Harta Adauga

Categorii

Alte servicii

Curatare profesionala covoare si mochete
Covoarele reprezinta un element important de decor si confort în casele oamenilor, în salile corporative, etc. Pentru unii, aceasta este o alegere practica, în timp ce altii considera ca e o sursa de adunare a prafului.Si covorul, si mocheta necesita o întretinere a..
Curatare chimica a mobilierului tapitat si din piele
Mobilierul tapitat si din piele reprezinta locul de relaxare dupa o zi grea de munca. Însa, te-ai întrebat cât e de important sa-l întretii, stiind ca este o investitie costisitoare? Chiar nu ne-am putea imagina sa traim fara un fotoliu moale, o canapea, un scaun sau un pat...
Curatenie scari de bloc
Curatenia este un aspect important pentru oricare dintre noi. Atunci când locuim la bloc, este necesar ca dincolo de curatenia propriei locuinte sa beneficiem de curatenie scari de bloc. Exista multe beneficii pe care le ofera Ora Curateniei - compania care presteaza astfel de servic..
Curatare tapiterie auto
Salonul automobilului conteaza la fel de mult ca aspectul exterior al acestuia. De aceea, compania Ora Curateniei ofera servicii profesionale, sigure si rapide de curatare a tapiteriei auto. Curatarea interiorului masinii necesita o buna cunoastere a caracteristicilor tapiteriei, iar speci..
Curatenie in curte
Gradina este locul în care te simti cel mai bine. Însa te vei bucura putin timp, caci e necesara curatenie permanenta: sa uzi si sa tunzi gazonul, sa te ocupi de florile pe care le-ai plantat. Daca nu dispui de timp si energie pentru asta, apeleaza la experti si bucura-te de o gradina si..
Spalare geamuri
Murdaria de pe geamurile exterioare produce un disconfort sporit, deoarece optureaza luminozitatea din încapere. Anume de aceea ele trebuie sa fie bine igienizate. Însa, de multe ori ele sunt greu de accesat, iar curatarea lor e foarte dificila. Echipa Ora Curateniei asigu..
Curatenie la piscina
Curatarea piscinei este un eveniment responsabil, a carui calitate necesita nu numai echipamente specializate, ci si un set de cunostinte specifice. Aceasta procedura implica o întreaga gama de lucrari, care este foarte dificil de realizat pe cont propriu. Din acest motiv, cea mai buna va..
Spalare fatade din sticla si etalbond
Partea vizibila a cladirii - fatada - trebuie pastrata curata. Atunci clientii tai vor avea o parere pozitiva despre companie. Pâna la urma, fatada este cea care formeaza prima impresie a companiei si a oamenilor care lucreaza în ea. Si aceasta regula se aplica c..
Curatare chimica a saltelelor
Un cearsaf subtire si husa nu protejeaza salteaua de praf, prin urmare se acumuleaza treptat în interiorul acesteia. În timp, acest lucru duce la pete greu de eliminat si un miros neplacut, persistent.Curatarea chimica periodica reda saltelelor aspectul initial si le mareste durata ..
Dezinfectie cu Ozon O3
Ozonul se remarca prin puterea sa de eliminare a germenilor, bacteriilor si virusilor. Datorita puterii sale oxidative, ozonul este cel mai eficient dezinfectant ecologic, fiind mai puternic decât substantele de curatare chimice traditionale. În centrul preocuparilor noastre st..

Contact

Adresa: 
Bucuresti
Telefon: 
075535XXX(vezi telefon)
Email: 
Site: 
www.oracurateniei.ro