Harta Adauga

Categorii

Servicii curatenie persoane fizice

Curatenie de intretinere / menaj
Pentru a va bucura de un spatiu curat si igienizat, serviciile de curatenie, întretinere si menaj se pot desfasura în functie de necesitatile dvs. specifice:  Zilnic Saptamânal Lunar Specialistii de la Ora Curateniei, se ocupa de spatiul în care locuiti si r..
Curatenie dupa constructie
Activitatile de curatenie dupa constructie sau renovare ne da mari batai de cap. Stim ca foarte multi proprietari încearca sa remedieze astfel de probleme singuri, însa nu reusesc totalmente. Un pas necesar si placut de la reparatie la locuinta confortabila este sa apelati la o..
Curatenie generala a blocului sanitar
Baia si toaleta sunt cele mai populare locuri din apartament. Acestea necesita o curatare mai frecventa si mai minutioasa decât orice alta camera. Lipsa curatarii si dezinfectarii regulate le transforma într-un incubator pentru bacterii si ciuperci periculoase pentru sanat..
Curatenie generala in apartament
Curatenia generala în locuinta Dvs. este necesara pentru o viata confortabila si sanatoasa. Echipa profesionista si calificata de la Ora Curateniei are un plan al etapelor curateniei bine stabilit, stiind exact de unde sa înceapa si cum sa finiseze tot procesul si  asumân..
Curatenie case / vile
Acest serviciu difera prin suprafata si complexitate fata de serviciul de curatenie a apartamentului. Suprafata mai mare, multe camere, curatenie în curte, gradina, subsol , garaj, parcare si alte spatii, ce necesita sa fie aduse în ordine.Eficienta si rapiditate, astfel înc&a..
Curatenie bucatarie
Bucataria este inima casei, acolo unde familia se uneste pentru a savura linistea sufleteasca si a petrece timpul împreuna, din acest motiv bucataria trebuie sa corespunda cerintelor esteticii si sa fie mentinuta în ordine.Echipa Ora Curateniei va pune lucrurile în ordine si v..
Spalare si calcare perdele / draperii
Spalarea corecta a perdelelor poate parea o sarcina grea, prin urmare solutia optima este cea de a apela la Ora Curateniei, daca doriti sa le pastrati într-o stare perfecta. Serviciul de spalare si calcare nu numai ca contribuie la estetica unei camere, ci si la eliminarea prafului si a p..

Contact

Adresa: 
Bucuresti
Telefon: 
075535XXX(vezi telefon)
Email: 
Site: 
www.oracurateniei.ro