sausau

Harta Adauga

Prestari servicii | Servicii funerare - 49 anunturi

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu va oferim servicii funerare complete de la consultanta pana la organizarea de parastase, transport funerar, accesorii funerare (sicrie, coroane, manere).
Vezi pagina: Imperium Funerare
Bucuresti, ieri, 14:30

Oferim servicii funerare complete Buc. & IF. de pompe funebre prestate cu bun simt si discretie de echipa noastra de profesionisti mereu atenti la nevoile si cerintele dumneavoastra. 7zile/7, 24 h/24.
Vezi pagina: Casa funerara Straulesti
Bucuresti, ieri, 11:45

Parastase si pomeni de la 65 ron meniul cu bautura racoritoare,alcoolica si cafea incluse. Parastase Ghencea.www.restaurantelena.ro
Sector 5, ieri, 11:00

firma noastra ofera servicii de inalta calitate si tot ce este nevoie pemtru a face ca trecerea in nefiinta a unei persoane sa fie mai usoara.
Vezi pagina: Sc Adysim Srl
Afumati, ieri, 10:55

Societatea de pompe funebre Rarox va ofera servicii funerare complete specializate de inalta calitate , fiind executate de profesionisti in domeniu. Suntem recomandati de seriozitatea si promptitudinea cu care ne tratam clienti iar punctualitate si disponibilitatea la orice ora din zi si din noapte..
Vezi pagina: Rarox
Sector 2, ieri, 09:55

servicii funerare, cavouri, borduri mozaic, marmura, granit, sculpturi pe cruci mozaic, marmura, granit, placi marmura, cruci fier noi, vaze marmura, candele marmura, granit felinare noi, reparatii, vopsitorii, punem geamuri si inmormantari, sapaturi urne, deshumari oseminte, incinerari si orice fel..
Bucuresti, 19 iun, 11:05

Ilfov si la tara, sicriu cruce transport funerar, imbalsamare, constatare deces, declararea decesului primarie, acte cimitir, incinerare, biserica, manipulare sicriu, prosoape, batiste, lumanari, vase mancare, coliva, prescuri, preot, capela, biserica, microbuz persoane, restaurant, parastase, cruci..
Bucuresti, 19 iun, 11:05

la tara (sapaturi gropi), cu talon de pensie, medic constatator, imbalsamator autorizat, manipulare sicriu, transport funerar la capela, cimitir, biserica, incinerare, repatriere, preot, sicrie la pret mic.
Bucuresti, 19 iun, 11:05

in Bucuresti, Ilfov si provincie,firma de constructii efectuam poze ceramica, alb negru/color, sculptam cruci si placi marmura, granit.
Bucuresti, 19 iun, 11:05

Venim in sprijinul familiilor greu incercate. Servicii funerare non-stop. Magazin funerar Bd. Ramnicu Sarat 21. Acoperim toate sectoarele Bucurestiului, cat si Ilfov. Executam si lucrari funerare,
Vezi pagina: Servicii Funerare Bucuresti
Bucuresti, 18 iun, 12:20

lumanari, marmura, granit, cruci fier, reparatii felinare, pus geamuri noi, vopsit garduri felinare, montaj felinare sculpturi, cruci, poze ceramice, sapaturi gropi, inmormantari, cavouri, deshumari si orice fel de sapaturi, facem zugraveli cavouri in toata tara si sectoarele Buc. Program non-srop. ..
Bucuresti, 17 iun, 11:10

Elvida Funerare iti este alaturi in cele mai dificile momente ale vietii tale. Trecerea in nefiinta a unei persoane dragi reprezinta o durere pe care noi, Elvida Funerare, incercam sa o alinam pentru fiecare client care apeleaza la serviciile noastre complete.
Vezi pagina: Elvida Funerare
Bucuresti, 17 iun, 09:20

Avand o experienta de peste 17 ani in domeniul serviciilor funerare, va stam la dispozitie non-stop cu o gama larga de servicii: servicii funerare non stop; vanzare de sicrie si accesorii pentru sicrie; coroane funerare; cruci; urne pentru incinerare umana; imbalsamare; pachete GRATIS pentru pension..
Vezi pagina: Pompe funebre Bucuresti FUNEO
Bucuresti, 13 iun, 17:05

Asiguram servicii funerare Bucuresti si imprejurimi. Va oferim consultanta gratuita, articole si pachete funerare la preturi avantajoase. Pachete funerare gratuite in baza talonului de pensie. Servicii funerare Bucuresti - Casa Funerara Tudor va asteapta NON STOP la numarul 0724.070.932
Vezi pagina: Casa Funerara Tudor
Bucuresti, 08 iun, 16:10

Va punem la dispozitie coroane, sicrie, ne ocupam de intermedierea actelor de deces si de transportul sicriului la capela, acoperind toata gama de produse si servicii funerare.
Vezi pagina: Funerarii Romania
Bucuresti, 08 iun, 16:05

Monumente Funerare Sud ofera : cruci de granit,pietre funerare,cruci de marmura,sculptura funerara,cruci duble de granit,cruci de granit ieftine,monumente funerare,cavouri de granit,placari lucrari funerare,capace pt cavouri,piramide din granit,cruci de granit cu flori,cruci de marmura cu flori,scul..
Vezi pagina: Monumente Funerare Sud
Bucuresti, 08 iun, 16:05

Pentru ca la agentia de pompe funebre Regreto intelegem pe deplin durerea, necazul, tristetea si suferinta pe care le experimenteaza familia defunctului vom actiona in consecinta oferind fiecarui client respectul, compasiunea si seriozitatea de care are nevoie. Personalul profesionist este dedica..
Vezi pagina: Regreto Funerare
Bucuresti, 08 iun, 13:35

Servicii funerare complete, transport funerar, incinerare, sicrie, accesorii funerare, organizari parastase. Non-Stop
Vezi pagina: Pompe Funebre Bucurestean
Bucuresti, 08 iun, 13:35

Atunci cand te confrunti cu drama mortii unei persoane apropiate poti sa apelezi la serviciile Casei Funerare Luca, care aduce tot ce ai nevoie in astfel de clipe. Pachetele sunt foarte variate, motiv pentru care nu iti va fi dificil sa alegi unul care sa pliaza cel mai bine nevoilor tale.
Vezi pagina: Casa Funerara Luca
Bucuresti, 08 iun, 13:30

Oferim servicii funerare NON-STOP, deplasarea agentilor la domiciliul clientului se face in mod GRATUIT in cel mai scurt timp posibil de la solicitare 24/24h.Daca se intampla sa pierzi pe cineva apropiat care, din pacate, se mai afla si in afara tarii, e foarte important sa analizezi serios ofertele..
Vezi pagina: Funerare Rainbow Dorobantu
Bucuresti, 03 iun, 13:40

Compania noastra a fost infiintata pentru a oferi o gama larga de servicii funerare in Bucuresti si in imprejurimi, fara a ne limita la aceasta zona. Ne ocupam de orice inmormantare in Bucuresti sau in judetul Ilfov, avand in dotare tot ceea ce este necesar in acest scop. Asiguram tot ceea ce tine d..
Vezi pagina: Razvan Servicii Funerare
Bucuresti, 03 iun, 13:35

Servicii funerare complete. Casa Funerara Prestige intelege dificultatile prin care dvs treceti in aceste momente, de aceea am creat pachete funerare diversificate, incepand cu pachete minimale, accesibile oricarui buzunar, pana la pachete cu servicii multiple incat sa putem acoperi orice nevoie. ..
Vezi pagina: Casa Funerara Prestige
Bucuresti, 03 iun, 13:35

Va oferim rapid servicii funerare complete, transport funerar, consiliere funerara gratuita, asistenta juridica pentru obtinerea ajutorului de inmormantare, produse pentru inmormantare si parastas in Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5 si Sector 6 Bucuresti
Vezi pagina: Lumidan Company
Bucuresti, 03 iun, 13:35

Servicii funerare la cele mai mici preturi.Executam constructii funerare, cavouri, borduri, monumente funerare din mozaic, monumente funerare din marmura si monumente funerare din granit deasemenea si inscriptionari si gravuri pe marmura si granit.
Vezi pagina: Granittrans
Bucuresti, 03 iun, 13:35

Noi suntem MEMORIS o firma specializata servicii funerare care vedem in spatele unei mari dureri un om. Un om care a trecut prin viata, care a iubit, a muncit pentru cei dragi si a devenit un erou pentru ei. Tocmai din aceste motive prin activitatea noastra oferim familiei ragazul si clipele ne..
Vezi pagina: Memoris
Bucuresti, 03 iun, 13:30

Servicii funerare non stop Inmormantarea unei persoane este la fel de unica ca si viata acesteia. Viata este plina de oportunitati pentru a le arata persoanelor apropiate ca tinem la ele iar una dintre aceste oportunitati este serviciul funerar si inmormantarea, deoarece un asemenea eveniment celeb..
Vezi pagina: Beelsamen
Bucuresti, 03 iun, 13:30

Servicii Funerare Complete Bucuresti Sector 1.2.3.4.5.6 - Ilfov Non StopTelefon - 24/24 - Informatii - 0747.117.117In caz de urgenta funerara contactati-ne telefonic si ne vom deplasa cu toata echipa operativa pentru a prelua toate sarcinile unui asemenea eveniment.Detinem personal calificat si logi..
Vezi pagina: Servicii Funerare Complete
Bucuresti, 03 iun, 13:30

Condoleante este un prestator de Servicii Funerare ce vine in intampinarea nevoilor dumneavostra cu echipamente si aparatura de ultima generatie, in conformitate cu legea funerara in vigoare.Dispunem de morga proprie autorizata , de masini autorizate pentru transport intern si international dar..
Vezi pagina: Servicii Funerare Condoleante
Bucuresti, 03 iun, 13:25

Servicii funerare Bucuresti, Ilfov; Program si preluare apeluri: non-stop; Oferta noastra de servicii funerare este completa, de la eliberarea certificatului constatator al decesului si eventual pana la organizarea inmormantarii. Servicii de calitate la preturi oneste. Consultanta de specialitate gr..
Vezi pagina: Funerare 24
Sector 5, 24 mai, 07:40

Servicii funerare complete: cosmetica, constatari, imbalsamari, acte primarie, Sanepid; manipulare cu angajatii firmei, incinerari, transport cu masina speciala Mercedes, transport intern, provincie si international
Vezi pagina: Casa Funerara NFR
Sector 4, 24 mai, 07:35

Din dorinta de a oferi cea mai eficienta si economica solutie, am dezvoltat gama de pachete funerare ce includ servicii complete si produse funerare esentiale pentru ceremonia funerara. Alegeti pachetul funerar in functie de bugetul alocat. De mai bine de 27 de ani compania de servicii funerare..
Vezi pagina: Anthony Assistance
Sector 2, 24 mai, 07:35

Servicii Funerare NON STOP in Bucuresti si Ilfov Compania noastra vine in ajutorul persoanelor indoliate, in clipe de maxima suferinta, preluand, atat cat ne este permis, sarcinile aferente ceremoniei de inmormantare. Venim in sprijinul Dumneavoastra cu mult devotament, un maxim profesionalism si ..
Vezi pagina: Adysim
Sector 2, 24 mai, 07:30

Bine ati venit la Agentia funerara Paul, dorim sa va oferim informatii extinse, clare si practice despre serviciile si optiunile noastre de planificare a inmormantarii, precum si detalii despre serviciile noastre. Daca aveti nevoie de informatii cu privire la costurile de inmormantare angajatii nost..
Vezi pagina: Agentia funerara Paul
Sector 3, 24 mai, 07:30

Pachete funerare, sicrie, aranjamente florale, accesorii funerare, servicii funerare complete
Vezi pagina: Funerare Alex
Sector 3, 24 mai, 07:30

Pentru a putea mentine aceleasi standarde inalte din punct de vedere calitativ, dobandite prin ani de experienta, orice parere sau sugestie legata de serviciile noastre este binevenita iar, pentru orice tip de nelamurire, nu ezitati sa luati legatura cu noi. SERVICII FUNERARE NON-STOP Raspundem la..
Vezi pagina: Casa Funerara Eternia
Sector 1, 24 mai, 07:25

Agentia noastra va ofera servicii funerare pe raza intregului municipiu Bucuresti, in orice sector, indiferent de distanta dintre sediul nostru si locatia inmormantarii.
Vezi pagina: Stefan Funerare
Sector 1, 24 mai, 07:10

Serviciile noastre sunt disponibile in Bucuresti si Ilfov. Servicii Funerare Bojescu reuseste din 1999 sa vina in ajutorul clientilor cu cele mai bune si mai de calitate oferte in domeniu. In magazinele noastre de prezentare gasiti o gama foarte larga de produse si accesorii.
Vezi pagina: Funerare Bojescu
Sector 2, 24 mai, 07:05

Suntem o companie moderna de pompe funebre cu o experienta de peste 24 de ani, recunoscuti la nivel national pentru seriozitatea oferita. In tot acest timp am pastrat un scop clar: acela de a satisface nevoile clientilor si de a oferi servicii funerare exceptionale.
Vezi pagina: Funerare Beligi
Sector 2, 24 mai, 07:05

Casa Funerara Blaj iti ofera servicii funerare complete. Acum aveti posibilitatea de a lasa unele sarcini funerare importante in grija unor profesionisti animati de intelegere, demnitate si respect. Alegerea dumneavoastra ne va onora si ne va responsabiliza pentru cele mai bune servicii funerare.
Vezi pagina: Casa Funerara Blaj
Sector 1, 24 mai, 07:00

Servicii Funerare Orasanu este o firma cu renume in cotidianul romanesc, fiind alaturi de familiile aflate in suferinta si durere. Valorile ce ne caracterizeaza sunt calitatea, cinstea, respectul si promptitudinea.
Vezi pagina: Funerare Orasanu
Sector 2, 24 mai, 07:00

Atunci cand a survenit decesul unei persoane, prima decizie si cea mai importanta este alegerea unei firme specializate de servicii funerare. Si, in multe cazuri, decizia se face rapid din cauza necesitatii urgente sau dorinta de mutare a persoanei decedate de la locul unde a survenit decesul, fie c..
Vezi pagina: Casa Funerara Colosseum
Sector 6, 24 mai, 06:55

Firma de pompe funebre Casa Bucur va vine in ajutor cu servicii funerare complete, prestate cu maximum de profesionalism si empatie. Ne pare rau pentru pierderea dumneavoastra si va suntem alaturi.
Vezi pagina: Casa Funerara Bucur
Sector 3, 24 mai, 06:55

Stim cat de important este sa vi se raspunda repede si promt, tocmai de aceea serviciile noastre de pompe funebre Bucuresti va sunt oferite la orice ora din zi sau din noapte. Cu profesionalism si discretie, va suntem alaturi in aceste momente delicate si preluam sarcinile administrative pentru ca..
Vezi pagina: Casa Funerara Eva
Sector 4, 24 mai, 06:50

Oferim servicii funerare complete in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe. Asiguram consultanta gratuita non stop.
Vezi pagina: Funerare Memoria L
Sector 3, 24 mai, 06:50

Casa Funerara Stoica va pune la dispozitie o gama completa de servicii funerare, oferindu-va la alegere intre 11 pachete funerare, care acopera toi pasii in organizarea unei inmormantari, de la strictul necesar, pana la ultimele detalii.
Vezi pagina: Casa Funerara Stoica
Sector 2, 24 mai, 06:45

Casa funerara Sf. Nectarie ofera servicii profesionale 24/24h, cnf. Legii 102/2014: autospeciale omologate RAR, sala de imbalsamare etc. Peste 40 de modele de sicrie echipate de la 299 lei, cu posibilitatea decontararii CNPAS.
Vezi pagina: Funerare Sf. Nectarie
Sector 4, 24 mai, 06:45

Oferim CONSULTANTA GRATUITA la orice moment din zi 24 de ore din 24 deoarece asa ar trebui sa procedeze orice firma de pompe funebre din Bucuresti. Oferim SERVICII DE CALITATE pentru ca devizul nostru motivational este de a castiga in primul rand multumirile si respectul dumneavoastra. Pentru ..
Vezi pagina: Funerare Alexandru
Sector 6, 24 mai, 06:40

Printre serviciile si produsele oferite de noi enumeram: - constatare deces - imbalsamare - certificat deces - sicrie - transport inmormantare -transport persoane - manipulare sicrie - aranjamente florale
Vezi pagina: Dani Funerare
Sector 4, 24 mai, 06:40

Serviciile funerare disponibile la Condolio sunt: constatare deces, imbalsamare, cosmetica mortuara, transport funerar, asistenta la intocmirea actelor de deces, asistenta la obtinerea jutorului de deces, asistenta in obtinerea unui loc de veci, incinerare sau organizare parastase. Sicriele si arti..
Vezi pagina: Condolio
Sector 6, 24 mai, 06:40