Harta Adauga

Prestari servicii | Servicii funerare - 90 anunturi

Casa funerara Mihai este la dispozitia familiilor din Clinceni si a celor din comunele invecinate (Cornetu, Domnesti, Olteni, Buda, Mihailesti etc.). Serviciile prestate au ca numitor comun profesionalismul. Dispunem de tot ceea ce este necesar pentru servicii funerare la nivel profesionist: spatiu ..
Vezi pagina: Casa Funerara Mihai
Clinceni, ieri, 19:55

Servicii Funerare Bucuresti NON STOP va sta la dispozitie cu cele mai bune servicii funerare din Bucuresti si Ilfov. Indiferent de sectorul din Bucuresti in care va aflati, ne puteti suna oricand la numarul de telefon 0769.800.400, iar o echipa se va deplasa la domiciliul dumneavoastra pentru a va i..
Vezi pagina: Servicii Funerare Bucuresti Non-Stop
Sector 3, ieri, 17:20

Printre serviciile si produsele oferite de noi enumeram: - constatare deces - imbalsamare - certificat deces - sicrie - transport inmormantare -transport persoane - manipulare sicrie - aranjamente florale
Vezi pagina: Dani Funerare
Sector 4, ieri, 16:00

Servicii Funerare non stop. Ai un deces in familie? Trebuie sa faci toate pregatirile necesare, dar nu stii in ce ordine? Casa Funerara Cantemir va sti ce este de facut! Avem cele mai mici preturi din Bucuresti si Ilfov. Contact non stop;
Bucuresti, ieri, 22:40

Casa Funerara Encea va ofera servicii funerare complete. Va punem la dispozitie masini funerare dotate cu aer conditionat sau temperatura controlata pentru transportul funerar in conditii optime de temperatura si igiena la preturi fara concurenta. Capac frigorific de inchiriat Transport si manipu..
Vezi pagina: Casa Funerara Encea
Sector 2, ieri, 14:40

Casa Funerara Blaj iti ofera servicii funerare complete. Acum aveti posibilitatea de a lasa unele sarcini funerare importante in grija unor profesionisti animati de intelegere, demnitate si respect. Alegerea dumneavoastra ne va onora si ne va responsabiliza pentru cele mai bune servicii funerare.
Vezi pagina: Casa Funerara Blaj
Sector 1, ieri, 12:55

Oferim pachete funerare complete adaptate nevoilor si situatiilor dumneavoastra pentru a va usura momentele delicate!Masini funerare autorizate,inclusiv de DSP.
Vezi pagina: Ingeri Pierduti
Sector 5, ieri, 11:45

Oferim servicii funerare non-stop in Bucuresti si Ilfov atat la spital cat si la domiciliul clientului. Stim prin ce momente grele treceti de aceea echipa St. Patricks Funerals este alaturi de dumneavoastra pentru a va oferi sprijin pe toata durata inmormantarii. De la transport funerar pana la orga..
Vezi pagina: Saint Patrick's Funerals
Sector 6, ieri, 11:45

Serviciile funerare disponibile la Condolio sunt: constatare deces, imbalsamare, cosmetica mortuara, transport funerar, asistenta la intocmirea actelor de deces, asistenta la obtinerea jutorului de deces, asistenta in obtinerea unui loc de veci, incinerare sau organizare parastase. Sicriele si arti..
Vezi pagina: Condolio
Sector 6, ieri, 09:00

Firma de servicii funerare complete, nonstop, care vine in sprijinul familiilor indurerate, cu pachete si servicii specifice unui astfel de eveniment. Se deconteaza cu talonul de pensie.
Vezi pagina: Angel Store - Casa Funerara
Sector 3, ieri, 08:30

Va oferim servicii funerare complete, prestate cu bun simt si discretie de echipa noastra de profesionisti, mereu atenti la nevoile si cerintele dumneavoastra Oferim servicii si produse funerare, 7 zile din 7, 24 de ore din 24, asa ca nu ezitati sa ne contactati oricand aveti nevoie si oriunde ati ..
Vezi pagina: Casa Funerara Expert
Sector 1, ieri, 08:25

Oferim constructii funerare de calitate la preturi accesibile iar pensionarii beneficiaza de 20 % reducere. Experienta de peste doua decenii in constructiile de monumente funerare! Servicii oferite: monumente din mozaic, monumente din marmura, borduri mozaicate, cavouri cu doua, trei, patru sau sa..
Vezi pagina: Constructii Funerare
Sector 1, ieri, 08:20

Elvida Funerare iti este alaturi in cele mai dificile momente ale vietii tale. Trecerea in nefiinta a unei persoane dragi reprezinta o durere pe care noi, Elvida Funerare, incercam sa o alinam pentru fiecare client care apeleaza la serviciile noastre complete. Servicii DECONTATE CU TALONUL DE PENSIE..
Vezi pagina: Elvida Funerare
Bucuresti, ieri, 08:10

Casa Funerara Cantemir- Ai un deces in familie?Cu noi, grijile dispar! Seriozitate si Profesionalism - Servicii funerare complete - non stop la preturi avantajoase in Bucuresti si Ilfov!
Bucuresti, 16 mai, 22:44

Funerare Cantemir va ofera servicii funerare COMPLETE in Bucuresti si Ilfov. Medic legist constatator; Imbalsamare; Toaletare; Declarare deces; Livrare sicriu si cruce; Transport si manipulare; Depunere la capela; Parastas. Adresa magazin - Soseaua Mihai Bravu 43, Bucuresti. Contacteaza-ne la orice ..
Bucuresti, 16 mai, 22:38

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu va oferim servicii funerare complete de la consultanta pana la organizarea de parastase, transport funerar, accesorii funerare (sicrie, coroane, manere).
Vezi pagina: Imperium Funerare
Bucuresti, 16 mai, 14:30

Coroane, jerbe si aranjamente funerare. Coroana relizata din orhidee imperiale, un semn de distinctie si pretuire eterna. Aranjament funerar in forma crucii, alcatuit din flori albe precum lisianthus, crizanteme, trandafiri.
Vezi pagina: Buchete.ro
Sector 5, 16 mai, 13:00

Cu devotament, seriozitate si loialitate fata de familiile indurerate, dar si profesionalism si rabdare, va oferim servicii funerare complete in toate sectoarele din Bucuresti, precum si in judetul Il
Bucuresti, 16 mai, 11:55

Societatea de pompe funebre Rarox va ofera servicii funerare complete specializate de inalta calitate , fiind executate de profesionisti in domeniu. Suntem recomandati de seriozitatea si promptitudinea cu care ne tratam clienti iar punctualitate si disponibilitatea la orice ora din zi si din noapte..
Vezi pagina: Rarox
Sector 2, 16 mai, 09:55

Ilfov si in tara, sicriu cruce transport funerar, imbalsamare, constatare deces, declararea decesului primarie, acte cimitir, incinerare, biserica, manipulare sicriu, prosoape, batiste, lumanari, vase mancare, coliva, prescuri, preot, capela, biserica, microbuz persoane, restaurant, parastase, cruci..
Bucuresti, 15 mai, 11:05

Bucuresti, Ilfov si oriunde in tara; firma constructii efectuam poze ceramica, alb negru/color, sculptam cruci si placi marmura, granit si sapaturi gropi, inmormantari, cavouri, cripte, deshumari, oseminte sau urne si orice fel de sapaturi (apa, haznale, fose) si servicii funerare complete in toata ..
Bucuresti, 15 mai, 11:05

in tara (sapaturi gropi, inmormantari, cavouri, cripte, deshumari, oseminte sau urne) si orice fel de sapaturi (apa, haznale, fose) cu talon de pensie, medic constatator, imbalsamator autorizat, manipulare sicriu, transport funerar la capela, cimitir, biserica, incinerare, repatriere, preot, sicrie ..
Bucuresti, 15 mai, 11:05

servicii funerare, cavouri, borduri mozaic, marmura, granit, sculpturi pe cruci mozaic, marmura, granit, placi marmura, cruci fier noi, vaze marmura, candele marmura, granit( felinare fier si tabla ) reparatii, vopsitorii, punem geamuri si inmormantari, incinerari,sapuri(gropi deshumari , inmorman..
Bucuresti, 15 mai, 11:05

lumanari, marmura, granit, cruci fier, reparatii felinare, pus geamuri noi, vopsit garduri felinare, montaj felinare sculpturi, cruci, poze ceramice, sapaturi gropi, inmormantari, cavouri, deshumari si orice fel de sapaturi( gropi inmormantari ), facem zugraveli cavouri in toata tara. ( plus servici..
Bucuresti, 13 mai, 11:10

Suntem disponibili in orice moment pentru a va ajuta in clipele dificile.  Avem o echipa tanara si dedicata, care va ofera toata indrumarea in organizarea profesionala a unei inmormantari!
Vezi pagina: Casa Funerara Memory
Dobroesti, 12 mai, 10:50

Coroane funerare, jerbe funerare si alte aranjamente pentru inmormantare din flori naturale, cu livrare gratuita in Bucuresti.
Vezi pagina: Funerare Gavrila
Bucuresti, 09 mai, 07:03

Oferim gama completa de servicii si produse funerare non stop
Vezi pagina: Funerare Drum Lin
Voluntari, 08 mai, 15:15

Noi suntem MEMORIS o firma specializata servicii funerare care vedem in spatele unei mari dureri un om. Un om care a trecut prin viata, care a iubit, a muncit pentru cei dragi si a devenit un erou pentru ei. Tocmai din aceste motive prin activitatea noastra oferim familiei ragazul si clipele ne..
Vezi pagina: Memoris
Bucuresti, 07 mai, 11:50

Va oferim rapid servicii funerare complete, transport funerar, consiliere funerara gratuita, asistenta juridica pentru obtinerea ajutorului de inmormantare, produse pentru inmormantare si parastas in Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5 si Sector 6 Bucuresti
Vezi pagina: Lumidan Company
Bucuresti, 07 mai, 11:50

Oferim servicii funerare NON-STOP, deplasarea agentilor la domiciliul clientului se face in mod GRATUIT in cel mai scurt timp posibil de la solicitare 24/24h.Daca se intampla sa pierzi pe cineva apropiat care, din pacate, se mai afla si in afara tarii, e foarte important sa analizezi serios ofertele..
Vezi pagina: Funerare Rainbow Dorobantu
Bucuresti, 07 mai, 11:45

Servicii Funerare Complete Bucuresti Sector 1.2.3.4.5.6 - Ilfov Non StopTelefon - 24/24 - Informatii - 0747.117.117In caz de urgenta funerara contactati-ne telefonic si ne vom deplasa cu toata echipa operativa pentru a prelua toate sarcinile unui asemenea eveniment.Detinem personal calificat si logi..
Vezi pagina: Servicii Funerare Complete
Bucuresti, 07 mai, 11:45

Compania noastra a fost infiintata pentru a oferi o gama larga de servicii funerare in Bucuresti si in imprejurimi, fara a ne limita la aceasta zona. Ne ocupam de orice inmormantare in Bucuresti sau in judetul Ilfov, avand in dotare tot ceea ce este necesar in acest scop. Asiguram tot ceea ce tine d..
Vezi pagina: Razvan Servicii Funerare
Bucuresti, 07 mai, 11:45

Servicii funerare complete. Casa Funerara Prestige intelege dificultatile prin care dvs treceti in aceste momente, de aceea am creat pachete funerare diversificate, incepand cu pachete minimale, accesibile oricarui buzunar, pana la pachete cu servicii multiple incat sa putem acoperi orice nevoie. ..
Vezi pagina: Casa Funerara Prestige
Bucuresti, 07 mai, 11:45

Condoleante este un prestator de Servicii Funerare ce vine in intampinarea nevoilor dumneavostra cu echipamente si aparatura de ultima generatie, in conformitate cu legea funerara in vigoare.Dispunem de morga proprie autorizata , de masini autorizate pentru transport intern si international dar..
Vezi pagina: Servicii Funerare Condoleante
Bucuresti, 07 mai, 11:45

Servicii funerare la cele mai mici preturi.Executam constructii funerare, cavouri, borduri, monumente funerare din mozaic, monumente funerare din marmura si monumente funerare din granit deasemenea si inscriptionari si gravuri pe marmura si granit.
Vezi pagina: Granittrans
Bucuresti, 07 mai, 11:45

Servicii funerare non stop Inmormantarea unei persoane este la fel de unica ca si viata acesteia. Viata este plina de oportunitati pentru a le arata persoanelor apropiate ca tinem la ele iar una dintre aceste oportunitati este serviciul funerar si inmormantarea, deoarece un asemenea eveniment celeb..
Vezi pagina: Beelsamen
Bucuresti, 07 mai, 11:45

Dinumar - servicii funerare Otopeni non stop. Suntem o echipa dedicata ce ofera serviciilor funerare de o perioada indelungata pentru Orasul Otopeni si nu numai. Nu ezitati si apelati la serviciile noastre cu incredere, suntem prompti, discreti si va garantam calitatea lucrarilor.
Vezi pagina: Dinumar
Otopeni, 05 mai, 12:30

Societatea noastra pune la dispozitie o varietate de optiuni in domeniul funerar, menite sa raspunda cerintelor celor care ne acorda increderea pentru evenimentul de cumpana din viata lor.
Vezi pagina: DumAdy Funerare
Sector 6, 05 mai, 11:55

Sim Servicii Funerare va pune la dispozitie servicii funerare complete, 24h/24h. Prelucram marmura, granit si efectuam constructii si monumente funerare de calitate, la comanda: cruci, stalpi, trepte, borduri, cavouri.
Vezi pagina: SIM Servicii Funerare
Sector 4, 05 mai, 11:05

CoroanesiJerbe.ro in parteneriat cu Floristo.ro reusesc sa va ofere cea mai buna experienta posibila in materie de aranjamente florale, suntem un colectiv tanar si ambitios ce ne dorim sa aducem un plus valoare pietei online din Romania asigurand cel mai bun si rapid serviciu de Livrare Flori. Fie c..
Vezi pagina: CoroanesiJerbe.ro
Clinceni, 05 mai, 10:30

Casa Funerara Miran a devenit o marca a serviciilor prompte si de calitate, avand posibilitatea prin dotarea specifica de a asigura serviciile funerare atat in tara cat si in strainatate, mentinand in permanenta nivelul standardelor europene. Suntem o firma de pompe funebre si ceea ce incercam noi ..
Vezi pagina: Agentia Funerara Miran
Gruiu, 05 mai, 10:10

Personalul firmei noastre de pompe funebre este disponibil 24/24 h pentru a va consilia si pentru a va oferi raspunsuri la multe intrebari pe care le puteti avea in astfel de situatii. Non–stop! Acoperim toate sectoarele Bucurestiului precum si un perimetru de 50 km imprejurul Bucurestiului.
Vezi pagina: Rio Funerare
Sector 2, 05 mai, 09:15

Suntem alaturi de dumneavoastra in momentele dificile, indiferent de locatie. Oferim servicii funerare complete.
Vezi pagina: Profesional Funerare
Sector 3, 05 mai, 08:45

Servicii funerare de pompe funebre in Bucuresti, sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6. In caz de urgenta ne puteti contacta telefonic la numarul afisat si in cel mai scut timp vom deplasa echipa operativa la dumneavoastra. Beneficiati de consultant NON STOP
Vezi pagina: Casa Funerara Abel
Bucuresti, 05 mai, 08:05

Casa funerara Daniflor ofera toata gama de servicii funerare, acoperind aria Capitalei si a judetului Ilfov, prin cele doua puncte de lucru din Bragadiru si din cartierul Vitan.
Vezi pagina: Daniflor
Bragadiru, 04 mai, 14:40

Venim in sprijinul familiilor indurerate cu servicii funerare de calitate prestate de echipa noastra de profesionisti. Deservim operativ cazurile din Bucuresti / Ilfov.
Vezi pagina: Ababei - Servicii funerare
Sector 5, 04 mai, 13:55

Suntem echipa care pune accentul pe grija si respectul celor dragi tie, ne ridicam la cele mai exigente cerinte, de aceea suntem aici pentru tine! Cu o experienta de peste 15 ani, am consultat si ajutat sute de familii aflate in asemenea momente crunte, noi iti putem oferi tot suportul de care ai n..
Vezi pagina: Acvila Funerare
Sector 1, 04 mai, 12:05

Societate specializata in servicii funerare, presteaza in conditii avantajoase, toate serviciile pentru inhumare si incinerare.
Vezi pagina: Arcade Funerare
Sector 1, 04 mai, 11:45

Echipa Funerare Ghica isi propune sa ofere cele mai calitative si mai eficiente servicii funerare pentru a veni in ajutorul clientilor care apeleza la noi si pentru a le oferi increderea de care ei au nevoie. Suntem receptivi si intelegem suferinta si tristetea prin care trec apropiatii si familia ..
Vezi pagina: Servicii Funerare Ghica
Sector 5, 04 mai, 11:15

Casa Funerara Aeternum ofera cu o experienta de peste 10 ani, servicii funerare complete in toate sectoarele din Bucuresti si Ilfov. Pachetele noastre funerare personalizate vin in ajutorul clientilor in cele mai grele momente.
Vezi pagina: Casa Funerara Aeternum
Sector 5, 04 mai, 10:35

A DECEDAT O PERSOANA DRAGA?  NU STITI CE SA FACETI SI AVETI NEVOIE DE AJUTOR?   Suntem constienti de durerea pe care o resimtiti.   Pentru informatii practice, sfaturi si sprijin, contactati-ne. Ne-am gandit la toate detaliile! Consiliere gratuita pentru toti pasii pe care trebuie sa-i urmat..
Vezi pagina: eFunerare
Sector 2, 04 mai, 10:10