Harta Adauga

Categorii

Servicii curatenie persoane juridice

Curatenie in fabrici, depozite, hale, parcari
Servicii de curatenie pentru fabrici, depozite, spatii de productie, hale industriale, parcari subterane, spatii care necesita operatiuni de curatenie specifice.Pentru desfasurarea operatiunilor de curatenie industriala, cât si pentru curatenia exterioara, folosim utilaje specifice, echipament..
Curatenie institutii de invatamant
Este de cea mai mare prioritate sa avem un mediu curat si sanatos pentru copiii nostri. Acesta este motivul pentru care Ora Curateniei, a instruit specialistii sa presteze servicii de curatenie pentru institutiile de învatamânt la cel mai înalt nivel. Exista tot..
Curatenie restaurante
Pentru ca ordinea si aspectul placut din restaurante îi multumeste pe clienti si contribuie la îmbunatatirea imaginii, este esential sa se acorde atentia cuvenita chiar si celor mai mici detalii. Serviciile de curatenie în restaurant sunt cele ce adopta tehnici eficiente, tehn..
Curatenie spatii comerciale si industriale
Prima impresie conteaza.  Dar la fel de mult conteaza si cea de-a doua, si cea de-a treia, si fiecare impresie de dupa. Altfel spus, pentru o afacere prospera si de succes, trebuie sa ai zilnic grija de imaginea companiei tale.Ora Curateniei se ghideaza dupa acest principiu, respectâ..
Curatenie birouri
Curatenia în birou, ofera o buna impresie clientilor si vizitatorilor, precum si îmbunatateste starea fizica si emotionala a personalului. Reducerea virusilor, alergenilor, prafului si mucegaiului va face echipa mai sanatoasa si mai productiva. Noi, cei de la Ora Cur..
Curatenie spatii hoteliere
Cheia ospitalitatii este curatenia. Hotelurile sunt asociate cu locuintele si casele de vacanta, iar atunci când oaspetii le calca pragul doresc sa aiba o experienta placuta si frumoasa. Curatenia este un factor important, deoarece formeaza oaspetilor prima impresie despre hotel, con..
Curatenie inainte/dupa eveniment
Indiferent de cât de mare este evenimentul Dvs, echipa Ora Curateniei este aici pentru a va ajuta, oferind servicii profesionale de curatenie înainte, în timpul si dupa eveniment. Operatiuni de curatenie înainte si dupa eveniment: Pastrare spatiu curat..
Curatenie de intretinere pentru persoanele juridice
Ora Curateniei stie, ca fiecare afacere este unica. Prin urmare, oferim o gama larga de servicii si tipuri de curatenie cu optiuni de programare si grafic confortabil, care se potrivesc pentru diferite afaceri. Indiferent cât de obisnuita sau complexa ar fi sarcina, de la curata..

Contact

Adresa: 
Bucuresti
Telefon: 
075535XXX(vezi telefon)
Email: 
Site: 
www.oracurateniei.ro