Asist Pro Mobile - Service auto multimarca Bucuresti

Despre noi

ASIST PRO MOBILE ESTE UNUL DIN CELE MAI NOI SI MODERNE SERVICE-URI AUTO DIN BUCURESTI, SPECIALIZAT IN DOMENIUL REPARATIILOR AUTO SI COMERCIALIZAREA PIESELOR DE SCHIMB PENTRU TOATE MARCILE DE AUTOTURISME.
De-a lungul timpului am incercat si am reusit sa oferim servicii de inalta calitate clientilor, acest lucru datorandu-se in mare masura profesionalismului angajatilor cat si dotarilor tehnice de ultima generatie: elevatoare, aparate de masura si control, testere auto, aparat pentru reglaj directie, aparat de incarcare a instalatiei de aer conditionat, stand pentru verificarea sistemului de franare.

Reparatiile pentru partea mecanica si electrica ale autoturismelor si autoutilitarelor se desfasoara intr-un atelier cu suprafata de 200 mp si sunt realizate in cel mai scurt timp, la un inalt nivel de calitate, asigurand astfel satisfactia garantata a clientului.

Avand parteneriat cu marii importatori si distribuitori de piese auto atat din Bucuresti cat si la nivel national, societatea noastra asigura piese auto originale sau after-market, pentru orice tip de autovehicul, la preturi avantajoase.

Galerie foto
  • ...