sausau

Harta Adauga

Prestari servicii | Servicii funerare - 105 anunturi

Casa Funerara Encea va ofera servicii funerare complete. Va punem la dispozitie masini funerare dotate cu aer conditionat sau temperatura controlata pentru transportul funerar in conditii optime de temperatura si igiena la preturi fara concurenta. Capac frigorific de inchiriat Transport si manipu..
Vezi pagina: Casa Funerara Encea
Sector 2, azi, 14:40

Oferim servicii funerare non-stop in Bucuresti si Ilfov atat la spital cat si la domiciliul clientului. Stim prin ce momente grele treceti de aceea echipa St. Patricks Funerals este alaturi de dumneavoastra pentru a va oferi sprijin pe toata durata inmormantarii. De la transport funerar pana la orga..
Vezi pagina: Saint Patrick's Funerals
Sector 6, azi, 11:45

Oferim servicii funerare complete Buc. & IF. de pompe funebre prestate cu bun simt si discretie de echipa noastra de profesionisti mereu atenti la nevoile si cerintele dumneavoastra. 7zile/7, 24 h/24.
Vezi pagina: Casa funerara Straulesti
Bucuresti, azi, 11:45

Societatea de pompe funebre Rarox va ofera servicii funerare complete specializate de inalta calitate , fiind executate de profesionisti in domeniu. Suntem recomandati de seriozitatea si promptitudinea cu care ne tratam clienti iar punctualitate si disponibilitatea la orice ora din zi si din noapte..
Vezi pagina: Rarox
Sector 2, azi, 09:55

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu va oferim servicii funerare complete de la consultanta pana la organizarea de parastase, transport funerar, accesorii funerare (sicrie, coroane, manere).
Vezi pagina: Imperium Funerare
Bucuresti, ieri, 14:30

lumanari, marmura, granit, cruci fier, reparatii felinare, pus geamuri noi, vopsit garduri felinare, montaj felinare sculpturi, cruci, poze ceramice, sapaturi gropi, inmormantari, cavouri, deshumari si orice fel de sapaturi( gropi inmormantari ), facem zugraveli cavouri in toata tara. ( plus servici..
Bucuresti, ieri, 11:10

Elvida Funerare iti este alaturi in cele mai dificile momente ale vietii tale. Trecerea in nefiinta a unei persoane dragi reprezinta o durere pe care noi, Elvida Funerare, incercam sa o alinam pentru fiecare client care apeleaza la serviciile noastre complete.
Vezi pagina: Elvida Funerare
Bucuresti, ieri, 09:20

in Bucuresti, Ilfov si provincie,firma de constructii efectuam poze ceramica, alb negru/color, sculptam cruci si placi marmura, granit si sapaturi gropi,inmormantari,cavouri,cripte,deshumari,oseminte sau urne( si orice fel de sapaturi ( apa ,haznale,fose si servicii funerare complete in toata tara
Bucuresti, 12 oct, 11:05

Ilfov si la tara, sicriu cruce transport funerar, imbalsamare, constatare deces, declararea decesului primarie, acte cimitir, incinerare, biserica, manipulare sicriu, prosoape, batiste, lumanari, vase mancare, coliva, prescuri, preot, capela, biserica, microbuz persoane, restaurant, parastase, cruci..
Bucuresti, 12 oct, 11:05

servicii funerare, cavouri, borduri mozaic, marmura, granit, sculpturi pe cruci mozaic, marmura, granit, placi marmura, cruci fier noi, vaze marmura, candele marmura, granit( felinare fier si tabla ) reparatii, vopsitorii, punem geamuri si inmormantari, incinerari,sapuri(gropi deshumari , inmorman..
Bucuresti, 12 oct, 11:05

la tara (sapaturi gropi,inmormantari,cavouri,cripte,deshumari,oseminte sau urne( si orice fel de sapaturi ( apa ,haznale,fose ) cu talon de pensie, medic constatator, imbalsamator autorizat, manipulare sicriu, transport funerar la capela, cimitir, biserica, incinerare, repatriere, preot, sicrie la p..
Bucuresti, 12 oct, 11:05

Avand o experienta de peste 17 ani in domeniul serviciilor funerare, va stam la dispozitie non-stop cu o gama larga de servicii: servicii funerare non stop; vanzare de sicrie si accesorii pentru sicrie; coroane funerare; cruci; urne pentru incinerare umana; imbalsamare; pachete GRATIS pentru pension..
Vezi pagina: Pompe funebre Bucuresti FUNEO
Bucuresti, 11 oct, 17:05

Dinumar - servicii funerare Otopeni non stop. Suntem o echipa dedicata ce ofera serviciilor funerare de o perioada indelungata pentru Orasul Otopeni si nu numai. Nu ezitati si apelati la serviciile noastre cu incredere, suntem prompti, discreti si va garantam calitatea lucrarilor.
Vezi pagina: Dinumar
Otopeni, 07 oct, 12:30

Societatea noastra pune la dispozitie o varietate de optiuni in domeniul funerar, menite sa raspunda cerintelor celor care ne acorda increderea pentru evenimentul de cumpana din viata lor.
Vezi pagina: DumAdy Funerare
Sector 6, 07 oct, 11:55

Sim Servicii Funerare va pune la dispozitie servicii funerare complete, 24h/24h. Prelucram marmura, granit si efectuam constructii si monumente funerare de calitate, la comanda: cruci, stalpi, trepte, borduri, cavouri.
Vezi pagina: SIM Servicii Funerare
Sector 4, 07 oct, 11:05

CoroanesiJerbe.ro in parteneriat cu Floristo.ro reusesc sa va ofere cea mai buna experienta posibila in materie de aranjamente florale, suntem un colectiv tanar si ambitios ce ne dorim sa aducem un plus valoare pietei online din Romania asigurand cel mai bun si rapid serviciu de Livrare Flori. Fie c..
Vezi pagina: CoroanesiJerbe.ro
Clinceni, 07 oct, 10:30

Casa Funerara Miran a devenit o marca a serviciilor prompte si de calitate, avand posibilitatea prin dotarea specifica de a asigura serviciile funerare atat in tara cat si in strainatate, mentinand in permanenta nivelul standardelor europene. Suntem o firma de pompe funebre si ceea ce incercam noi ..
Vezi pagina: Agentia Funerara Miran
Gruiu, 07 oct, 10:10

Personalul firmei noastre de pompe funebre este disponibil 24/24 h pentru a va consilia si pentru a va oferi raspunsuri la multe intrebari pe care le puteti avea in astfel de situatii. Non–stop! Acoperim toate sectoarele Bucurestiului precum si un perimetru de 50 km imprejurul Bucurestiului.
Vezi pagina: Rio Funerare
Sector 2, 07 oct, 09:15

Suntem alaturi de dumneavoastra in momentele dificile, indiferent de locatie. Oferim servicii funerare complete.
Vezi pagina: Profesional Funerare
Sector 3, 07 oct, 08:45

Servicii funerare de pompe funebre in Bucuresti, sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6. In caz de urgenta ne puteti contacta telefonic la numarul afisat si in cel mai scut timp vom deplasa echipa operativa la dumneavoastra. Beneficiati de consultant NON STOP
Vezi pagina: Casa Funerara Abel
Bucuresti, 07 oct, 08:05

Firma de servicii funerare complete, nonstop, care vine in sprijinul familiilor indurerate, cu pachete si servicii specifice unui astfel de eveniment.
Vezi pagina: Angel Store - Casa Funerara
Sector 3, 07 oct, 06:55

Casa funerara Mihai este la dispozitia familiilor din Clinceni si a celor din comunele invecinate (Cornetu, Domnesti, Olteni, Buda, Mihailesti etc.). Serviciile prestate au ca numitor comun profesionalismul. Dispunem de tot ceea ce este necesar pentru servicii funerare la nivel profesionist: spatiu ..
Vezi pagina: Casa Funerara Mihai
Clinceni, 07 oct, 06:45

Asiguram servicii funerare Bucuresti si imprejurimi. Va oferim consultanta gratuita, articole si pachete funerare la preturi avantajoase. Pachete funerare gratuite in baza talonului de pensie. Servicii funerare Bucuresti - Casa Funerara Tudor va asteapta NON STOP la numarul 0724.070.932
Vezi pagina: Casa Funerara Tudor
Bucuresti, 06 oct, 16:10

Va punem la dispozitie coroane, sicrie, ne ocupam de intermedierea actelor de deces si de transportul sicriului la capela, acoperind toata gama de produse si servicii funerare.
Vezi pagina: Funerarii Romania
Bucuresti, 06 oct, 16:05

Monumente Funerare Sud ofera : cruci de granit,pietre funerare,cruci de marmura,sculptura funerara,cruci duble de granit,cruci de granit ieftine,monumente funerare,cavouri de granit,placari lucrari funerare,capace pt cavouri,piramide din granit,cruci de granit cu flori,cruci de marmura cu flori,scul..
Vezi pagina: Monumente Funerare Sud
Bucuresti, 06 oct, 16:05

Casa funerara Daniflor ofera toata gama de servicii funerare, acoperind aria Capitalei si a judetului Ilfov, prin cele doua puncte de lucru din Bragadiru si din cartierul Vitan.
Vezi pagina: Daniflor
Bragadiru, 06 oct, 14:40

Venim in sprijinul familiilor indurerate cu servicii funerare de calitate prestate de echipa noastra de profesionisti. Deservim operativ cazurile din Bucuresti / Ilfov.
Vezi pagina: Ababei - Servicii funerare
Sector 5, 06 oct, 13:55

Servicii funerare complete, transport funerar, incinerare, sicrie, accesorii funerare, organizari parastase. Non-Stop
Vezi pagina: Pompe Funebre Bucurestean
Bucuresti, 06 oct, 13:35

Pentru ca la agentia de pompe funebre Regreto intelegem pe deplin durerea, necazul, tristetea si suferinta pe care le experimenteaza familia defunctului vom actiona in consecinta oferind fiecarui client respectul, compasiunea si seriozitatea de care are nevoie. Personalul profesionist este dedica..
Vezi pagina: Regreto Funerare
Bucuresti, 06 oct, 13:35

Atunci cand te confrunti cu drama mortii unei persoane apropiate poti sa apelezi la serviciile Casei Funerare Luca, care aduce tot ce ai nevoie in astfel de clipe. Pachetele sunt foarte variate, motiv pentru care nu iti va fi dificil sa alegi unul care sa pliaza cel mai bine nevoilor tale.
Vezi pagina: Casa Funerara Luca
Bucuresti, 06 oct, 13:30

Va oferim servicii funerare complete, prestate cu bun simt si discretie de echipa noastra de profesionisti, mereu atenti la nevoile si cerintele dumneavoastra Oferim servicii si produse funerare, 7 zile din 7, 24 de ore din 24, asa ca nu ezitati sa ne contactati oricand aveti nevoie si oriunde ati ..
Vezi pagina: Casa Funerara Expert
Sector 1, 06 oct, 13:15

Servicii Funerare Bucuresti NON STOP va sta la dispozitie cu cele mai bune servicii funerare din Bucuresti si Ilfov. Indiferent de sectorul din Bucuresti in care va aflati, ne puteti suna oricand la numarul de telefon 0769.800.400, iar o echipa se va deplasa la domiciliul dumneavoastra pentru a va i..
Vezi pagina: Servicii Funerare Bucuresti Non-Stop
Sector 3, 06 oct, 12:35

Suntem echipa care pune accentul pe grija si respectul celor dragi tie, ne ridicam la cele mai exigente cerinte, de aceea suntem aici pentru tine! Cu o experienta de peste 15 ani, am consultat si ajutat sute de familii aflate in asemenea momente crunte, noi iti putem oferi tot suportul de care ai n..
Vezi pagina: Acvila Funerare
Sector 1, 06 oct, 12:05

Societate specializata in servicii funerare, presteaza in conditii avantajoase, toate serviciile pentru inhumare si incinerare.
Vezi pagina: Arcade Funerare
Sector 1, 06 oct, 11:45

Echipa Funerare Ghica isi propune sa ofere cele mai calitative si mai eficiente servicii funerare pentru a veni in ajutorul clientilor care apeleza la noi si pentru a le oferi increderea de care ei au nevoie. Suntem receptivi si intelegem suferinta si tristetea prin care trec apropiatii si familia ..
Vezi pagina: Servicii Funerare Ghica
Sector 5, 06 oct, 11:15

Casa Funerara Aeternum ofera cu o experienta de peste 10 ani, servicii funerare complete in toate sectoarele din Bucuresti si Ilfov. Pachetele noastre funerare personalizate vin in ajutorul clientilor in cele mai grele momente.
Vezi pagina: Casa Funerara Aeternum
Sector 5, 06 oct, 10:35

A DECEDAT O PERSOANA DRAGA?  NU STITI CE SA FACETI SI AVETI NEVOIE DE AJUTOR?   Suntem constienti de durerea pe care o resimtiti.   Pentru informatii practice, sfaturi si sprijin, contactati-ne. Ne-am gandit la toate detaliile! Consiliere gratuita pentru toti pasii pe care trebuie sa-i urmat..
Vezi pagina: eFunerare
Sector 2, 06 oct, 10:10

Va punem la dispozitie servicii funerare complete non-stop cu ajutorul carora intotdeauna veti gasi sprijinul necesar in momentele grele.
Vezi pagina: Memorial Funerare
Sector 3, 06 oct, 09:35

Etern Funerare asigura servicii funerare complete, precum si repatrierea persoanelor decedate, cetateni romani sau expatrierea persoanelor cu cetatenie straina, decedate pe teritoriul Romaniei
Vezi pagina: Etern Funerare
Sector 4, 06 oct, 09:10

Servicii funerare complete Bucuresti si Ilfov Non-stop
Vezi pagina: Funerare Bucuresti si Ilfov
Bucuresti, 06 oct, 09:00

Inmormantare Completa. Ne incadram in ajutorul de deces, Aici NonStop. Avem Cele Mai Mici Preturi, Program NonStop, Medic Constatator si Toate Serviciile incluse
Vezi pagina: Casa Etern
Bucuresti, 06 oct, 08:40

Realizam orice model de monument funerar sau constructie funerara din granit, marmura sau piatra naturala De peste 12 ani realizam monumente si cruci funerare pentru amenajarea locurilor de veci din cimitirele din toata tara. In acest fel respectam traditia religioasa de inmormantare si pastram vie..
Vezi pagina: Amintire Vie
Sector 3, 01 oct, 19:10

Suntem o familie de profesionisti instruiti special pentru astfel de evenimente, unde este speciala nevoia de compasiune si atentie la detalii. Suntem specializati in comenzi online coroane funerare, jerbe, aranjamente florale funerare capac sicriu, cruci funerare, inimi din flori si orice aranjamen..
Vezi pagina: Funerare Top
Chitila, 01 oct, 16:10

Servicii funerare non-stop, Bucuresti - Ilfov, venim in ajutorul familiilor in cele mai indurerate momente. Servicii funerare complete: transport funerar, manipulare decedat, sicrie complet echipate, coroane funerare, accesorii funerare.
Vezi pagina: Casa Funerara Sf. Petru
Clinceni, 01 oct, 14:50

Trecerea in nefiinta a unei persoane dragi iti lasa in suflet o durere pe care nimeni nu o poate vindeca. In aceste momente grele va putem ajuta cu pachete funerare complete pentru a trece mai usor prin stresul pregatirilor funerare. Servicii funerare non-stop, pachete funerare personalizate si adap..
Vezi pagina: Casa Funerara Simion
Pantelimon, 01 oct, 13:55

Oferim servicii funerare NON-STOP, deplasarea agentilor la domiciliul clientului se face in mod GRATUIT in cel mai scurt timp posibil de la solicitare 24/24h.Daca se intampla sa pierzi pe cineva apropiat care, din pacate, se mai afla si in afara tarii, e foarte important sa analizezi serios ofertele..
Vezi pagina: Funerare Rainbow Dorobantu
Bucuresti, 01 oct, 13:40

Servicii funerare complete. Casa Funerara Prestige intelege dificultatile prin care dvs treceti in aceste momente, de aceea am creat pachete funerare diversificate, incepand cu pachete minimale, accesibile oricarui buzunar, pana la pachete cu servicii multiple incat sa putem acoperi orice nevoie. ..
Vezi pagina: Casa Funerara Prestige
Bucuresti, 01 oct, 13:35

Va oferim rapid servicii funerare complete, transport funerar, consiliere funerara gratuita, asistenta juridica pentru obtinerea ajutorului de inmormantare, produse pentru inmormantare si parastas in Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5 si Sector 6 Bucuresti
Vezi pagina: Lumidan Company
Bucuresti, 01 oct, 13:35

Servicii funerare la cele mai mici preturi.Executam constructii funerare, cavouri, borduri, monumente funerare din mozaic, monumente funerare din marmura si monumente funerare din granit deasemenea si inscriptionari si gravuri pe marmura si granit.
Vezi pagina: Granittrans
Bucuresti, 01 oct, 13:35

Compania noastra a fost infiintata pentru a oferi o gama larga de servicii funerare in Bucuresti si in imprejurimi, fara a ne limita la aceasta zona. Ne ocupam de orice inmormantare in Bucuresti sau in judetul Ilfov, avand in dotare tot ceea ce este necesar in acest scop. Asiguram tot ceea ce tine d..
Vezi pagina: Razvan Servicii Funerare
Bucuresti, 01 oct, 13:35