Arena Med - Clinica medicala Bucuresti

Servicii Cardiologie

NOTA: Pentru pacientii noi recomandam initial un examen cardiologic pentru a stabili un bun punct de referinta pentru stadiul afectiunii si progresul tratamentului. Cu aceasta ocazie veti primi explicatii cu privire la afectiunile dumneavoastra si la optiunile cele mai bune pentru tratamentul ulterior.
 
Examen clinic
Cabinetul de cardiologie este dotat cu aparatura noua, performanta, de mare precizie care ajuta la efectuarea corecta si rapida a examenului clinic.
 
Determinarea tensiunii arteriale
In Clinica Medicala Arena Med exista posibilitatea determinarii cu precizie a tensiunii arteriale si de monitorizare a acesteia in cadrul cabinetului.
 
Electrocardiograma (ECG)
In Clinica Medicala Arena Med exista posibilitatea de realizare de electrocardiagrame de repaus si a monitorizarii acesteia in cadrul cabinetului.
 
Holter de TA
Sectia de cardiologie este dotata cu aparatura moderna pentru monitorizarea tensiunii arteriale pe o perioada de cel putin 24 ore.
 
Holter de ECG
Sectia de cardiologie este dotata cu aparatura moderna pentru monitorizarea activitatii cardiace pe o perioada de cel putin 24 ore.
 
Servicii decontate de CASMB
Pacientul este pe primul loc! Din acest motiv lucram impreuna cu CASMB in vederea decontarii serviciilor oferite de noi.
 
Monitorizarea si tratamentul bolilor cardiovasculare
Cabinetul nostru de cardiologie este inzestrat cu personal specializat si aparatura moderna pentru monitorizarea si tratarea bolilor cardiovasculare.
 
Retete compensate si recomandari pentru alte investigatii
Personalul nostru medical va poate oferi retete compensate si va poate oferi recomandari in vederea efectuarii si a altor investigatii medicale.
 
Sfaturi privind stilul de viata
Va putem oferi sfaturi si sugestii in vederea adoptarii unui stil de viata care promoveaza sanatatea cardiovasculara.
 
Preventia bolilor cardiovasculare
In cabinetul nostru veti intalni personal medical specializat care va lucra alaturi de dumneavoastra pentru prevenirea bolillor cardiovasculare.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0737027067
Bd. Basarabia, nr. 68, ap. 1, sector 2
Distribuie