastra pentru a va oferi sprijin pe toata durata inmormantarii. De la transport funerar pana la orga..
Vezi pagina: Saint Patrick's Funerals
Sector 6, azi, 11:45

Parastase si pomeni de la 69 ron meniul cu bautura racoritoare, alcoolica si cafea incluse. Parastase Ghencea, pachete pomana. www.restaurantelena.ro
Sector 5, azi, 10:05

Sc Dani Impex 1100 srl a fost infiintata in anul 1997. De atunci am venit in intampinarea clientilor nostri cu o gama variata de servicii si produse de calitate la preturi reale. Ne asumam raspunderea pentru serviciile pe care le oferim Printre serviciile si produsele oferite de noi enumeram: ..
Vezi pagina: Dani Funerare
Sector 4, azi, 09:10

Serviciile funerare disponibile la Condolio sunt: constatare deces, imbalsamare, cosmetica mortuara, transport funerar, asistenta la intocmirea actelor de deces, asistenta la obtinerea jutorului de deces, asistenta in obtinerea unui loc de veci, incinerare sau organizare parastase. Sicriele si arti..
Vezi pagina: Condolio
Sector 6, azi, 09:00

Firma de servicii funerare complete, nonstop, care vine in sprijinul familiilor indurerate, cu pachete si servicii specifice unui astfel de eveniment. Se deconteaza cu talonul de pensie.
Vezi pagina: Angel Store - Casa Funerara
Sector 3, azi, 08:30

Va oferim servicii funerare complete, prestate cu bun simt si discretie de echipa noastra de profesionisti, mereu atenti la nevoile si cerintele dumneavoastra Oferim servicii si produse funerare, 7 zile din 7, 24 de ore din 24, asa ca nu ezitati sa ne contactati oricand aveti nevoie si oriunde ati ..
Vezi pagina: Casa Funerara Expert
Sector 1, azi, 08:25

Oferim constructii funerare de calitate la preturi accesibile iar pensionarii beneficiaza de 20 % reducere. Experienta de peste doua decenii in constructiile de monumente funerare! Servicii oferite: monumente din mozaic, monumente din marmura, borduri mozaicate, cavouri cu doua, trei, patru sau sa..
Vezi pagina: Constructii Funerare
Sector 1, azi, 08:20

Elvida Funerare iti este alaturi in cele mai dificile momente ale vietii tale. Trecerea in nefiinta a unei persoane dragi reprezinta o durere pe care noi, Elvida Funerare, incercam sa o alinam pentru fiecare client care apeleaza la serviciile noastre complete. Servicii DECONTATE CU TALONUL DE PENSIE..
Vezi pagina: Elvida Funerare
Bucuresti, azi, 08:10

Casa funerara Mihai este la dispozitia familiilor din Clinceni si a celor din comunele invecinate (Cornetu, Domnesti, Olteni, Buda, Mihailesti etc.). Serviciile prestate au ca numitor comun profesionalismul. Dispunem de tot ceea ce este necesar pentru servicii funerare la nivel profesionist: spatiu ..
Vezi pagina: Casa Funerara Mihai
Clinceni, ieri, 19:55

Servicii Funerare Bucuresti NON STOP va sta la dispozitie cu cele mai bune servicii funerare din Bucuresti si Ilfov. Indiferent de sectorul din Bucuresti in care va aflati, ne puteti suna oricand la numarul de telefon 0769.800.400, iar o echipa se va deplasa la domiciliul dumneavoastra pentru a va i..
Vezi pagina: Servicii Funerare Bucuresti Non-Stop
Sector 3, ieri, 17:20

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu va oferim servicii funerare complete de la consultanta pana la organizarea de parastase, transport funerar, accesorii funerare (sicrie, coroane, manere).
Vezi pagina: Imperium Funerare
Bucuresti, ieri, 14:30

va pune la dispozitie o varietate de servicii funerare, de calitate, prestate cu maxima discretie si respect. Suntem dedicati in a face intodeauna o prioritate din nevoile si cerintele dumnevoastra
Vezi pagina: ProFian - Servicii Funerare NON STOP
Sector 1, ieri, 11:55

Sfanta Maria Agentie Funerara vine in ajutorul familiilor indoliate cu servicii funerare complete, de inalta calitate..
Vezi pagina: Agentia Funerara Sfanta Maria
Sector 3, ieri, 11:55

Trecerea in nefiinta a unei persoane dragi este un eveniment extrem de nefericit, care de cele mai multe ori se intampla in mod neprevazut, atunci cand te astepti mai putin. Funerare Green Eden va vine in ajutor cu servicii complete, prestate cu maximum de profesionalism si empatie. Ne pare rau pent..
Vezi pagina: Green Eden
Sector 6, ieri, 11:55

Va oferim o gama completa de servicii atunci cand organizam o inmormantare in Bucuresti sau Ilfov. Avem propriul nostru magazin de articole funerare in Bucuresti. Firma noastra detine sicrie, coroane de flori si alte bunuri funerare. Serviciile noastre sunt non-stop. Angajatii nostri ofera asistent..
Vezi pagina: Casa Funerara Sf. Maria
Sector 4, ieri, 11:50

Oferim servicii funerare complete Buc. & IF. de pompe funebre prestate cu bun simt si discretie de echipa noastra de profesionisti mereu atenti la nevoile si cerintele dumneavoastra. 7zile/7, 24 h/24.
Vezi pagina: Casa funerara Straulesti
Bucuresti, ieri, 11:45

lumanari, marmura, granit, cruci fier, reparatii felinare, pus geamuri noi, vopsit garduri felinare, montaj felinare sculpturi, cruci, poze ceramice, sapaturi gropi, inmormantari, cavouri, deshumari si orice fel de sapaturi( gropi inmormantari ), facem zugraveli cavouri in toata tara. ( plus servici..
Bucuresti, ieri, 11:10

Oferim servicii funerare complete in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe. Asiguram consultanta gratuita non stop.
Vezi pagina: Funerare Memoria L
Sector 3, ieri, 10:30

Atunci cand a survenit decesul unei persoane, prima decizie si cea mai importanta este alegerea unei firme specializate de servicii funerare. Si, in multe cazuri, decizia se face rapid din cauza necesitatii urgente sau dorinta de mutare a persoanei decedate de la locul unde a survenit decesul, fie c..
Vezi pagina: Casa Funerara Colosseum
Sector 6, ieri, 10:30

Firma de pompe funebre Casa Bucur va vine in ajutor cu servicii funerare complete, prestate cu maximum de profesionalism si empatie. Ne pare rau pentru pierderea dumneavoastra si va suntem alaturi.
Vezi pagina: Casa Funerara Bucur
Sector 3, ieri, 10:30

Casa funerara Sf. Nectarie ofera servicii profesionale 24/24h, cnf. Legii 102/2014: autospeciale omologate RAR, sala de imbalsamare etc. Peste 40 de modele de sicrie echipate de la 299 lei, cu posibilitatea decontararii CNPAS.
Vezi pagina: Funerare Sf. Nectarie
Sector 4, ieri, 10:30

Casa Funerara Stoica va pune la dispozitie o gama completa de servicii funerare, oferindu-va la alegere intre 11 pachete funerare, care acopera toi pasii in organizarea unei inmormantari, de la strictul necesar, pana la ultimele detalii.
Vezi pagina: Casa Funerara Stoica
Sector 2, ieri, 10:30

Servicii funerare Bucuresti, Ilfov; Program si preluare apeluri: non-stop; Oferta noastra de servicii funerare este completa, de la eliberarea certificatului constatator al decesului si eventual pana la organizarea inmormantarii. Servicii de calitate la preturi oneste. Consultanta de specialitate gr..
Vezi pagina: Funerare 24
Sector 5, ieri, 10:20

Pachete funerare, sicrie, aranjamente florale, accesorii funerare, servicii funerare complete
Vezi pagina: Funerare Alex
Sector 3, ieri, 10:20

Din dorinta de a oferi cea mai eficienta si economica solutie, am dezvoltat gama de pachete funerare ce includ servicii complete si produse funerare esentiale pentru ceremonia funerara. Alegeti pachetul funerar in functie de bugetul alocat. De mai bine de 27 de ani compania de servicii funerare..
Vezi pagina: Anthony Assistance
Sector 2, ieri, 10:20

Servicii funerare complete: cosmetica, constatari, imbalsamari, acte primarie, Sanepid; manipulare cu angajatii firmei, incinerari, transport cu masina speciala Mercedes, transport intern, provincie si international
Vezi pagina: Casa Funerara NFR
Sector 4, ieri, 10:20

Servicii Funerare NON STOP in Bucuresti si Ilfov Compania noastra vine in ajutorul persoanelor indoliate, in clipe de maxima suferinta, preluand, atat cat ne este permis, sarcinile aferente ceremoniei de inmormantare. Venim in sprijinul Dumneavoastra cu mult devotament, un maxim profesionalism si ..
Vezi pagina: Adysim
Sector 2, ieri, 10:20

Pentru a putea mentine aceleasi standarde inalte din punct de vedere calitativ, dobandite prin ani de experienta, orice parere sau sugestie legata de serviciile noastre este binevenita iar, pentru orice tip de nelamurire, nu ezitati sa luati legatura cu noi. SERVICII FUNERARE NON-STOP Raspundem la..
Vezi pagina: Casa Funerara Eternia
Sector 1, ieri, 10:20

Agentia noastra va ofera servicii funerare pe raza intregului municipiu Bucuresti, in orice sector, indiferent de distanta dintre sediul nostru si locatia inmormantarii.
Vezi pagina: Stefan Funerare
Sector 1, ieri, 10:20

Bine ati venit la Agentia funerara Paul, dorim sa va oferim informatii extinse, clare si practice despre serviciile si optiunile noastre de planificare a inmormantarii, precum si detalii despre serviciile noastre. Daca aveti nevoie de informatii cu privire la costurile de inmormantare angajatii nost..
Vezi pagina: Agentia funerara Paul
Sector 3, ieri, 10:20

Suntem o companie moderna de pompe funebre cu o experienta de peste 24 de ani, recunoscuti la nivel national pentru seriozitatea oferita. In tot acest timp am pastrat un scop clar: acela de a satisface nevoile clientilor si de a oferi servicii funerare exceptionale.
Vezi pagina: Funerare Beligi
Sector 2, ieri, 10:20

Oferim CONSULTANTA GRATUITA la orice moment din zi 24 de ore din 24 deoarece asa ar trebui sa procedeze orice firma de pompe funebre din Bucuresti. Oferim SERVICII DE CALITATE pentru ca devizul nostru motivational este de a castiga in primul rand multumirile si respectul dumneavoastra. Pentru ..
Vezi pagina: Funerare Alexandru
Sector 6, ieri, 10:20

Serviciile noastre sunt disponibile in Bucuresti si Ilfov. Servicii Funerare Bojescu reuseste din 1999 sa vina in ajutorul clientilor cu cele mai bune si mai de calitate oferte in domeniu. In magazinele noastre de prezentare gasiti o gama foarte larga de produse si accesorii.
Vezi pagina: Funerare Bojescu
Sector 2, ieri, 10:20

Servicii Funerare Orasanu este o firma cu renume in cotidianul romanesc, fiind alaturi de familiile aflate in suferinta si durere. Valorile ce ne caracterizeaza sunt calitatea, cinstea, respectul si promptitudinea.
Vezi pagina: Funerare Orasanu
Sector 2, ieri, 10:20

Societatea de pompe funebre Rarox va ofera servicii funerare complete specializate de inalta calitate , fiind executate de profesionisti in domeniu. Suntem recomandati de seriozitatea si promptitudinea cu care ne tratam clienti iar punctualitate si disponibilitatea la orice ora din zi si din noapte..
Vezi pagina: Rarox
Sector 2, ieri, 09:55

Armonia va ofera cu intelegere si respect, servicii funerare complete.
Vezi pagina: Casa Funerara Armonia
Chitila, 23 sep, 10:15

servicii funerare, cavouri, borduri mozaic, marmura, granit, sculpturi pe cruci mozaic, marmura, granit, placi marmura, cruci fier noi, vaze marmura, candele marmura, granit( felinare fier si tabla ) reparatii, vopsitorii, punem geamuri si inmormantari, incinerari,sapuri(gropi deshumari , inmorman..
Bucuresti, 22 sep, 11:05

Bucuresti, Ilfov si oriunde in tara; firma constructii efectuam poze ceramica, alb negru/color, sculptam cruci si placi marmura, granit si sapaturi gropi, inmormantari, cavouri, cripte, deshumari, oseminte sau urne si orice fel de sapaturi (apa, haznale, fose) si servicii funerare complete in toata ..
Bucuresti, 22 sep, 11:05

Ilfov si in tara, sicriu cruce transport funerar, imbalsamare, constatare deces, declararea decesului primarie, acte cimitir, incinerare, biserica, manipulare sicriu, prosoape, batiste, lumanari, vase mancare, coliva, prescuri, preot, capela, biserica, microbuz persoane, restaurant, parastase, cruci..
Bucuresti, 22 sep, 11:05

in tara (sapaturi gropi, inmormantari, cavouri, cripte, deshumari, oseminte sau urne) si orice fel de sapaturi (apa, haznale, fose) cu talon de pensie, medic constatator, imbalsamator autorizat, manipulare sicriu, transport funerar la capela, cimitir, biserica, incinerare, repatriere, preot, sicrie ..
Bucuresti, 22 sep, 11:05

Venim in sprijinul familiilor greu incercate. Servicii funerare non-stop. Magazin funerar Bd. Ramnicu Sarat 21. Acoperim toate sectoarele Bucurestiului, cat si Ilfov. Executam lucrari funerare,
Vezi pagina: FPC funerare
Bucuresti, 21 sep, 12:19

Noi suntem MEMORIS o firma specializata servicii funerare care vedem in spatele unei mari dureri un om. Un om care a trecut prin viata, care a iubit, a muncit pentru cei dragi si a devenit un erou pentru ei. Tocmai din aceste motive prin activitatea noastra oferim familiei ragazul si clipele ne..
Vezi pagina: Memoris
Bucuresti, 19 sep, 11:50

Va oferim rapid servicii funerare complete, transport funerar, consiliere funerara gratuita, asistenta juridica pentru obtinerea ajutorului de inmormantare, produse pentru inmormantare si parastas in Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5 si Sector 6 Bucuresti
Vezi pagina: Lumidan Company
Bucuresti, 19 sep, 11:50

Oferim servicii funerare NON-STOP, deplasarea agentilor la domiciliul clientului se face in mod GRATUIT in cel mai scurt timp posibil de la solicitare 24/24h.Daca se intampla sa pierzi pe cineva apropiat care, din pacate, se mai afla si in afara tarii, e foarte important sa analizezi serios ofertele..
Vezi pagina: Funerare Rainbow Dorobantu
Bucuresti, 19 sep, 11:45

Compania noastra a fost infiintata pentru a oferi o gama larga de servicii funerare in Bucuresti si in imprejurimi, fara a ne limita la aceasta zona. Ne ocupam de orice inmormantare in Bucuresti sau in judetul Ilfov, avand in dotare tot ceea ce este necesar in acest scop. Asiguram tot ceea ce tine d..
Vezi pagina: Razvan Servicii Funerare
Bucuresti, 19 sep, 11:45

Servicii funerare la cele mai mici preturi.Executam constructii funerare, cavouri, borduri, monumente funerare din mozaic, monumente funerare din marmura si monumente funerare din granit deasemenea si inscriptionari si gravuri pe marmura si granit.
Vezi pagina: Granittrans
Bucuresti, 19 sep, 11:45

Servicii funerare complete. Casa Funerara Prestige intelege dificultatile prin care dvs treceti in aceste momente, de aceea am creat pachete funerare diversificate, incepand cu pachete minimale, accesibile oricarui buzunar, pana la pachete cu servicii multiple incat sa putem acoperi orice nevoie. ..
Vezi pagina: Casa Funerara Prestige
Bucuresti, 19 sep, 11:45

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!