Asaftei & Asociatii - Consultant in administrarea afacerilor Bucuresti

Recuperare creante

Societatea noastra recupereaza creante atât interne cât si externe, de la societati în functiune cât si de la societati în insolventa. Clientii pentru care recuperam creante fac parte din diferite domenii de activitate precum: constructii industriale si rezidentiale, industria prelucratoare, activitati stiintifice si tehnice, agricultura s.a.

Strategia si tacticile noastre de recuperare a creantelor se situeaza strict în limita legala si a moralitatii în afaceri. Abordam în prima faza o cale amiabila, iar daca aceasta nu duce la solutionarea pozitiva a cazului, se va propune abordarea judiciara prin semnare unui contract direct cu un avocat sau o societate civila de avocatura si se va aborda procedura judiciara si executorie pâna la recuperarea integrala a creantei.

Înainte de initierea oricarei discutii asupra unei colaborari ne gândim sa sunteti interesati de costurile recuperarii unei creante. În general costurile sunt între 4 si 16% din valoarea creantei recuperate. Daca nu recuperam nu încasam. Principiul nostru este sa demaram procedura de recuperare în termen de o zi lucratoare de la momentul semnarii contractului de mandat.

Pasul 1

Contactati-ne pentru a va face o evaluare a spetei dvs prin întocmirea unui raport juridico-financiar prin care aflam cât de recuperabila este creanta dvs. Aceasta evaluare este gratuita.

Pasul 2

În situatia în care detineti o creanta recuperabila va facem o oferta financiara ce va consta într-un comision de succes ce va fi achitat în momentul recuperarii creantei. Ulterior acceptarii ofertei financiare se va semna un contract de mandat. Dupa semnarea contractului se va demara procedura de recuperare pâna la finalizarea dosarului si recuperarea creantei.

Clientii noi îsi doresc o colaborare transparenta iar noi asta oferim.

Galerie foto
  • ...