Artist Touch - Frumusete si relaxare, Bucuresti

Masaj profesional

Masaj de relaxare

Faci parte din categoria persoanelor ce desfasoara zilnic diverse activitati solicitante fizice sau intelectuale? Esti sedentar? Atunci masajul de relaxare vine in ajutorul tau pentru a preintampina, ameliora sau chiar vindeca numeroase dureri cervicale, dorsale sau lombare. Printre beneficiile masajului de relaxare: calmeeaza durerile de cap, imbunatateste circulatia venoasa si limfatica, forteaza eliminarea toxinelor, imbunatateste calitatea somnului.

Masaj anticelulitic

Celulita este acea formatiune de grasime subcutanata repartizata neuniform sub piele, care apare la nivelul tesutului conjuctiv, cauzata de toxinele pe care organismul nu reuseste sa le elimine. Celulita poate apare la oricine, indiferent de varsta sau sex, in mare majoritate la femei (83%), datorita structurii diferite a tesutului subcutanat si a dispozitiei anatomice a tesutului adipos din hipoderm.

Masaj terapeutic

Masajul terapeutic ofera un complex de beneficii: intensifica circulatia astfel organismul furnizeaza mai mult oxigen si substante nutritive, relaxeaza muschii raniti si suprasolicitati, creste flexibilitatea articulatiilor si scade disconfortul in cazul pacientilor care sufera de durere de spate, elimina total contracturile musculare, trateaza cifoza, londoza, oscolioza, lombosciatica, migrene, insomnii si oboseala.

Masaj reflexoterapeutic

Deoarece toate organele au proiectie in talpa, masajul reflexogen reda echilibrul corpului, stimuland activitatea organelor, aparatelor si tuturor sistemelor organismulu, imbunatateste calitatea somnului si ajuta la eliminarea toxinelor.

Masaj cu bat de bambus

Masajul cu bambus este mai profund decat masajul manual. Bambusul este folosit deoarece dreneaza foarte bine suprafata lucrata, ajutand la indepartarea celulitei si la eliminarea toxinelor. Este un masaj recomandat, deopotriva femeilor dar si barbatilor, in special sportivilor, datorita stimularii musculaturii.

Masaj prenatal pentru gravidute

Datorita schimbarilor hormonale si a cresterii in greutate, apar dureri lombare si cervicale, dureri de articulatie, retentie de apa si multe alte probleme. Printre beneficiile masajul prenatal: imbunatateste circulatia sanguina si limfatica, detensioneaza muschii, scapand astfel de neplacutele crampe musculare, calmeaza sistemul nervos, imbunatateste calitatea somnului, elimina in mare parte retentia de apa si previne aparitia vergeturilor.


 Masaj pentru bebelusi

Indicat de a fi efectuat inca din primele zile de viata, masajul bebelusului este un mod excelent de a-l relaxa, a-l scapa de agitatie si de a-l ajuta sa se dezvolte atat fizic cat si psihic. Masajul imbunatateste digestia, inlatura colicile, dezvolta armonios musculatura si o tonifiaza, stimuleaza sistemul nervos, ajutandu-l sa aiba un somn linistit. Efectuat cu regularitate, masajul ii da copilului o stare de bine ajutandu-l sa se bucure de noutatile care apar in viata lui.

Galerie foto