Art FM Office Services - Curatenie pentru persoane juridice Bucuresti

Servicii profesionale de curatenie tip interventie

serviciu prestat la solicitare. Aceste tip de serviciu de curatenie birouri cuprinde lucrari specifice care se realizeaza cu utilaje speciale, detergenti speciali si personal specializat. Prin servicii profesionale de curatenie tip interventie realizam urmatoarele activitati:

curatenie generala
curatenie dupa constructor
curatenie dupa evenimente
curatenie dupa inundatii
curatenie dupa deratizare si dezinsectie
prelucrare pardoseli dure: spalare mecanizata, cristalizare, impermeabilizare, polish
spalare mocheta
curatare geamuri si usi, inclusiv ramele, tocurile si mânerele
curatare firme luminoase
curatare grafitti
curatare fatade
Asiguram toate produsele necesare pentru realizarea procesului de servicii profesionale de curatenie: detergenti si solutii specifice de curatare (pentru sticla, lemn, pardoseala, bucatarii, grupuri sanitare etc.), lavete, bureti, maturi, mopuri, galeti cu storcator etc,
 
De asemenea, asiguram consumabile pentru birouri, grupuri sanitare si bucatarii: servetele ”Z”, servetele la cutie sau rola, sapun lichid, detergenti de vase, prosoape de hârtie, servetele dezinfectante, hârtie igienica, dispensere si rezerve, odorizante etc.
 
Pentru efectuarea unor servicii profesionale de curatenie mai deosebite, de exemplu, de tip interventie, la nevoie, folosim materiale specifice pe care le achizitionam special pentru lucrarile respective.

Galerie foto
  • ...