Apolodor Com Impex, Bucuresti - Constructii civile si industriale

Despre Apolodor

Misiunea noastră este să oferim clienţilor noştri cele mai bune servicii în materie de preţ şi calitate, şi de a proteja mediul înconjurător atingând cele mai înalte standarde de calitate în activităţile noastre.

Preţuri mici, dar corecte – ca Japonezii

  °Printr-un control foarte bun al costurilor, oferim clienţilor noştri preţuri competitive pentru a castiga satisfactia acestora si pentru a ne intari pozitia fata de competitori.

    Eficienţă înaltă prin disciplină şi tehnologie avansată – ca Americanii

     

    °Disciplina în orice activitate este o valoare centrală înţeleasă de către fiecare angajat al companiei, începând de la muncitorul de pe şantier şi până la directorul general.De asemenea, atingem eficienta maximă folosind cea mai avansata tehnologie in toate activitatile noastre.

    Calitate, prin meticulozitate – ca Germanii

    °Păstrând un standard de calitate înalt al lucrarilor noastre, asiguram satisfacţie maximă a clienţilor, reducerea costurilor şi creşterea prestigiului companiei noastre. Fiecare parte a lucrării este atent monitorizată, urmând procedurile şi standardele de calitate. Cerem aceleaşi standarde de calitate de la furnizorii noştri de materiale şi servicii.

    Bunăvoinţă faţă de nevoile clienţilor – ca şi Turcii

    °Înţelegerea nevoilor clienţilor şi găsirea soluţiilor potrivite pentru a le satisface cerinţele sunt factori cheie în activitatea noastră.

    Fermitate politicoasă pentru colectarea banilor – ca şi Evreii

    °Pentru a susţine dezvoltarea companiei, menţinem relaţii de plată bune cu clienţii noştri, bazate pe îndeplinirea totală a îndatoririlor, dar şi pe o bună comunicare.

Galerie foto
  • ...